![]() |
رتبه ۹۵ هوش - نسخهی قابل چاپ |
رتبه ۹۵ هوش - hadikhan - 17 خرداد ۱۳۹۶ ۰۱:۴۰ ب.ظ
سلام دوستان، برادر من رتبه ۹۵ هوش مصنوعی شده و توی دانشگاهشون هم شاگرد اول هست. به نظر شما روزانه شریف یا تهران قبول میشه؟ من خیلی امیدوار هستم که قبول بشه. کسی تجربه مشابهی داره؟ |
RE: رتبه ۹۵ هوش - theshatoonak - 18 خرداد ۱۳۹۶ ۰۱:۲۸ ب.ظ
(۱۷ خرداد ۱۳۹۶ ۰۱:۴۰ ب.ظ)hadikhan نوشته شده توسط: سلام دوستان، برای قبول شدنش باید ۹۰ درصد نمره آخرین فرد قبولی هوش شریفو داشته باشه البته اگه قبلش کسایی که رتبش از داداشت بهتر شده و شاگرد اولن پر نکرده باشن ظرفیت شاگرد اولیو بعید میدونم شرط اولو داشته باشه |
RE: رتبه ۹۵ هوش - d_felfelak - 21 خرداد ۱۳۹۶ ۰۹:۱۶ ق.ظ
(۱۸ خرداد ۱۳۹۶ ۰۱:۲۸ ب.ظ)theshatoonak نوشته شده توسط:فکر کنم این شرط ۹۰ درصد برای قبولی روزانه باشه چون پارسال با رتبه ی ۴۹۵ شبانه نرم امیرکبیر قبول شدن(17 خرداد ۱۳۹۶ ۰۱:۴۰ ب.ظ)hadikhan نوشته شده توسط: سلام دوستان، مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. بعد یه سوال: صندلیهای شاگرد اولها بین شاگرداولهایی که روزانه و شبانه میزنند به چه صورتی داده میشه؟ فکر کنم برای کسانی که روزانه بزنند شرط ۹۰ درصد داره ولی برای شبانه ها نداره و بعد صندلیها بترتیب رتبه پر میشه. درسته؟ اگر این درست باشه قبولی شبانه با شاگرد اولی خیلی خوب میشه و فکر کنم بخاطر همین هست که رتبه ۴۹۵ شبانه امیرکبیر اورده |