۱۲۵ علوم کامپیوتر - نسخهی قابل چاپ |
۱۲۵ علوم کامپیوتر - shaylinn - 18 خرداد ۱۳۹۶ ۱۱:۰۰ ق.ظ
سلام دوستان ، کسی میدونه با رتبه ۱۲۵ علوم کامپیوتر کجاها میشه قبول شد؟ شبانه امیرکبیر میتونم برم؟ اصلا کدوم دانشگاهها در زمینه علوم کامپیوتر قوی کار میکنن ؟ گرایش نظریه محاسبات نمی خوام بزنم با این شرایط شانس قبولی کدوم دانشگاه دارم شبانه یا روزانش برام مهم نیست |
۱۲۵ علوم کامپیوتر - mmm1374 - 18 خرداد ۱۳۹۶ ۱۱:۵۰ ق.ظ
(۱۸ خرداد ۱۳۹۶ ۱۱:۰۰ ق.ظ)shaylinn نوشته شده توسط: سلام دوستان ، کسی میدونه با رتبه ۱۲۵ علوم کامپیوتر کجاها میشه قبول شد؟ شبانه امیرکبیر میتونم برم؟ اصلا کدوم دانشگاهها در زمینه علوم کامپیوتر قوی کار میکنن ؟ گرایش نظریه محاسبات نمی خوام بزنم با این شرایط شانس قبولی کدوم دانشگاه دارم شبانه یا روزانش برام مهم نیستسلام عرض تبریک رتبه تون تو دانش چند شد؟؟؟ |
RE: ۱۲۵ علوم کامپیوتر - math96 - 18 خرداد ۱۳۹۶ ۱۲:۰۱ ب.ظ
پارسال با ۱۲۵ میلیمتری شبانه امیرکبیر (س هوشمند) و روزانه شهید بهشتی (بدون گرایش) رو قبول نشدن ولی شبانه امیرکبیر (بدون گرایش) و شبانه امیرکبیر (س کامپیوتری) و روزانه تربیت مدرس و روزانه و شبانه شهید بهشتی (بدون گرایش) و و شبانه علامه رو قبول می شده. نظریه محاسبه امیرکبیر شانس دارید که خب نمی خواید اینجا اطلاعات بیشتر هست: مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
RE: ۱۲۵ علوم کامپیوتر - abbasii - 18 خرداد ۱۳۹۶ ۱۲:۲۴ ب.ظ
(۱۸ خرداد ۱۳۹۶ ۱۱:۰۰ ق.ظ)shaylinn نوشته شده توسط: سلام دوستان ، کسی میدونه با رتبه ۱۲۵ علوم کامپیوتر کجاها میشه قبول شد؟ شبانه امیرکبیر میتونم برم؟ اصلا کدوم دانشگاهها در زمینه علوم کامپیوتر قوی کار میکنن ؟ گرایش نظریه محاسبات نمی خوام بزنم با این شرایط شانس قبولی کدوم دانشگاه دارم شبانه یا روزانش برام مهم نیست سلام تبریک میگم بهتون میشه درصداتون و معدل موثرتونم بگید لطفا؟ |
RE: ۱۲۵ علوم کامپیوتر - shaylinn - 18 خرداد ۱۳۹۶ ۰۲:۲۲ ب.ظ
(۱۸ خرداد ۱۳۹۶ ۱۱:۵۰ ق.ظ)mmm1374 نوشته شده توسط:danesh sherkat nakardam ,mamnoon(18 خرداد ۱۳۹۶ ۱۱:۰۰ ق.ظ)shaylinn نوشته شده توسط: سلام دوستان ، کسی میدونه با رتبه ۱۲۵ علوم کامپیوتر کجاها میشه قبول شد؟ شبانه امیرکبیر میتونم برم؟ اصلا کدوم دانشگاهها در زمینه علوم کامپیوتر قوی کار میکنن ؟ گرایش نظریه محاسبات نمی خوام بزنم با این شرایط شانس قبولی کدوم دانشگاه دارم شبانه یا روزانش برام مهم نیستسلام (۱۸ خرداد ۱۳۹۶ ۱۲:۰۱ ب.ظ)math96 نوشته شده توسط: پارسال با ۱۲۵ میلیمتری شبانه امیرکبیر (س هوشمند) و روزانه شهید بهشتی (بدون گرایش) رو قبول نشدن ولی شبانه امیرکبیر (بدون گرایش) و شبانه امیرکبیر (س کامپیوتری) و روزانه تربیت مدرس و روزانه و شبانه شهید بهشتی (بدون گرایش) و و شبانه علامه رو قبول می شده. نظریه محاسبه امیرکبیر شانس دارید که خب نمی خوایدشبانه بدون گرایش همون نظریه است ؟ یا یعد از قبولی میشه هر گرایشی خواستیم انتخاب کنیم ؟ |