تالار گفتمان مانشت
Resolution کامپیوتر ۸۶ - نسخه‌ی قابل چاپ

صفحه‌ها: ۱ ۲
Resolution کامپیوتر ۸۶ - naghmeh70 - 29 فروردین ۱۳۹۶ ۱۲:۲۸ ب.ظ

سلام.. این سوال ۱۷ رو من هر چهار گزینه رو استنتاج میکنم...چرا راهیان گزینه یک رو انتخاب کرده؟
همین سوال قبلن در مانشت راجع بهش صحبت شد.. ولی من متوجه نشدم.

RE: Resolution کامپیوتر ۸۶ - ali.majed.ha - 29 فروردین ۱۳۹۶ ۰۵:۲۲ ب.ظ

با عرض سلام
دوست من توی کتاب پارسه، در دو خط آخر گفته که اگر هم زمان روی دو زوج (B,~B) و (C,~C) رزولوشن بزنید، گزینه ی ۱ بدست می آید؛ ولی در هر مرحله تنها رزولوشن روی یک زوج مجاز هست

RE: Resolution کامپیوتر ۸۶ - Hopegod - 29 فروردین ۱۳۹۶ ۰۵:۴۴ ب.ظ

تو راهیان درباره دو زوج چیزی نگفته. یعنی اگر دو تا عبارت داشتیم بعد چند تا بودن که باهم نقیض بودن از بین همشون فقط یکی از بین میره بقیه هم باهم میشن true؟ Huh
مثلا
A,B,C,D
A,-B,-C,-D
جوابش میشه true؟

بعد اگر یه گزاره درست بود مثلK باهر گزاره دیگه ای or بشه درسته؟

RE: Resolution کامپیوتر ۸۶ - naghmeh70 - 29 فروردین ۱۳۹۶ ۰۵:۵۳ ب.ظ

(۲۹ فروردین ۱۳۹۶ ۰۵:۲۲ ب.ظ)alimamala نوشته شده توسط:  با عرض سلام
دوست من توی کتاب پارسه، در دو خط آخر گفته که اگر هم زمان روی دو زوج (B,~B) و (C,~C) رزولوشن بزنید، گزینه ی ۱ بدست می آید؛ ولی در هر مرحله تنها رزولوشن روی یک زوج مجاز هست
خیلی ممنونم لطف کردین .
این نکته رو من در راهیان نخوندم... یا شایدم راهیانم گفته من ندیدم Exclamation

RE: Resolution کامپیوتر ۸۶ - *tarannom* - 29 فروردین ۱۳۹۶ ۰۶:۳۱ ب.ظ

بچه ها تو راهیان نگفته.من از تو جزوه دانشگام خونده بودم. Big Grin
راهیان یه گندیم زده اتفاقا.فصل ۷ سوال ۳ کامپیوتر ۹۰/ گزینه ۱ رو به اشتباه با دوبار زدن تو یه بار رزولوشن اثبات کرده.

اگه کسی این سوالو تو کتاب دیگه ای حلشو داره بذاره لطفا

RE: Resolution کامپیوتر ۸۶ - ali.majed.ha - 29 فروردین ۱۳۹۶ ۰۷:۱۶ ب.ظ

(۲۹ فروردین ۱۳۹۶ ۰۵:۵۳ ب.ظ)naghmeh70 نوشته شده توسط:  
(29 فروردین ۱۳۹۶ ۰۵:۲۲ ب.ظ)alimamala نوشته شده توسط:  با عرض سلام
خیلی ممنونم لطف کردین .
این نکته رو من در راهیان نخوندم... یا شایدم راهیانم گفته من ندیدم Exclamation

خواهش می کنم، وظیفه بود

(۲۹ فروردین ۱۳۹۶ ۰۵:۴۴ ب.ظ)Hopegod نوشته شده توسط:  تو راهیان درباره دو زوج چیزی نگفته. یعنی اگر دو تا عبارت داشتیم بعد چند تا بودن که باهم نقیض بودن از بین همشون فقط یکی از بین میره بقیه هم باهم میشن true؟ Huh
مثلا
A,B,C,D
A,-B,-C,-D
جوابش میشه true؟

