مدیریت آیتی ۸۹ - نسخهی قابل چاپ |
مدیریت آیتی ۸۹ - *tarannom* - 02 اردیبهشت ۱۳۹۶ ۰۷:۰۹ ب.ظ
بچه های عزیز من نیازمند help اتون هستم لطفاگه کسی سوالات مدیریت آیتی سال ۸۹ رو داره عکسشو بذاره. گزینه هاشم بنویسه . سپاسمند بی کران شما هستم |
RE: مدیریت آیتی ۸۹ - Hopegod - 02 اردیبهشت ۱۳۹۶ ۰۸:۲۷ ب.ظ
ببخشید از این بهتر نشد مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
RE: مدیریت آیتی ۸۹ - *tarannom* - 02 اردیبهشت ۱۳۹۶ ۰۸:۳۶ ب.ظ
عاقا خیلی ماهی خیلی گلی خیلی مرسی (۰۲ اردیبهشت ۱۳۹۶ ۰۸:۲۷ ب.ظ)Hopegod نوشته شده توسط: ببخشید از این بهتر نشد اگه میشه بگو سوال ۷۲ مربوط به چه فصلیه |
RE: مدیریت آیتی ۸۹ - Hopegod - 02 اردیبهشت ۱۳۹۶ ۰۹:۲۸ ب.ظ
مدیریت منابع انسانی عزیزم همونجا که جدولی هست برا جذب نیرو. خواهش میکنم. |
RE: مدیریت آیتی ۸۹ - *tarannom* - 02 اردیبهشت ۱۳۹۶ ۰۹:۳۷ ب.ظ
پیدا نمیکنم اصا سوال ۷۲ رو |
RE: مدیریت آیتی ۸۹ - Hopegod - 02 اردیبهشت ۱۳۹۶ ۰۹:۴۵ ب.ظ
[attachment=21683] |
RE: مدیریت آیتی ۸۹ - *tarannom* - 02 اردیبهشت ۱۳۹۶ ۰۹:۴۸ ب.ظ
۷۲ رو میگمااااا |
RE: مدیریت آیتی ۸۹ - Hopegod - 02 اردیبهشت ۱۳۹۶ ۰۹:۵۳ ب.ظ
(۰۲ اردیبهشت ۱۳۹۶ ۰۹:۴۸ ب.ظ)*tarannom* نوشته شده توسط: ۷۲ رو میگمااااا ببخشید اشتباه دیدم. این تو فصل روشها و ابزارهی برنامه ریزیه روشهای پیشبینی |
RE: مدیریت آیتی ۸۹ - *tarannom* - 02 اردیبهشت ۱۳۹۶ ۱۰:۰۳ ب.ظ
خب به سلامتی همچین فصلی ندارم |
RE: مدیریت آیتی ۸۹ - Hopegod - 02 اردیبهشت ۱۳۹۶ ۱۰:۰۹ ب.ظ
شاید اسمش براتو فرق داره همون که نمودار پرت و گانتم داره عکسش دوستم مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
RE: مدیریت آیتی ۸۹ - *tarannom* - 02 اردیبهشت ۱۳۹۶ ۱۰:۲۶ ب.ظ
فصل ۱۴ من نمودار پرت و گانت و اینا داره ولی این جدولو اصا ندارم....فکر کنم حذف شده.... مرسی عزیزم خیلی لطف کردی.... |
RE: مدیریت آیتی ۸۹ - Hopegod - 02 اردیبهشت ۱۳۹۶ ۱۰:۳۱ ب.ظ
(۰۲ اردیبهشت ۱۳۹۶ ۱۰:۲۶ ب.ظ)*tarannom* نوشته شده توسط: فصل ۱۴ من نمودار پرت و گانت و اینا داره ولی این جدولو اصا ندارم....فکر کنم حذف شده....خواهش میکنم عزیزم. قربونت |