|
|
۴۸ آی تی، ۳۳ شبکه، ۷۰ نرم افزار، ۹۳ هوش، ۱۵۴ معماری - نسخهی قابل چاپ صفحهها: ۱ ۲ |
|
۴۸ آی تی، ۳۳ شبکه، ۷۰ نرم افزار، ۹۳ هوش، ۱۵۴ معماری - sresoft - 16 خرداد ۱۳۹۶ ۱۱:۰۱ ق.ظ
۴۸ آی تی، ۳۳ شبکه، ۷۰ نرم افزار، ۹۳ هوش، ۱۵۴ معماری کارنامه رو پیوست کردم. |
|
۴۸ آی تی، ۳۳ شبکه، ۷۰ نرم افزار، ۹۳ هوش، ۱۵۴ معماری - hossein73 - 16 خرداد ۱۳۹۶ ۱۱:۰۶ ق.ظ
مبارکه |
|
RE: 48 آی تی، ۳۳ شبکه، ۷۰ نرم افزار، ۹۳ هوش، ۱۵۴ معماری - جسی - ۱۶ خرداد ۱۳۹۶ ۱۲:۴۴ ب.ظ
سلام مبارک باشه شما چه جوری با ۶۰دقیقه وقت کم انقدر وب زدین؟?? میشه بگین حوزه شما چقدر وقت بتون دادن؟ |
|
۴۸ آی تی، ۳۳ شبکه، ۷۰ نرم افزار، ۹۳ هوش، ۱۵۴ معماری - erfan.wakka - 16 خرداد ۱۳۹۶ ۰۱:۰۹ ب.ظ
تبریک فکر کنم یجا قبول بشیم
|
RE: 48 آی تی، ۳۳ شبکه، ۷۰ نرم افزار، ۹۳ هوش، ۱۵۴ معماری - sresoft - 16 خرداد ۱۳۹۶ ۰۱:۳۳ ب.ظ
(۱۶ خرداد ۱۳۹۶ ۱۲:۴۴ ب.ظ)جسی نوشته شده توسط: سلام مبارک باشه شصت دقیقه برای کدوم درس؟ و کدوم رشته؟ کامپیوتر یا آی تی؟ (۱۶ خرداد ۱۳۹۶ ۰۱:۰۹ ب.ظ)erfan.wakka نوشته شده توسط: تبریک فکر کنم یجا قبول بشیم مرسی آره احتمالا. البته من هنوز تصمیم نگرفتم آی تی برم یا نرم افزار |
RE: 48 آی تی، ۳۳ شبکه، ۷۰ نرم افزار، ۹۳ هوش، ۱۵۴ معماری - جسی - ۱۶ خرداد ۱۳۹۶ ۰۱:۴۶ ب.ظ
(۱۶ خرداد ۱۳۹۶ ۰۱:۳۳ ب.ظ)sresoft نوشته شده توسط:(16 خرداد ۱۳۹۶ ۱۲:۴۴ ب.ظ)جسی نوشته شده توسط: سلام مبارک باشه |
RE: 48 آی تی، ۳۳ شبکه، ۷۰ نرم افزار، ۹۳ هوش، ۱۵۴ معماری - sresoft - 16 خرداد ۱۳۹۶ ۰۲:۰۱ ب.ظ
(۱۶ خرداد ۱۳۹۶ ۰۱:۴۶ ب.ظ)جسی نوشته شده توسط:(16 خرداد ۱۳۹۶ ۰۱:۳۳ ب.ظ)sresoft نوشته شده توسط:(16 خرداد ۱۳۹۶ ۱۲:۴۴ ب.ظ)جسی نوشته شده توسط: سلام مبارک باشه آره. مال ما هم تا یازده و ربع وقت دادن. ولی من زبانم قوی بود. و همین که وقت کم بود باعث شد، فقط سوالایی که میتونستم سریع پاسخ بدم رو بزنم. یه جورایی شاید به نفعم شد. |
RE: 48 آی تی، ۳۳ شبکه، ۷۰ نرم افزار، ۹۳ هوش، ۱۵۴ معماری - saeid.dehnavi73 - 16 خرداد ۱۳۹۶ ۰۵:۴۱ ب.ظ
(۱۶ خرداد ۱۳۹۶ ۱۱:۰۱ ق.ظ)sresoft نوشته شده توسط: ۴۸ آی تی،تبریک میگم نرم افزار تهران به شما چشمک زد
