تجربیات رتبه ۹۶۱ فناوری اطلاعات - نسخهی قابل چاپ |
تجربیات رتبه ۹۶۱ فناوری اطلاعات - mohammad2000 - 18 خرداد ۱۳۹۶ ۰۷:۰۴ ق.ظ
سلام و تبریک به رتبه های خوب و آرزوی سلامتی امسال سال اولم بود و آزمایشی شرکت کردم چون هنوز دانشجو هستم ولی تجربه خیلی خوبی بود با اینکه از مهر تا الآن ۳۹ واحد داشتم و درگیر پروژه و دانشگاه بودم از خودم تا حدودی راضی هستم عدم توجه کافی و وافی به دروس مشترک و توجه بیش از حد به دروس ضریب پایین مثل زبان و مدیریت که تاثیر بسزایی امسال نشون ندادند بر خلاف سالهای قبل می تونه عامل مخرب باشه پس باید با توجه به ضرایب مطالعه کرد اکثر بچه های آی تی مثل ما که مدیریت رابینز رو خوب خوندیم نزدیک ۵ دور اگر منبع عوض نمیشد الآن رتبه هاشون زیر ۳۰۰ کشوری بود ولی منطقی پشت کنکور نیست و این درس نقش سالهای گذشته اش رو اجرا نکرد این درسهای مشترک رو باید خوب خوند و نباید سرسری از اینها گذر کرد این هم کارنامه م که میدونم درخشان نیست سال بعد جبران مافات تا سال بعد [attachment=21919] |
تجربیات رتبه ۹۶۱ فناوری اطلاعات - Happiness.72 - 11 خرداد ۱۳۹۷ ۰۲:۲۸ ب.ظ
هیچ تلاشی بی نتیجه نیست این کارنامه من هست که پارسال گذاشتم وقتی خیلی ناراحت شدم و تصمیم گرفتم سال بعد رتبم زیر ۲۰۰ باشه، (رمز آیدیم رو فراموش کردم) با عنایت پرورگار عزیز، امسال خدا رو شکر ۱۴۲ آی تی شدم و خیلی خوشحال هستم که کم نیاوردم فقط خواستم بگم در هیچ شرایطی نا امید نباشید. ان شا الله سر فرصت مصاحبه رو می نویسم و میگم که چطور در مدت زمان کوتاهی ۸۱۹ تا پیشرفت نسبت به پارسال داشتم [attachment=22535] |
تجربیات رتبه ۹۶۱ فناوری اطلاعات - sina72 - 11 خرداد ۱۳۹۷ ۰۸:۳۰ ب.ظ
درصد ها رو لطفا میگید |
تجربیات رتبه ۹۶۱ فناوری اطلاعات - adel71 - 17 خرداد ۱۳۹۷ ۰۳:۲۳ ب.ظ
تبریک میگم |
تجربیات رتبه ۹۶۱ فناوری اطلاعات - Happiness.72 - 17 خرداد ۱۳۹۷ ۰۵:۱۳ ب.ظ
(۱۷ خرداد ۱۳۹۷ ۰۳:۲۳ ب.ظ)adel71 نوشته شده توسط: تبریک میگمممنونم |
RE: تجربیات رتبه ۹۶۱ فناوری اطلاعات - عزیز دادخواه - ۱۷ خرداد ۱۳۹۷ ۰۶:۳۸ ب.ظ
(۱۱ خرداد ۱۳۹۷ ۰۲:۲۸ ب.ظ)Mohammad.93 نوشته شده توسط: هیچ تلاشی بی نتیجه نیست تبریک میگم آفرین به همتت. درصدهاتم لطفا بذار. |