گرایش شبکه و رایانش مهندسی کامپیوتر ۹۶ - نسخهی قابل چاپ |
گرایش شبکه و رایانش مهندسی کامپیوتر ۹۶ - ghamar - 17 شهریور ۱۳۹۵ ۱۱:۵۰ ب.ظ
سلام دوستان امسال برای گرایش مهندسی کامپیوتر یک گرایش جدید اومده که اسمش شبکه و رایانش هست. این چیه اصلا؟ من لسانسم رو سخت افزار بودم و ارشدم رو معماری . پایان نامه ام شبکه است. در این صورت امکان داره گرایش معماری امتحان بدم منو نگیرن؟ یعنی باید شبکه امتحان بدم؟ لطفا راهنمایی کنید |
گرایش شبکه و رایانش مهندسی کامپیوتر ۹۶ - mahshid1383 - 18 شهریور ۱۳۹۵ ۰۹:۰۴ ق.ظ
چون پایان نامه شما در زمینه شبکه است ی امتیازه اما اگه بخواید برید معماری رزومه ای در این زمینه دارید ؟؟ رزومه مهمه نه گرایشی که بودید |
RE: گرایش شبکه و رایانش مهندسی کامپیوتر ۹۶ - ghamar - 18 شهریور ۱۳۹۵ ۰۶:۵۳ ب.ظ
(۱۸ شهریور ۱۳۹۵ ۰۹:۰۴ ق.ظ)mahshid1383 نوشته شده توسط: چون پایان نامه شما در زمینه شبکه است ی امتیازه سلام آخه بچه های معماری شبکه هم کار می کنن و اصولا شما بری مصاحبه و شبکه هم کار کرده باشی مشکلی پیش نمیاد.. اما امسال گرایش شبکه آوردن معلوم نیست که معماری ها هم می تونن شبکه کار کرده باشن یا نه؟ |
RE: گرایش شبکه و رایانش مهندسی کامپیوتر ۹۶ - ghamar - 24 شهریور ۱۳۹۵ ۱۲:۰۰ ب.ظ
(۱۸ شهریور ۱۳۹۵ ۰۶:۵۳ ب.ظ)ghamar نوشته شده توسط:سلام دوستان(18 شهریور ۱۳۹۵ ۰۹:۰۴ ق.ظ)mahshid1383 نوشته شده توسط: چون پایان نامه شما در زمینه شبکه است ی امتیازه کاش جواب من رو می دادید چون الان مرددم که منابع معماری رو بخونم یا منابع شبکه رو؟ |
گرایش شبکه و رایانش مهندسی کامپیوتر ۹۶ - amirhacker - 23 مهر ۱۳۹۵ ۰۳:۲۴ ب.ظ
اگه امکان داره منابع کنکوری (نه منابع اصلی) رشته رایانش امن را برای کنکور دکتری بگید. هم تست باشه هم درس |
RE: گرایش شبکه و رایانش مهندسی کامپیوتر ۹۶ - raved2017 - 07 اردیبهشت ۱۳۹۶ ۱۰:۲۱ ق.ظ
سلام درود بر شما تاپیک و نظراتش واقعا کاربردی بود موف باشید مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |