فروش کتاب کارشناسی ارشد IT و کامپیوتر با تخفیف ۶۰ درصد - نسخهی قابل چاپ |
فروش کتاب کارشناسی ارشد IT و کامپیوتر با تخفیف ۶۰ درصد - Mahshid-P - 25 مهر ۱۳۹۵ ۱۲:۳۹ ق.ظ
سلام. بچه ها قصد فروش کتاب های زیر رو دارم. تخفیف کتابارو گذاشتم ۶۰ درصد . مرسی. تمامی کتاب ها براساس سرچ و پرسش از رتبه های برتر و فروم ها تهیه شده است. |
فروش کتاب کارشناسی ارشد IT و کامپیوتر با قیمت بسیار پایین و توافقی - mmm1374 - 25 مهر ۱۳۹۵ ۰۲:۵۶ ب.ظ
سلام کتاب سیستم عامل رو خریدارم لطفا پ خ رو چک بفرمایید |
فروش کتاب کارشناسی ارشد IT و کامپیوتر با قیمت بسیار پایین و توافقی - zahra95-IT - 25 مهر ۱۳۹۵ ۰۴:۳۱ ب.ظ
مهندسی نرم افزار رو من می خوام. |
RE: فروش کتاب کارشناسی ارشد IT و کامپیوتر با قیمت بسیار پایین و توافقی - Mahshid-P - 27 مهر ۱۳۹۵ ۰۳:۵۵ ق.ظ
(۲۵ مهر ۱۳۹۵ ۰۲:۵۶ ب.ظ)mmm1374 نوشته شده توسط: سلام سلام. مرسی. صندوق پیامتان را چک کنید. (۲۵ مهر ۱۳۹۵ ۰۴:۳۱ ب.ظ)zahra95-IT نوشته شده توسط: مهندسی نرم افزار رو من می خوام.سلام. مرسی. صندوق پیامتان را چک کنید. |
فروش کتاب کارشناسی ارشد IT و کامپیوتر با تخفیف ۶۰ درصدی - Mahshid-P - 10 آبان ۱۳۹۵ ۰۱:۵۶ ق.ظ
بچه ها این چنتا کتاب باقی مونده رو با تخفیف ۶۰ درصد میدم هر کسی خواست پیام بده |
فروش کتاب کارشناسی ارشد IT و کامپیوتر با تخفیف ۶۰ درصدی - nargesy - 14 آبان ۱۳۹۵ ۰۴:۴۳ ب.ظ
سلام چیا باقی مونده من خریدارم. من شیرازم شما چطور؟ |
فروش کتاب کارشناسی ارشد IT و کامپیوتر با تخفیف ۶۰ درصدی - nargesy - 14 آبان ۱۳۹۵ ۰۷:۰۹ ب.ظ
سلام چیاا مونده من خریدارم. من خریدارم لطفا برای ارتباط بهتر ایمیل بدین .۷۰nargess@gmail.com من خریدارم لطفا برای ارتباط بهتر ایمیل بدین ۷۰nargess@gmail.com |
RE: فروش کتاب کارشناسی ارشد IT و کامپیوتر با تخفیف ۶۰ درصد - Mahshid-P - 16 آبان ۱۳۹۵ ۰۱:۱۱ ق.ظ
(۱۴ آبان ۱۳۹۵ ۰۷:۰۹ ب.ظ)nargesy نوشته شده توسط: سلام چیاا مونده من خریدارم. سلام. دوست عزیز پیام خصوصیتونو چک کنید. |
فروش کتاب کارشناسی ارشد IT و کامپیوتر با تخفیف ۶۰ درصد - نارینا - ۱۹ شهریور ۱۳۹۶ ۱۰:۵۸ ب.ظ
سلام من گسسته پوران رو میخوام در صورت موجود بودن پیام بدین @Ro1Arshad |
فروش کتاب کارشناسی ارشد IT و کامپیوتر با تخفیف ۶۰ درصد - rhf261 - 26 شهریور ۱۳۹۶ ۰۱:۰۰ ق.ظ
سلام مابقی کتابها رو اگر فروش نرفته من خریدارم ممنون |
فروش کتاب کارشناسی ارشد IT و کامپیوتر با تخفیف ۶۰ درصد - rhf261 - 30 شهریور ۱۳۹۶ ۰۷:۵۱ ب.ظ
سلام من ۴ تا کتاب اول رو میخوام (زبان - معماری - مدار و ساختمان گسسته) ممنون |