گیت های نوری - نسخهی قابل چاپ |
گیت های نوری - mostafaheydar1370 - 04 آبان ۱۳۹۵ ۰۹:۵۹ ق.ظ
سلام کسی اطلاعاتی در مورد گیت های نوری داره کمک کنه ؟ مثلا ساختارش چجوریه؟یا چجوری کار می کنه؟ مثلا آیا سیستمی هست که بر اساس رفتار نور کار کنه یعنی درش از گیت های منطقی استفاده شده باشه ؟ بعد مثلا چجوری پیاده سازشی میکنن ؟تو اینترنت مطلب خیلی دقیقی در موردش ندیدم . اگه مقاله در موردش هم باشه آدرس بدید ممنون میشوم . |
RE: گیت های نوری - Behnam - ۰۴ آبان ۱۳۹۵ ۰۴:۲۵ ب.ظ
(۰۴ آبان ۱۳۹۵ ۰۹:۵۹ ق.ظ)mostafaheydar1370 نوشته شده توسط: سلام در مورد Optical Networks که زیاد کار شده و یه چیزایی هم ساختند ولی این مورد رو گمون نمیکنم چون قاعدتاً به درد نمیخوره. از نور برای انتقال داده منطقی هست استفاده بشه چون تأخیرش ۰ هست ولی برای گیت گمون نکنم به دردسرش بیارزه. گوگل کنید Optic Gates یه سری مقاله میاره All-Optical Logic Gates: Designs, Classification, and Comparison All-optical NAND/NOT/AND/OR logic gates based on combined... All-Optical Logic Gates Using Semiconductor Optical |
RE: گیت های نوری - mostafaheydar1370 - 05 آبان ۱۳۹۵ ۰۹:۳۶ ق.ظ
(۰۴ آبان ۱۳۹۵ ۰۴:۲۵ ب.ظ)Behnam نوشته شده توسط:(04 آبان ۱۳۹۵ ۰۹:۵۹ ق.ظ)mostafaheydar1370 نوشته شده توسط: سلام خیلی ممنون بابت ارسال . خودم قبلا از استاد پرسیده بودم گفت که برای ۱وجود نور وبرای ۰ عدم نور استفاده میشه و با این منطق گیت ORحذف میشه و همچنین گفت که الان هم ANDهم NOT رو ساختن ولی این که ساختارش رو بگه نمی دونست تو اینترنت هم پیدا نکردم . مقاله هایی هم که وجود داره اونقدر تخصصی نوشتن که باید دکتزی فیزیک داشته باشی تا بفهمی چی میگن اگه مقاله به زبان رون پیدا میکردم خیلی بهتر بود . در هرصورت خیلی ممون از ارسال پاسخ. |
گیت های نوری - morteza318 - 21 مهر ۱۳۹۹ ۰۲:۱۱ ب.ظ
مربوط به حوزه الکترونیک نوری هست.اینکه ساخته شده واقعی باشه نمی دونم ولی شبیه سازی انجام شده با نرم افزارهای سیلواکو. اتفاقا استاد من چند گیت را شبیه سازی کرده و مقالاتش موجود هست |