۱۱۲ سهمیه و ۱۱۵ بدون سهمیه - نسخهی قابل چاپ |
۱۱۲ سهمیه و ۱۱۵ بدون سهمیه - uzarcf - 15 شهریور ۱۳۹۵ ۰۳:۰۵ ق.ظ
با سلام؛ گفتم به درد دوستانی که سال بعد کنکور میدن شاید بخوره |
۱۱۲ سهمیه و ۱۱۵ بدون سهمیه - RezaTaheri - 15 شهریور ۱۳۹۵ ۰۱:۱۹ ب.ظ
ممنون |
RE: 112 سهمیه و ۱۱۵ بدون سهمیه - darush12 - 15 شهریور ۱۳۹۵ ۰۲:۳۸ ب.ظ
(۱۵ شهریور ۱۳۹۵ ۰۳:۰۵ ق.ظ)uzarcf نوشته شده توسط: با سلام؛ گفتم به درد دوستانی که سال بعد کنکور میدن شاید بخوره زبان انگلیسی؛ فوق العاده ای دارید یوزارسیف...موفق باشید |
RE: 112 سهمیه و ۱۱۵ بدون سهمیه - uzarcf - 16 شهریور ۱۳۹۵ ۰۲:۳۴ ق.ظ
(۱۵ شهریور ۱۳۹۵ ۰۲:۳۸ ب.ظ)darush12 نوشته شده توسط:(15 شهریور ۱۳۹۵ ۰۳:۰۵ ق.ظ)uzarcf نوشته شده توسط: با سلام؛ گفتم به درد دوستانی که سال بعد کنکور میدن شاید بخوره خیلی ممنون |
RE: 112 سهمیه و ۱۱۵ بدون سهمیه - Maryam_mir - 22 بهمن ۱۳۹۵ ۱۱:۱۹ ب.ظ
(۱۵ شهریور ۱۳۹۵ ۰۳:۰۵ ق.ظ)uzarcf نوشته شده توسط: با سلام؛ گفتم به درد دوستانی که سال بعد کنکور میدن شاید بخوره سلام ببخشید میتونم بپرسم شما کجا قبول شدین؟ |
RE: 112 سهمیه و ۱۱۵ بدون سهمیه - delete4all - 23 بهمن ۱۳۹۵ ۱۲:۵۴ ب.ظ
(۲۲ بهمن ۱۳۹۵ ۱۱:۱۹ ب.ظ)Maryam_mir نوشته شده توسط:(15 شهریور ۱۳۹۵ ۰۳:۰۵ ق.ظ)uzarcf نوشته شده توسط: با سلام؛ گفتم به درد دوستانی که سال بعد کنکور میدن شاید بخوره سلام ایشون تو پروفایلشون نوشتن دانشگاهشونو تبریز |
RE: 112 سهمیه و ۱۱۵ بدون سهمیه - uzarcf - 16 فروردین ۱۳۹۶ ۰۵:۰۰ ب.ظ
(۲۲ بهمن ۱۳۹۵ ۱۱:۱۹ ب.ظ)Maryam_mir نوشته شده توسط:(15 شهریور ۱۳۹۵ ۰۳:۰۵ ق.ظ)uzarcf نوشته شده توسط: با سلام؛ گفتم به درد دوستانی که سال بعد کنکور میدن شاید بخوره تبریز میخونم الان روزانه سیستم های هوشمند ولی میتونستم روزانه بهشتی بدون گرایش رو هم بزنم که به دلایلی ادامه تحصیل تو دانشگاه کارشناسیمو ترجیح دادم |