بله دوست من، کتاب پارسه این موضوع رو در غالب یک نکته گفته و با یک مثال روی اون تاکید کرده ( مثال بالا)

RE: Resolution کامپیوتر ۸۶ - *tarannom* - 29 فروردین ۱۳۹۶ ۰۷:۲۱ ب.ظ

(۲۹ فروردین ۱۳۹۶ ۰۵:۴۴ ب.ظ)Hopegod نوشته شده توسط:  تو راهیان درباره دو زوج چیزی نگفته. یعنی اگر دو تا عبارت داشتیم بعد چند تا بودن که باهم نقیض بودن از بین همشون فقط یکی از بین میره بقیه هم باهم میشن true؟ Huh
مثلا
A,B,C,D
A,-B,-C,-D
جوابش میشه true؟

اینجا عبارتو رزولوشن کرد به تهی نرسید.نقیض Bاجتماعش با B میشه true.اجتماع ترو با هرعبارتی میشه ترو
تو هر بار رزولوشن هم فقط یه زوج میزنی .
اگهk درست باشه or اش باهر عبارتیم درسته دیگه....قانون تولید or صفحه۲۸۱ ویراست ۶ راهیان.

RE: Resolution کامپیوتر ۸۶ - ali.majed.ha - 29 فروردین ۱۳۹۶ ۰۷:۲۵ ب.ظ

(۲۹ فروردین ۱۳۹۶ ۰۷:۲۱ ب.ظ)*tarannom* نوشته شده توسط:  
(29 فروردین ۱۳۹۶ ۰۵:۴۴ ب.ظ)Hopegod نوشته شده توسط:  تو راهیان درباره دو زوج چیزی نگفته. یعنی اگر دو تا عبارت داشتیم بعد چند تا بودن که باهم نقیض بودن از بین همشون فقط یکی از بین میره بقیه هم باهم میشن true؟ Huh
مثلا
A,B,C,D
A,-B,-C,-D
جوابش میشه true؟

وقتی همه عباراتو باهم رزولوشن کردی به تهی نرسیدی یعنی true.
تو هر بار رزولوشن هم فقط دوتا زوج میزنی .
اگهk درست باشه or اش باهر عبارتیم درسته دیگه....قانون تولید or صفحه۲۸۱ ویراست ۶ راهیان.

تو هر بار رزولوشن هم فقط یک زوج میزنی .

(۲۹ فروردین ۱۳۹۶ ۰۶:۳۱ ب.ظ)*tarannom* نوشته شده توسط:  بچه ها تو راهیان نگفته.من از تو جزوه دانشگام خونده بودم. Big Grin
راهیان یه گندیم زده اتفاقا.فصل ۷ سوال ۳ کامپیوتر ۹۰/ گزینه ۱ رو به اشتباه با دوبار زدن تو یه بار رزولوشن اثبات کرده.

من این سوال رو فقط در مبحث رزولوشن در سال ۹۰ پیدا کردم، جوابش از کتاب پارسه هست:

RE: Resolution کامپیوتر ۸۶ - *tarannom* - 29 فروردین ۱۳۹۶ ۰۷:۳۳ ب.ظ

اومدم بنویسم "دوتا عبارت"، نابود شدSmile

اره همینه.مرسی.

RE: Resolution کامپیوتر ۸۶ - ali.majed.ha - 29 فروردین ۱۳۹۶ ۰۷:۴۳ ب.ظ

(۲۹ فروردین ۱۳۹۶ ۰۷:۳۳ ب.ظ)*tarannom* نوشته شده توسط:  
(29 فروردین ۱۳۹۶ ۰۷:۲۵ ب.ظ)alimamala نوشته شده توسط:  
(29 فروردین ۱۳۹۶ ۰۷:۲۱ ب.ظ)*tarannom* نوشته شده توسط:  
(29 فروردین ۱۳۹۶ ۰۵:۴۴ ب.ظ)Hopegod نوشته شده توسط:  تو راهیان درباره دو زوج چیزی نگفته. یعنی اگر دو تا عبارت داشتیم بعد چند تا بودن که باهم نقیض بودن از بین همشون فقط یکی از بین میره بقیه هم باهم میشن true؟ Huh
مثلا
A,B,C,D
A,-B,-C,-D
جوابش میشه true؟

وقتی همه عباراتو باهم رزولوشن کردی به تهی نرسیدی یعنی true.
تو هر بار رزولوشن هم فقط دوتا زوج میزنی .