|
RE: 48 آی تی، ۳۳ شبکه، ۷۰ نرم افزار، ۹۳ هوش، ۱۵۴ معماری - mahsap91 - 17 خرداد ۱۳۹۶ ۰۲:۱۸ ق.ظ
(۱۶ خرداد ۱۳۹۶ ۰۵:۴۱ ب.ظ)saeid.dehnavi73 نوشته شده توسط:تبریک میگم خیلی خوبه منم ۷۵ نرم افزار شدم به نظرتون امکان داره بتونم امیرکبیر رو بیارم یا نه باید برم سراغ بهشتی و علم وصنعت(16 خرداد ۱۳۹۶ ۱۱:۰۱ ق.ظ)sresoft نوشته شده توسط: ۴۸ آی تی،تبریک میگم با ظرفیتا و هم پوشانی معلوم نیست چی بشه |
|
۴۸ آی تی، ۳۳ شبکه، ۷۰ نرم افزار، ۹۳ هوش، ۱۵۴ معماری - مهران ۱۲۱ - ۱۷ خرداد ۱۳۹۶ ۱۱:۰۹ ق.ظ
سلام تبریک بخاطر رتبه های خوبتون تو این گرایشها تنها گرایشی که بتونید دانشگاه تهران قبول شید فقط نرم افزاره بقیه گرایشها بجز دانشگاه تهران بقیه دانشگاههای شهر تهران رو قبولید پارسال دوست من با رتبه ۱۹ تو ای تی دانشگاه تهران قبول شد گرایش فناوری اطلاعات |
RE: 48 آی تی، ۳۳ شبکه، ۷۰ نرم افزار، ۹۳ هوش، ۱۵۴ معماری - bahar1369 - 17 خرداد ۱۳۹۶ ۱۰:۳۱ ب.ظ
(۱۶ خرداد ۱۳۹۶ ۰۵:۴۱ ب.ظ)saeid.dehnavi73 نوشته شده توسط: تبریک میگم سلام. شما نمیتونین بمن بگین کدوم دانشگاه بمن چشمک میزنه؟! مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
|
RE: 48 آی تی، ۳۳ شبکه، ۷۰ نرم افزار، ۹۳ هوش، ۱۵۴ معماری - لیلاجون - ۱۸ خرداد ۱۳۹۶ ۱۲:۲۳ ق.ظ
سلام من رتبه ۲۹۱ رشته مهندسی کامپیوتر گرایش نرم افزار آوردم آیا شانس قبولی در روزانه دانشگاه تبریز دارم؟؟؟ خواهش می کنم کسی که می دونه جواب بده. |
RE: 48 آی تی، ۳۳ شبکه، ۷۰ نرم افزار، ۹۳ هوش، ۱۵۴ معماری - AZ_AMIR - 18 خرداد ۱۳۹۶ ۱۱:۱۱ ق.ظ
(۱۸ خرداد ۱۳۹۶ ۱۲:۲۳ ق.ظ)لیلاجون نوشته شده توسط: سلام ۱۰۰ دردصد...سال قبل با رتبه ی ۳۰۰ تبریز قبولی داشت... |
|
RE: 48 آی تی، ۳۳ شبکه، ۷۰ نرم افزار، ۹۳ هوش، ۱۵۴ معماری - d_felfelak - 18 خرداد ۱۳۹۶ ۱۱:۱۳ ق.ظ
به به چه درصد زبانی ![]() ![]() ![]() شما زبان از بچگی کلاس میرفتین؟ |
RE: 48 آی تی، ۳۳ شبکه، ۷۰ نرم افزار، ۹۳ هوش، ۱۵۴ معماری - arash691 - 18 خرداد ۱۳۹۶ ۰۲:۰۲ ب.ظ
(۱۸ خرداد ۱۳۹۶ ۱۲:۲۳ ق.ظ)لیلاجون نوشته شده توسط: سلام دانشگاه های دیگه هم مثل شیراز فکر کنید |