رتبه ۱۶۶ علوم کامپیوتر - روزانه شهید بهشتی (با شاگرد اولی) - نسخهی قابل چاپ |
رتبه ۱۶۶ علوم کامپیوتر - روزانه شهید بهشتی (با شاگرد اولی) - RezaTaheri - 08 شهریور ۱۳۹۵ ۰۳:۱۰ ب.ظ
قبولی روزانه شهید بهشتی (بدون گرایش) _______________________ من معدل کارشناسی ناپیوسته ام ۱۹/۲۱ هست و شاگرد اول کارشناسی ناپیوسته شدم و تونستم از سهمیه شاگرد اولی استفاده کنم با توجه به کارنامه ی نهایی "شبانه دانشگاه تهران" رشته ی علوم کامپیوتر و "روزانه امیرکبیر" رشته ریاضی قبول میشدم. بدون تاثیر سهمیه شاگرد اولی هم "دانشگاه تربیت مدرس" علوم کامپیوتر قبول میشدم. |
RE: رتبه ۱۶۶ علوم کامپیوتر - شهید بهشتی (با شاگرد اولی) - benz1372 - 08 شهریور ۱۳۹۵ ۰۳:۱۷ ب.ظ
(۰۸ شهریور ۱۳۹۵ ۰۳:۱۰ ب.ظ)RezaTaheri نوشته شده توسط: شهید بهشتی (بدون گرایش) آقا تبریک |
رتبه ۱۶۶ علوم کامپیوتر - شهید بهشتی (با شاگرد اولی) - gaslakh - 08 شهریور ۱۳۹۵ ۰۴:۳۳ ب.ظ
تبریک فراوان |
RE: رتبه ۱۶۶ علوم کامپیوتر - شهید بهشتی (با شاگرد اولی) - amircs - 08 شهریور ۱۳۹۵ ۰۵:۳۰ ب.ظ
تبریک فراوان همکلاسی |
RE: رتبه ۱۶۶ علوم کامپیوتر - شهید بهشتی (با شاگرد اولی) - Rezarahaee - 08 شهریور ۱۳۹۵ ۰۵:۴۷ ب.ظ
مبارک باشه |
رتبه ۱۶۶ علوم کامپیوتر - شهید بهشتی (با شاگرد اولی) - RezaTaheri - 08 شهریور ۱۳۹۵ ۰۷:۵۹ ب.ظ
(۰۸ شهریور ۱۳۹۵ ۰۳:۱۷ ب.ظ)benz1372 نوشته شده توسط: آقا تبریک (۰۸ شهریور ۱۳۹۵ ۰۵:۳۰ ب.ظ)amircs نوشته شده توسط: تبریک فراوان همکلاسی (۰۸ شهریور ۱۳۹۵ ۰۴:۳۳ ب.ظ)gaslakh نوشته شده توسط: تبریک فراوان (۰۸ شهریور ۱۳۹۵ ۰۵:۴۷ ب.ظ)Rezarahaee نوشته شده توسط: مبارک باشه ممنون |
رتبه ۱۶۶ علوم کامپیوتر - روزانه شهید بهشتی (با شاگرد اولی) - mirhadimahmoodi - 09 شهریور ۱۳۹۵ ۰۸:۳۸ ب.ظ
تبریک دوست عزیز. من ۱۲۴ بودم علوم بدون گرایش قبول نشدم. ولی احتمالا چندتا درسی با هم داشته باشیم همکلاسی. |
رتبه ۱۶۶ علوم کامپیوتر - روزانه شهید بهشتی (با شاگرد اولی) - sinamohammadi0936 - 13 شهریور ۱۳۹۵ ۰۷:۲۶ ق.ظ
tabrik moafagh bashi |
RE: رتبه ۱۶۶ علوم کامپیوتر - روزانه شهید بهشتی (با شاگرد اولی) - darush12 - 13 شهریور ۱۳۹۵ ۰۷:۵۶ ق.ظ
(۰۸ شهریور ۱۳۹۵ ۰۳:۱۰ ب.ظ)RezaTaheri نوشته شده توسط: شهید بهشتی (بدون گرایش) موفق باشید |
RE: رتبه ۱۶۶ علوم کامپیوتر - روزانه شهید بهشتی (با شاگرد اولی) - zarisa - 21 شهریور ۱۳۹۵ ۱۱:۴۲ ب.ظ
با تشکر. زحمت کدگشاییش با شما. |