تالار گفتمان مانشت
نوبت دوم تهران یا روزانه امیرکبیر؟ (نرم افزار) - نسخه‌ی قابل چاپ

نوبت دوم تهران یا روزانه امیرکبیر؟ (نرم افزار) - kharazmy - 28 خرداد ۱۳۹۵ ۰۳:۱۷ ب.ظ

شهریه نوبت دوم دانشگاه تهران گرایش نرم افزار نیمسال اول ۹۵ کسی می دونه چه مقداره؟ ثابت و متغیر.
درسته که دانشجویان شاهد و ایثارگر از دادن شهریه معافن؟
به دانشجویان نوبت دوم خوابگاه تعلق می گیره؟
Heart

شهریه نوبت دوم تهران نرم افزار - kharazmy - 29 خرداد ۱۳۹۵ ۱۲:۲۰ ب.ظ

لطفا از دانشجویان تهرانی کسی اطلاعات داره جواب بده.
نوبت دوم تهران بهتره یا روزانه ی امیرکبیر؟ نرم افزار
آیا کلا تهران از امیرکبیر خیلی بهتره؟ یعنی می ارزه مشکلات نوبت دومو به روزانه ترجیح بدیم ولی توی تهران باشیم نه امیرکبیر؟
+ سوالات قبل.

نوبت دوم تهران یا روزانه امیرکبیر؟ (نرم افزار) - hamedfayez - 29 خرداد ۱۳۹۵ ۱۲:۵۷ ب.ظ

به بچه های نوبت دوم اگه پسر باشید خوابگاه تعلق نمیگیره
البته اگه دنبالش باشید میشه با ترفندهایی خوابگاه گرفت ولی خب دردسره خاص خودشو داره.
البته اگه دنبالش باشید ترم ۱ نهایت نشه ولی ترم ۲ دیگه معمولا بچه ها شبانه خوابگاهو میگیرند.
با شاهد و ایثارگر بودن خیلی راحت میتونین خوابگاه بگیرین فقط یخورده دوندگی داره اولش ( این جز همون ترفند هاییه که گفتم ) :دی
در مورد معافیت از شهریه مطمعن نیستم ولی شاید، یادمه یه چیزاییم من شنیده بودم ولی الان اطلاع دقیق ندارم. فکر کنم دسته کم یه تخفیفه ۱۰-۱۵ درصدی داشته باشید.

نوبت دوم تهران یا روزانه امیرکبیر؟ (نرم افزار) - kharazmy - 29 خرداد ۱۳۹۵ ۱۰:۰۴ ب.ظ

اینجا دانشجوی امیرکبیری یا تهرانی نداریم این دوتا دانشگاهو بتونه مقایسه کنه؟

نوبت دوم تهران یا روزانه امیرکبیر؟ (نرم افزار) - nlp@2015 - 30 خرداد ۱۳۹۵ ۰۷:۱۲ ب.ظ

سلام، اگر که شهریش براتون مهم نیس نرم شبانه ی تهرانو بالاتر بزنید، نرم امیرکبیر در کل خوب نیس زیاد. تعداد استادا و فیلدایی ک کار میشه خیلی محدوده