در خواست راهنمایی شرکت در کلاس های مجازی پارسه - نسخهی قابل چاپ |
در خواست راهنمایی شرکت در کلاس های مجازی پارسه - farazin - 25 مهر ۱۳۹۰ ۰۳:۱۳ ب.ظ
بچه پارسه تو تبریز از ۸ آبان کلاسایی که در تهران برگزار می شه رو همزمان به صورت ویدیو کنفرانس پخش می کنه.به نظرتون شرکت کنم؟ voice و جزوه اکثر این استادارو دارم.می خوام بدونم به که نظرتون چقدر تاثیرش بیشتره یا ارزش نداره وقت و هزینه واسش صرف کنم .البته هزینش خیلی پایینه مثلا: ساختمان داده: ۵۵ معماری و منطقی آقای اجلالی:۷۵ هر کدوم نظریه آقای کارگهی:۷۵ |
در خواست راهنمایی شرکت در کلاس های مجازی پارسه - ملیکا - ۲۵ مهر ۱۳۹۰ ۰۶:۳۵ ب.ظ
مزیت اصلی سر کلاس رفتن، رفع اشکال و پرسیدن از استاده که فکر نمیکنم به طور مجازی براتون این امکان رو فراهم کرده باشن . در نتیجه اگه voice و جزوه این اساتید رو دارید به نظرم خیلی تفاوتی نداشته باشه . |
در خواست راهنمایی شرکت در کلاس های مجازی پارسه - هاتف - ۲۶ مهر ۱۳۹۰ ۰۹:۲۴ ب.ظ
اتفاقا این کلاسها بطور تعاملی باید باشه. شما میتونید از استاد سوالاتتون رو بپرسید. |
در خواست راهنمایی شرکت در کلاس های مجازی پارسه - Mohammad-A - 29 مهر ۱۳۹۰ ۰۷:۱۳ ب.ظ
به نظرم به خیلی چیزها بستگی داره از کیفیت کلاس و سطح علمی دانشجویان و سوالاتی که مطرح میشه تا سرعت اینترنت و... تا خود استادی که درس میده |
در خواست راهنمایی شرکت در کلاس های مجازی پارسه - هاتف - ۲۹ مهر ۱۳۹۰ ۰۷:۴۳ ب.ظ
(۲۹ مهر ۱۳۹۰ ۰۷:۱۳ ب.ظ)mam نوشته شده توسط: سرعت اینترنت ..فکر کنم محدودیت برای ۱۰ استاد به همین خاطر باشه، احتمالا تجهیزات خاصی برای دورهی آموزشی در اختیار داوطلبین قرار بدن |
در خواست راهنمایی شرکت در کلاس های مجازی پارسه - پشتکار - ۰۹ آبان ۱۳۹۰ ۰۶:۰۷ ب.ظ
پس بهتره نریم!!! من ویس بعضی اساتید رو دارم ولی واضح نیست مث معماری اجلالی کسیصدای با کیفیت نداره؟ |
در خواست راهنمایی شرکت در کلاس های مجازی پارسه - si.mozhgan - 12 آبان ۱۳۹۰ ۰۱:۲۰ ب.ظ
من معماری اجلالی ثبت نام کردم. با ویسهای یوسفی تا حدی معماری رو فهمیدم اما هنوزم مشکل دارم . کلاسها تقریلا به صورت ویدئو کنفرانسه، تو دفتر پارسه برگزار می شه و می تونیم سوال هم بپرسیم! از هفتهی دیگه شروع می شه . امیدوارم خوب باشه. |
در خواست راهنمایی شرکت در کلاس های مجازی پارسه - Pegasus - 22 آبان ۱۳۹۰ ۰۱:۲۷ ق.ظ
سلام دوستان من بعد از مدتها دوباره اومدم. راستی منم فعلا فقط برای سیستم عامل ثبت نام کردم تو پارسه. همونطور که دوستان گفتن اینجا(تبریز) بصورت ویدیو کنفرانس برگزار میشه و میگن میشه که سوال هم از استاد بپرسی. من فردا اولین جلسه کلاسمه.قرار بود ۸/۸/۹۰ شروع بشه اما فردا ۲۳/۸/۹۰ شروع میشه. آرزوی موفقیت دارم براتون. |