۷۹ آی تی؛ تجارت الکترونیک علم و صنعت - نسخهی قابل چاپ |
۷۹ آی تی؛ تجارت الکترونیک علم و صنعت - hadeseh - 08 شهریور ۱۳۹۵ ۰۳:۵۲ ب.ظ
خدا رو شکر... با آرزوی موفقیت برای بقیه دوستان مانشتی... کارنامم هم اینجاست: مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
RE: 79 آی تی؛ تجارت الکترونیک علم و صنعت - Innocence - 08 شهریور ۱۳۹۵ ۰۳:۵۷ ب.ظ
(۰۸ شهریور ۱۳۹۵ ۰۳:۵۲ ب.ظ)hadeseh نوشته شده توسط: خدا رو شکر... تبریک میگم با آرزوی موفقیت های بیشتر |
RE: 79 آی تی؛ تجارت الکترونیک علم و صنعت - hadeseh - 09 شهریور ۱۳۹۵ ۰۱:۴۵ ب.ظ
(۰۸ شهریور ۱۳۹۵ ۰۳:۵۷ ب.ظ)marzie.ahmadi نوشته شده توسط:(08 شهریور ۱۳۹۵ ۰۳:۵۲ ب.ظ)hadeseh نوشته شده توسط: خدا رو شکر... ممنونم دوست عزیز... |
۷۹ آی تی؛ تجارت الکترونیک علم و صنعت - afrooz-OMD - 10 شهریور ۱۳۹۵ ۰۱:۴۸ ب.ظ
سلام تبریک میگم چرا ناراحتین؟؟ رشته تجارت علم و صنعت در دانشکده صنایع هست و همه میدونن که اساتید صنایع و تجارت علم و صنعت از بهترین های این رشته هستن خود دانشگاه و دانشکده هم انقدر بزرگ و سرسبزه که روحیه ادمو خیلی خوب قلقلک میده واقعا باید خوشحال و شاکر باشید |
RE: 79 آی تی؛ تجارت الکترونیک علم و صنعت - ali_13 - 10 شهریور ۱۳۹۵ ۰۷:۵۰ ب.ظ
(۰۸ شهریور ۱۳۹۵ ۰۳:۵۲ ب.ظ)hadeseh نوشته شده توسط: خدا رو شکر... تبریک میگم بهتون همکلاسی!!!! جزوه که مینویسین ایشالا؟؟!! |
RE: 79 آی تی؛ تجارت الکترونیک علم و صنعت - hadeseh - 10 شهریور ۱۳۹۵ ۱۱:۰۹ ب.ظ
(۱۰ شهریور ۱۳۹۵ ۰۱:۴۸ ب.ظ)afrooz-OMD نوشته شده توسط: سلام سلام، متشکرم، دوست عزیز... اینجوری که شما گفتی، شک کردم گه شاید واقعا ناراحتم و خودم خبر ندارم... هم شاکرم،هم خوشحالم و هم ممنونم از شما بابت تبریک و پستی که گذاشتین... (۱۰ شهریور ۱۳۹۵ ۰۷:۵۰ ب.ظ)ali_13 نوشته شده توسط:(08 شهریور ۱۳۹۵ ۰۳:۵۲ ب.ظ)hadeseh نوشته شده توسط: خدا رو شکر... ممنون، من هم به شما تبریک میگم... ۴ سال دوران لیسانس که جزوه ای ننوشتم، در ادامه راه هم بعید میدونم بنویسم، مگه این که اتفاقی بیفته... |
RE: 79 آی تی؛ تجارت الکترونیک علم و صنعت - ali_13 - 11 شهریور ۱۳۹۵ ۱۰:۵۷ ق.ظ
(۱۰ شهریور ۱۳۹۵ ۱۱:۰۹ ب.ظ)hadeseh نوشته شده توسط:(10 شهریور ۱۳۹۵ ۰۱:۴۸ ب.ظ)afrooz-OMD نوشته شده توسط: سلام باشه حالا بریم جزوه رو هم یکی رو پیدا میکنیم که بنویسه |