فروش کتابهای ارشد - نسخهی قابل چاپ |
فروش کتابهای ارشد - heelii - 23 شهریور ۱۳۹۵ ۰۷:۴۵ ب.ظ
سلام دوستان : من کتابهای زیر را برای فروش گذاشتم. اکثر کتابها چاپ جدید و نو هستند. قیمت کتابها رو هم توافقی با هم تعیین میکنیم. عکس کتابها رم آپلود کردم برای اطمینانتون. هر کدومو خواستید پیام بدید که هماهنگ بشیم. ۱/ ساختمان داده مقسمی ۹۳ ۲/ بانک سوالات پایگاه داده پوران پژوهش ۹۴(فروخته شد) ۳/ مدار منطقی پوران ۹۴ ۴/ پایگاه داده مقسمی ۹۲ ۵/ نظریه زبانها و ماشینها- شاپوری ۹۲(آخرین چاپ) ۶/ مجموعه سوالات مهندسی کامپیوتر- پوران پژوهش ۹۴(فروخته شد) ۷/ آمار و احتمال پارسه ۹۲(آخرین چاپ) ۸/ سیستم عامل پارسه ۹۴ ۹/ گسسته پوران ۹۲ ۱۰/ محاسبات عددی پوران ۹۲(آخرین چاپ) ۱۱/ بانک سوالات گسسته پوران ۹۴(فروخته شد) ۱۲/ زبانهای برنامه سازی مقسمی ۹۲(آخرین چاپ) ۱۳/ طراحی الگوریتم پوران ۹۴ ۱۴/ بانک سوالات طراحی و ساخت کامپایلر ها پوران ۹۴(فروخته شد) ۱۵/ بانک سوالات ساختمان و الگوریتم پوران ۹۴ ۱۶/ معماری کامپیوتر پوران ۹۴ ۱۷/ ۶۰۰ مساله قدسی ۱۸/ سیستم عامل مقسمی ۹۰ ۱۹/ معماری کامپیوتر موریس مانو |
فروش کتابهای ارشد - niu7475 - 24 شهریور ۱۳۹۵ ۰۱:۳۳ ق.ظ
لطفا خصوصیتونو چک کنین |
فروش کتابهای ارشد - azz.masoud - 28 آبان ۱۳۹۵ ۰۴:۱۲ ب.ظ
سلام دوست عزیز کتابهاتون هنوزم موجوده؟ |
RE: فروش کتابهای ارشد - niu7475 - 30 آبان ۱۳۹۵ ۰۷:۱۵ ب.ظ
(۲۸ آبان ۱۳۹۵ ۰۴:۱۲ ب.ظ)azz.masoud نوشته شده توسط: سلام دوست عزیز سلام دوستان یک سری کتاب برای فروش دارم. مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
فروش کتابهای ارشد - sems - 23 اسفند ۱۳۹۵ ۰۵:۰۴ ب.ظ
سلام من کتاب سیستم عامل پارسه رو میخوام. |