شبیه سازی Vant با پروتکل TDMA در NS-2 - نسخهی قابل چاپ |
شبیه سازی Vant با پروتکل TDMA در NS-2 - Manesht_User - 01 آذر ۱۳۹۵ ۱۱:۲۴ ب.ظ
با سلام من برای پایان ناممم باید یک پروتکل پیشنهادی خودم را در NS-2 به صورت TDMA پیاده سازی کنم. من تا حالا با NS-2 کار نکردم و بالطبع نوشتن یک پروتکل جدید در NS-2 برای من خیلی سخته. می خواستم ببینم احیانا کسی تو پایان نامش روی TDMA در Vanet کار نکرده یا شبیه سازی پروتکل هایی مثل VeMAC که خیلی معروفه یا TM-MAC رو نداره؟ البته این دو موردی که ذکر شد مقاله هاش رو تو ضمیمه گذاشتم که دوستانی که NS-2 بلدن اگه لطف کنن و یه نگاهی بندازن ممنون میشم، ببینید میتونید بهم کمک کنید و یا حداقل راهنماییم کنید که چه مراحلی رو باید طی کنم و از کجا باید شروع کرد؟ (در مورد کار با sumo و move خوندم بیشتر در مورد تعریف پروتکل جدید TDMA مثل TM-MAC که تو مقاله ضمیمه هست کمک می خوام). با تشکر از همتون، ممنون میشم کمک کنید. |
RE: شبیه سازی Vant با پروتکل TDMA در NS-2 - Manesht_User - 02 آذر ۱۳۹۵ ۰۱:۰۴ ق.ظ
(۰۲ آذر ۱۳۹۵ ۱۲:۳۹ ق.ظ)khalilparvar نوشته شده توسط: سلام دوست عزیز سلام. خیلی ممنون از پاسختون، ولی من NS-2 را به صورت کامل نصب کردم و برنامه نویسی اولیه اش را هم تا حدودی یاد گرفته ام. همین طور با نرم افزارهای move و sumo نیز یک آشنا هستم و نحوه ی کار با اونها را تا حدود زیادی یاد گرفتم. منظور من نوشتن یک پروتکل TDMA جدید مانند اون مقالاتی است که پیوست کرده ام. |