![]() |
پکیج کامل مدرسان شریف - مهندسی فناوری اطلاعات - نسخهی قابل چاپ |
پکیج کامل مدرسان شریف - مهندسی فناوری اطلاعات - IT_MAN91 - 07 آبان ۱۳۹۵ ۱۰:۳۹ ب.ظ
با سلام ? پکیج کامل مدرسان شریف ? ارشد مهندسی فناوری اطلاعات ? گرایش ? تجارت الکترونیکی ? فناوری اطلاعات (آی تی - آی تی) ? چاپ جدید ✅ کاملا نو، کتابها تاحالا باز نشده (به شرط) ✳️ زیر قیمت من خودم بدون کنکور قبول شدم کتابها هم کاملا نو است. اگر کسی خواست از طریق تلگرام به آی دی @Sina_DNN پیام بده. >> مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. با آرزوی موفقیت برای همه ی بچه های کنکوری ![]() |
RE: پکیج کامل مدرسان شریف - مهندسی فناوری اطلاعات - akanlo - 25 آبان ۱۳۹۵ ۱۰:۲۱ ب.ظ
[quote='IT_MAN91' pid='424933' dateline='1477678140'] با سلام ? پکیج کامل مدرسان شریف ? ارشد مهندسی فناوری اطلاعات ? گرایش ? تجارت الکترونیکی ? فناوری اطلاعات (آی تی - آی تی) ? چاپ جدید ✅ کاملا نو، کتابها تاحالا باز نشده (به شرط) ✳️ زیر قیمت من خودم بدون کنکور قبول شدم کتابها هم کاملا نو است. اگر کسی خواست از طریق تلگرام به آی دی @Sina_DNN پیام بده. >> مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. با آرزوی موفقیت برای همه ی بچه های کنکوری ![]() قیمتش چند |