درخواست برای پیدا کردن فایل آموزشی کامل پردازش تصویر - نسخهی قابل چاپ |
درخواست برای پیدا کردن فایل آموزشی کامل پردازش تصویر - mm123456789 - 04 شهریور ۱۳۹۵ ۱۲:۵۴ ق.ظ
سلام دوستان دوستان کسی یک فایل آموزشی پردازش تصویر داره؟ من به بخش مفاهیمش نیاز دارم |
درخواست برای پیدا کردن فایل آموزشی کامل پردازش تصویر - gogooli - 04 شهریور ۱۳۹۵ ۰۷:۴۱ ب.ظ
این رو قبلا دوستان گذاشتن نمی دونم همین طوری می خواهین یا نه. مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
RE: درخواست برای پیدا کردن فایل آموزشی کامل پردازش تصویر - mm123456789 - 04 شهریور ۱۳۹۵ ۰۸:۳۷ ب.ظ
(۰۴ شهریور ۱۳۹۵ ۰۷:۴۱ ب.ظ)gogooli نوشته شده توسط: این رو قبلا دوستان گذاشتن نمی دونم همین طوری می خواهین یا نه. متوجه نمیشم چی هست بخدا خیلی به مفاهیم پردازش تصویر نیاز دارم دوستان ممنون میشم کمکم کنین |
RE: درخواست برای پیدا کردن فایل آموزشی کامل پردازش تصویر - jazana - 06 شهریور ۱۳۹۵ ۱۲:۵۶ ق.ظ
(۰۴ شهریور ۱۳۹۵ ۰۸:۳۷ ب.ظ)mm123456789 نوشته شده توسط:(04 شهریور ۱۳۹۵ ۰۷:۴۱ ب.ظ)gogooli نوشته شده توسط: این رو قبلا دوستان گذاشتن نمی دونم همین طوری می خواهین یا نه. تو اون تاپیک لینک دانلود آموزش ویدئوییش هست، آموزش فارسی تصویری واسه دانشگاه |