٣١ شبکه امنیت اطلاعات امیرکبیر روزانه - نسخهی قابل چاپ |
٣١ شبکه امنیت اطلاعات امیرکبیر روزانه - lalaaa - 09 شهریور ۱۳۹۵ ۱۲:۰۷ ب.ظ
بعد از یه دوتا انتخاب فضایی امنیت و شبکه شریف انتخاب سومم که امنیت امیرکبیر بود قبول شدم امیدوارم همگی موفق باشیم |
RE: ٣١ شبکه امنیت اطلاعات امیرکبیر روزانه - Innocence - 09 شهریور ۱۳۹۵ ۱۲:۰۹ ب.ظ
(۰۹ شهریور ۱۳۹۵ ۱۲:۰۷ ب.ظ)lalaaa نوشته شده توسط: بعد از یه دوتا انتخاب فضایی امنیت و شبکه شریف انتخاب سومم که امنیت امیرکبیر بود قبول شدم امیدوارم همگی موفق باشیم مبارک باشه دوستم.. خیلی خیلی عالی شد روزانه ایوووول |
RE: ٣١ شبکه امنیت اطلاعات امیرکبیر روزانه - lalaaa - 09 شهریور ۱۳۹۵ ۱۲:۱۱ ب.ظ
(۰۹ شهریور ۱۳۹۵ ۱۲:۰۹ ب.ظ)marzie.ahmadi نوشته شده توسط:(09 شهریور ۱۳۹۵ ۱۲:۰۷ ب.ظ)lalaaa نوشته شده توسط: بعد از یه دوتا انتخاب فضایی امنیت و شبکه شریف انتخاب سومم که امنیت امیرکبیر بود قبول شدم امیدوارم همگی موفق باشیم مرسیی خانوووم? ایشالا سال دیگه توو |
٣١ شبکه امنیت اطلاعات امیرکبیر روزانه - R4MT1N - 09 شهریور ۱۳۹۵ ۱۲:۱۴ ب.ظ
بر طبل شادانه بکوب!! ماشالا، موفق باشی همیشه |
RE: ٣١ شبکه امنیت اطلاعات امیرکبیر روزانه - lalaaa - 09 شهریور ۱۳۹۵ ۱۲:۱۷ ب.ظ
(۰۹ شهریور ۱۳۹۵ ۱۲:۱۴ ب.ظ)R4MT1N نوشته شده توسط: بر طبل شادانه بکوب!! مرسییییی ??? طبل رو دیروز کوبیدم |
٣١ شبکه امنیت اطلاعات امیرکبیر روزانه - afrooz-OMD - 10 شهریور ۱۳۹۵ ۰۱:۴۵ ب.ظ
امیرکبیر ظاهرا فقط قسمت من نبود !!!! :| رتبه ۳۱ سال۹۳ و رتبه ۳۱ سال ۹۵ امیرکبیر بیارن بعد رتبه ۳۱ سال ۹۴ نیاره! : خنده دار تر از اینم مگه میشه : ))) موفق باشی : ) (۰۹ شهریور ۱۳۹۵ ۱۲:۱۴ ب.ظ)R4MT1N نوشته شده توسط: بر طبل شادانه بکوب!!سلام خوبین؟؟ شمام میبینید!! امیرکبیر فقط برای من نشد ! : )))) |
RE: ٣١ شبکه امنیت اطلاعات امیرکبیر روزانه - lalaaa - 10 شهریور ۱۳۹۵ ۰۲:۰۸ ب.ظ
(۱۰ شهریور ۱۳۹۵ ۰۱:۴۵ ب.ظ)afrooz-OMD نوشته شده توسط: امیرکبیر ظاهرا فقط قسمت من نبود !!!! :| عزیزم هرچی قسمت باشه همون میشه امیدوارم هرجا هستید موفق و خوشحال باشید |
RE: ٣١ شبکه امنیت اطلاعات امیرکبیر روزانه - khordad.girl - 10 شهریور ۱۳۹۵ ۰۲:۱۱ ب.ظ
(۱۰ شهریور ۱۳۹۵ ۰۱:۴۵ ب.ظ)afrooz-OMD نوشته شده توسط: امیرکبیر ظاهرا فقط قسمت من نبود !!!! :| افروز جونم شما هرجا باشی بهترینی تبریک میگم موفق باشی |
RE: ٣١ شبکه امنیت اطلاعات امیرکبیر روزانه - ashki0021 - 10 شهریور ۱۳۹۵ ۰۲:۱۷ ب.ظ
[quote='afrooz-OMD' pid='419813' dateline='1472634909'] امیرکبیر ظاهرا فقط قسمت من نبود !!!! :| رتبه ۳۱ سال۹۳ و رتبه ۳۱ سال ۹۵ امیرکبیر بیارن بعد رتبه ۳۱ سال ۹۴ نیاره! : خنده دار تر از اینم مگه میشه : ))) موفق باشی : ) پارسال کلا ظرفیتا عجیب کم بووود بیخیال فکرش نکنید |
٣١ شبکه امنیت اطلاعات امیرکبیر روزانه - R4MT1N - 10 شهریور ۱۳۹۵ ۰۲:۳۰ ب.ظ
(۱۰ شهریور ۱۳۹۵ ۰۱:۴۵ ب.ظ)afrooz-OMD نوشته شده توسط: سلامسلام، قربان شما :دی بابا همچین جای خوبی هم نیست، سرتون سلامت باشه ) |
٣١ شبکه امنیت اطلاعات امیرکبیر روزانه - f.b - 11 شهریور ۱۳۹۵ ۰۹:۳۲ ب.ظ
سلام تبریک میگم. دانشگاه امیر کبیر تقریبا تنها دانشگاهی هست که گروه امنیت داره و در زمینه امنیت واقعا قوی هستن. براتون ارزوی موفقیت دارم |
RE: ٣١ شبکه امنیت اطلاعات امیرکبیر روزانه - darush12 - 12 شهریور ۱۳۹۵ ۱۱:۳۸ ق.ظ
(۰۹ شهریور ۱۳۹۵ ۱۲:۰۷ ب.ظ)lalaaa نوشته شده توسط: بعد از یه دوتا انتخاب فضایی امنیت و شبکه شریف انتخاب سومم که امنیت امیرکبیر بود قبول شدم امیدوارم همگی موفق باشیم تبریک؛ موفق باشید |