انتخاب درس - نسخهی قابل چاپ |
انتخاب درس - ali.majed.ha - 05 بهمن ۱۳۹۶ ۱۲:۴۰ ق.ظ
با عرض سلام دوستان من برای انتخاب درس ترم آینده سوال داشتم: بین درس "مدل سازی و ارزیابی سیستم های کامپیوتری" و درس "وب معنایی" کدوم درس بهتر هست؟ از نظر اینکه کدوم جنبه ی حفظی داره و کدوم ریاضیاتی هست؟ کدوم کاربردش بیشتره؟ برای رشته مدیریت داده کدوم مناسب تره؟ با تشکر |
انتخاب درس - αɾια - ۰۷ بهمن ۱۳۹۶ ۱۲:۰۰ ق.ظ
سلام ،من ارزیابی داشتم و خب یه درسی تو مایه های احتمال و ریاضیاتِ و هیچ شناختی از وب معنایی ندارم ،ولی به نظرم جنبه تئوری این درس بیشتر باشه |
RE: انتخاب درس - The BesT - 07 بهمن ۱۳۹۶ ۰۱:۵۶ ق.ظ
(۰۵ بهمن ۱۳۹۶ ۱۲:۴۰ ق.ظ)ali.majed.ha نوشته شده توسط: با عرض سلام سلام. اصفهان درس هم میذاره اختیاری بردارید؟! ما را زوری بهمون درس میدادن ! وب معنایی بدردتون میخوره. برای کارهای تحقیقاتی و .... هم قطعا بدرد میخوره. مدلسازی یه چیزی تو مایه های شبیه سازی هست که تو لیسانس میگذرونن بچه ها و پروؤه های شبیه سازی با متلب و ... یاد میدن . در هرصورت نمیدونم مدلسازی با کی بهتون ارائه میشه.ولی وب معنایی بردارید |
RE: انتخاب درس - ali.majed.ha - 07 بهمن ۱۳۹۶ ۰۷:۴۶ ب.ظ
(۰۷ بهمن ۱۳۹۶ ۰۱:۵۶ ق.ظ)The BesT نوشته شده توسط: سلام. اصفهان درس هم میذاره اختیاری بردارید؟! ما را زوری بهمون درس میدادن ! سلام بله این ترم بهمون حق انتخاب دادند بین این دوتا درس از راهنماییتون سپاسگزارم دوست عزیز (۰۷ بهمن ۱۳۹۶ ۱۲:۰۰ ق.ظ)kimya_r نوشته شده توسط: سلام ،من ارزیابی داشتم و خب یه درسی تو مایه های احتمال و ریاضیاتِ مرسی دوست عزیز از راهنماییتون |