پروژه در شرایط اضطراری IT95 - نسخهی قابل چاپ |
پروژه در شرایط اضطراری IT95 - Hopegod - 02 اردیبهشت ۱۳۹۶ ۱۰:۴۶ ب.ظ
سلام دوستان خسته نباشید میخواستم بپرسم در این باره کتاب مدرسان چیزی گفته [attachment=21685] |
RE: پروژه در شرایط اضطراری IT95 - *tarannom* - 02 اردیبهشت ۱۳۹۶ ۱۰:۵۱ ب.ظ
وای آقا دمت گرم من همین الان میخواستم بپرسم تو کتاب پارسه کجاش گفته؟من به چشم نخورده.... |
RE: پروژه در شرایط اضطراری IT95 - Hopegod - 02 اردیبهشت ۱۳۹۶ ۱۰:۵۷ ب.ظ
من پارسه ندارم مدرسان دارم کلا تو هر درسی یکی دو تا سوال میدن که کسی حل نکنه |
RE: پروژه در شرایط اضطراری IT95 - *tarannom* - 02 اردیبهشت ۱۳۹۶ ۱۱:۰۳ ب.ظ
من مدرسانو اول خوندم دیدم دارم از حال میرم از بس به زبان سطح بالا گفته بعد پارسه خوندم. یه جا این شرایط اضطراریو دیدم حالا نمیدونم تو مدرسان بود یا پارسه.... دوستم بیا تو پیج سوال ۷۵ مدیریت ۹۵ ببین تو پیداش میکنی اینو ببینی کدوم فصله.من صفحاتم با شماها فزق داره.... |
RE: پروژه در شرایط اضطراری IT95 - Milestone - 03 اردیبهشت ۱۳۹۶ ۰۹:۱۵ ق.ظ
سلام کتابهای کنکوری رو در جریان نیستم اما اگه درست متوجه شده باشم شاید به این صورت بتونید تو کتاب خودتون دنبالش بگردید و تطبیق بدید: تو فصل "زمانبندی و ردگیری" از بخش مدیریت پروژههای نرمافزاری کتاب پرسمن بحثی تحت عنوان مجموعه وظایف (Task Set) برای پروژههای نرمافزاری وجود داره که به نوعی یک نقشه راه از پیشتعریف و توصیهشده برای تیمهای نرمافزاری جهت تعریف، توسعه و پشتیبانی فرآیند تو پروژههای بزرگ و پیچیده تعیین کرده. بر حسب نوع پروژه یا وضعیت که پرسمن اون رو در قالب چهار دستهبندی (عادی یا Casual - ساختیافته یا Structured - سختگیرانه یا Strict و واکنش سریع یا Quick Reaction) تعریف کرده، تیم نرمافزاری باید مجموعه خاصی از وظایف رو جهت اجرا انتخاب کنه که تو این تست شرایط اضطراری مربوط به دستهبندی آخر هست. تصویر زیر مربوط به همین مبحث از کتاب پرسمن هست که واژگان کلیدی هممفهوم با این تست هایلایت شده؛ |
RE: پروژه در شرایط اضطراری IT95 - Hopegod - 03 اردیبهشت ۱۳۹۶ ۱۰:۳۹ ق.ظ
سلام خیلی زحمت کشیدید خیلی ممنونم . |
RE: پروژه در شرایط اضطراری IT95 - *tarannom* - 03 اردیبهشت ۱۳۹۶ ۰۱:۴۹ ب.ظ
من تو پارسه پیداش نکردم.اگه تو مدرسان یافتید،صفحشو بگید لطفا.... |