رتبه ۴۰ پذیرش در دانشگاه امیرکبیر تجارت الکترونیک :D - نسخهی قابل چاپ |
رتبه ۴۰ پذیرش در دانشگاه امیرکبیر تجارت الکترونیک :D - naserqw - 09 شهریور ۱۳۹۵ ۰۹:۳۱ ق.ظ
یعنی باورم نمی شد تا صفحه رو دیدم دود از سرم بلند شد.چندبار F5 زدم که نکنه اشتباه شده. قبولی تجارت امیر کبیر روزانه. هی پیپ هورااا |
RE: رتبه ۴۰ پذیرش در دانشگاه امیرکبیر تجارت الکترونیک :D - shirin0101 - 09 شهریور ۱۳۹۵ ۱۰:۵۴ ق.ظ
(۰۹ شهریور ۱۳۹۵ ۰۹:۳۱ ق.ظ)naserqw نوشته شده توسط: یعنی باورم نمی شد تا صفحه رو دیدم دود از سرم بلند شد.چندبار F5 زدم که نکنه اشتباه شده. سلام ...تبریک میگم ی همکلاسی پیدا کردممممم شما ک ۴۰ بودی باید باورت میشد من ۴۶ ام |
رتبه ۴۰ پذیرش در دانشگاه امیرکبیر تجارت الکترونیک :D - R4MT1N - 09 شهریور ۱۳۹۵ ۱۲:۰۳ ب.ظ
تبریک به هردوتون |
رتبه ۴۰ پذیرش در دانشگاه امیرکبیر تجارت الکترونیک :D - sanaz777 - 09 شهریور ۱۳۹۵ ۰۳:۱۱ ب.ظ
تبریک میگم، جالبه پارسال با ٣٥ شبانه قبول شدن |
RE: رتبه ۴۰ پذیرش در دانشگاه امیرکبیر تجارت الکترونیک :D - naserqw - 09 شهریور ۱۳۹۵ ۰۵:۴۴ ب.ظ
(۰۹ شهریور ۱۳۹۵ ۱۰:۵۴ ق.ظ)shirin0101 نوشته شده توسط:منم به شما تبریک می گم همکلاسی خودم فک کنم ظرفیتا زیاد شده یا ۴۰ نفر قبلی تجارت نزدن(09 شهریور ۱۳۹۵ ۰۹:۳۱ ق.ظ)naserqw نوشته شده توسط: یعنی باورم نمی شد تا صفحه رو دیدم دود از سرم بلند شد.چندبار F5 زدم که نکنه اشتباه شده. (۰۹ شهریور ۱۳۹۵ ۱۲:۰۳ ب.ظ)R4MT1N نوشته شده توسط: تبریک به هردوتون خیلی ممنون (۰۹ شهریور ۱۳۹۵ ۰۳:۱۱ ب.ظ)sanaz777 نوشته شده توسط: تبریک میگم، جالبه پارسال با ٣٥ شبانه قبول شدن ممنون میگم شنیدم خیلی سخت میگیرن اونجا درسته؟؟؟استاد خوبا رو معرفی کن در جریانشون باشیم |
رتبه ۴۰ پذیرش در دانشگاه امیرکبیر تجارت الکترونیک :D - SepidehP - 09 شهریور ۱۳۹۵ ۰۶:۰۷ ب.ظ
تبریک میگم شاد و سلامت و موفق باشید |
RE: رتبه ۴۰ پذیرش در دانشگاه امیرکبیر تجارت الکترونیک :D - naserqw - 10 شهریور ۱۳۹۵ ۱۰:۲۶ ق.ظ
(۰۹ شهریور ۱۳۹۵ ۰۶:۰۷ ب.ظ)SepidehP نوشته شده توسط: تبریک میگم ممنون |
رتبه ۴۰ پذیرش در دانشگاه امیرکبیر تجارت الکترونیک :D - dj-dj - 10 شهریور ۱۳۹۵ ۱۲:۲۱ ب.ظ
تبریک موفق باشی |
RE: رتبه ۴۰ پذیرش در دانشگاه امیرکبیر تجارت الکترونیک :D - mmirzay - 10 شهریور ۱۳۹۵ ۰۲:۰۸ ب.ظ
تبریک واقعن، امیدوارم موفق باشین |