تالار گفتمان مانشت
فروش کتاب کارشناسی ارشد IT و کامپیوتر با تخفیف ۶۰ درصد - نسخه‌ی قابل چاپ

فروش کتاب کارشناسی ارشد IT و کامپیوتر با تخفیف ۶۰ درصد - Mahshid-P - 25 مهر ۱۳۹۵ ۱۲:۳۹ ق.ظ

سلام.
بچه ها قصد فروش کتاب های زیر رو دارم.
تخفیف کتابارو گذاشتم ۶۰ درصد .
مرسی.
تمامی کتاب ها براساس سرچ و پرسش از رتبه های برتر و فروم ها تهیه شده است.

مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمی‌باشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.

مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمی‌باشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.

فروش کتاب کارشناسی ارشد IT و کامپیوتر با قیمت بسیار پایین و توافقی - mmm1374 - 25 مهر ۱۳۹۵ ۰۲:۵۶ ب.ظ

سلام
کتاب سیستم عامل رو خریدارم
لطفا پ خ رو چک بفرمایید

فروش کتاب کارشناسی ارشد IT و کامپیوتر با قیمت بسیار پایین و توافقی - zahra95-IT - 25 مهر ۱۳۹۵ ۰۴:۳۱ ب.ظ

مهندسی نرم افزار رو من می خوام.

RE: فروش کتاب کارشناسی ارشد IT و کامپیوتر با قیمت بسیار پایین و توافقی - Mahshid-P - 27 مهر ۱۳۹۵ ۰۳:۵۵ ق.ظ

(۲۵ مهر ۱۳۹۵ ۰۲:۵۶ ب.ظ)mmm1374 نوشته شده توسط:  سلام
کتاب سیستم عامل رو خریدارم
لطفا پ خ رو چک بفرمایید

سلام.
مرسی.
صندوق پیامتان را چک کنید.

(۲۵ مهر ۱۳۹۵ ۰۴:۳۱ ب.ظ)zahra95-IT نوشته شده توسط:  مهندسی نرم افزار رو من می خوام.
سلام.
مرسی.
صندوق پیامتان را چک کنید.

فروش کتاب کارشناسی ارشد IT و کامپیوتر با تخفیف ۶۰ درصدی - Mahshid-P - 10 آبان ۱۳۹۵ ۰۱:۵۶ ق.ظ

بچه ها این چنتا کتاب باقی مونده رو با تخفیف ۶۰ درصد میدم
هر کسی خواست پیام بده

فروش کتاب کارشناسی ارشد IT و کامپیوتر با تخفیف ۶۰ درصدی - nargesy - 14 آبان ۱۳۹۵ ۰۴:۴۳ ب.ظ

سلام چیا باقی مونده من خریدارم.
من شیرازم شما چطور؟

فروش کتاب کارشناسی ارشد IT و کامپیوتر با تخفیف ۶۰ درصدی - nargesy - 14 آبان ۱۳۹۵ ۰۷:۰۹ ب.ظ

سلام چیاا مونده من خریدارم.
من خریدارم لطفا برای ارتباط بهتر ایمیل بدین
.۷۰nargess@gmail.com

۷۰nargess@gmail.com

RE: فروش کتاب کارشناسی ارشد IT و کامپیوتر با تخفیف ۶۰ درصد - Mahshid-P - 16 آبان ۱۳۹۵ ۰۱:۱۱ ق.ظ

(۱۴ آبان ۱۳۹۵ ۰۷:۰۹ ب.ظ)nargesy نوشته شده توسط:  سلام چیاا مونده من خریدارم.
.۷۰nargess@gmail.com

۷۰nargess@gmail.com

سلام.
دوست عزیز پیام خصوصیتونو چک کنید. Heart

فروش کتاب کارشناسی ارشد IT و کامپیوتر با تخفیف ۶۰ درصد - نارینا - ۱۹ شهریور ۱۳۹۶ ۱۰:۵۸ ب.ظ

سلام من گسسته پوران رو میخوام
در صورت موجود بودن پیام بدین
@Ro1Arshad

فروش کتاب کارشناسی ارشد IT و کامپیوتر با تخفیف ۶۰ درصد - rhf261 - 26 شهریور ۱۳۹۶ ۰۱:۰۰ ق.ظ

سلام مابقی کتابها رو اگر فروش نرفته من خریدارم
ممنون

فروش کتاب کارشناسی ارشد IT و کامپیوتر با تخفیف ۶۰ درصد - rhf261 - 30 شهریور ۱۳۹۶ ۰۷:۵۱ ب.ظ

سلام من ۴ تا کتاب اول رو میخوام (زبان - معماری - مدار و ساختمان گسسته)
ممنون