تو هر بار رزولوشن هم فقط یک زوج میزنی .

(۲۹ فروردین ۱۳۹۶ ۰۶:۳۱ ب.ظ)*tarannom* نوشته شده توسط:  بچه ها تو راهیان نگفته.من از تو جزوه دانشگام خونده بودم. Big Grin

من این سوال رو فقط در مبحث رزولوشن در سال ۹۰ پیدا کردم، جوابش از کتاب پارسه هست:
اومدم بنویسم "دوتا عبارت"، نابود شدSmile

اره همینه.مرسی.

خواهش می کنم
ولی نمی دونم چرا تو جواب این سوال، در قسمتی که با * مشخص کردم، روی دو زوج رزولوشن زده ! Huh

RE: Resolution کامپیوتر ۸۶ - *tarannom* - 29 فروردین ۱۳۹۶ ۰۷:۵۰ ب.ظ

اگه میشه متن کتابو که به این نکته اشاره کرده عکسشو بزارید لطفا

RE: Resolution کامپیوتر ۸۶ - ali.majed.ha - 29 فروردین ۱۳۹۶ ۰۷:۵۸ ب.ظ

(۲۹ فروردین ۱۳۹۶ ۰۷:۵۰ ب.ظ)*tarannom* نوشته شده توسط:  اگه میشه متن کتابو که به این نکته اشاره کرده عکسشو بزارید لطفا

این متن و نکته از کتاب ۹۰ درصد پارسه هست و سوالی که مربوط به سال ۹۰ هست از کتاب بانک سوالات پارسه

RE: Resolution کامپیوتر ۸۶ - *tarannom* - 29 فروردین ۱۳۹۶ ۰۸:۳۳ ب.ظ

من خودم استدلالم تو حل این سوال این بود که تو گزینه ۴ ؛Eاشتراک pیعنی هم Eدرسته هم p ولی اصلا Eمثبت نیومده تو صورت سوال پس نمیشه نتیجه گرفت Eمثبته و گزینه ۴ زدم واس همین بقیه گزینه ها رو برسی نکردم.تا اخر هفته اگه رسیدم گزینه هاشو حل میکنم ببینم چه جوریه....
عجیبه دو تا کتاب این اشتباهو کردن.اصا نمیشه دوتا زوجو زد.

RE: Resolution کامپیوتر ۸۶ - ali.majed.ha - 29 فروردین ۱۳۹۶ ۰۹:۰۱ ب.ظ

(۲۹ فروردین ۱۳۹۶ ۰۸:۳۳ ب.ظ)*tarannom* نوشته شده توسط:  من خودم استدلالم تو حل این سوال این بود که تو گزینه ۴ ؛Eاشتراک pیعنی هم Eدرسته هم p ولی اصلا Eمثبت نیومده تو صورت سوال پس نمیشه نتیجه گرفت Eمثبته و گزینه ۴ زدم واس همین بقیه گزینه ها رو برسی نکردم.تا اخر هفته اگه رسیدم گزینه هاشو حل میکنم ببینم چه جوریه....
عجیبه دو تا کتاب این اشتباهو کردن.اصا نمیشه دوتا زوجو زد.

عجیب تر اینه که پارسه توکتاب خودش این رو گفته ولی پیروی نکرده !

RE: Resolution کامپیوتر ۸۶ - *tarannom* - 29 فروردین ۱۳۹۶ ۰۹:۰۴ ب.ظ

از اونجا که من یه چیز بره تو مغزم ول کن نیست ،به آخر هفته نکشید.
ببینید درسته؟

مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمی‌باشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.