خواجه نصیر؟ الزهرا؟ خوارزمی؟ مالک اشتر؟ گرایش هوش - نسخهی قابل چاپ |
خواجه نصیر؟ الزهرا؟ خوارزمی؟ مالک اشتر؟ گرایش هوش - fatima95 - 25 خرداد ۱۳۹۶ ۰۳:۱۲ ق.ظ
سلام من میخاستم ببینم تو گرایش هوش کسی ترتیب رتبه بندی این دانشگاه ها رو میدونه ک چجوری انتخاب کنم؟ الزهرا خوارزمی خواجه نصیر مالک اشتر خیلی ب این ترتیب نیاز دارم ولی نمیدونم کدوم یکی تو هوش مصنوعی قویتره وقت زیادی هم نمونده برای انتخاب رشته ممنون میشم اگر کمک کنید |
RE: خواجه نصیر؟ الزهرا؟ خوارزمی؟ مالک اشتر؟ گرایش هوش - Amin93 - 25 خرداد ۱۳۹۶ ۰۹:۵۵ ق.ظ
(۲۵ خرداد ۱۳۹۶ ۰۳:۱۲ ق.ظ)fatima95 نوشته شده توسط: سلام من میخاستم ببینم تو گرایش هوش کسی ترتیب رتبه بندی این دانشگاه ها رو میدونه ک چجوری انتخاب کنم؟ با سلام ، تقریبا هر ۴ دانشگاه در یک سطح هستن و خیلی فرق نمیکنن از لحاظ سطح علمی ، ولی در کل بنظرم ترتیبش رو اگر به این صورت بزنین بهتر باشه : - خواجه نصیر - الزهرا - خوارزمی - مالک اشتر موفق باشین |
RE: خواجه نصیر؟ الزهرا؟ خوارزمی؟ مالک اشتر؟ گرایش هوش - fatima95 - 25 خرداد ۱۳۹۶ ۰۵:۵۷ ب.ظ
(۲۵ خرداد ۱۳۹۶ ۰۹:۵۵ ق.ظ)Amin93 نوشته شده توسط:(25 خرداد ۱۳۹۶ ۰۳:۱۲ ق.ظ)fatima95 نوشته شده توسط: سلام من میخاستم ببینم تو گرایش هوش کسی ترتیب رتبه بندی این دانشگاه ها رو میدونه ک چجوری انتخاب کنم؟ خیلی ممنون ک جواب دادید بقیه اگر نظر دیگ ای دارن ممنون میشم بگن |
خواجه نصیر؟ الزهرا؟ خوارزمی؟ مالک اشتر؟ گرایش هوش - sciencelover - 25 خرداد ۱۳۹۶ ۰۷:۱۹ ب.ظ
به نظرم خواجه نصیر بهتر باشه. بهترم نباشه دانشگاهس معتبرتره. مالک اشتر نظامیه و از نظر اپلای و شایدم مقاله ممکنه به مشکل بخورید البته اگه بخواید تو این زمینهها وارد بشید. |
RE: خواجه نصیر؟ الزهرا؟ خوارزمی؟ مالک اشتر؟ گرایش هوش - fatima95 - 25 خرداد ۱۳۹۶ ۰۷:۲۸ ب.ظ
(۲۵ خرداد ۱۳۹۶ ۰۷:۱۹ ب.ظ)sciencelover نوشته شده توسط: به نظرم خواجه نصیر بهتر باشه. بهترم نباشه دانشگاهس معتبرتره. ینی اول خواجه نصیر اخرم مالک اشتر؟ |