تالار گفتمان مانشت
گرایش های علوم کامپیوتر - نسخه‌ی قابل چاپ

گرایش های علوم کامپیوتر - zarisa - 28 خرداد ۱۳۹۵ ۰۹:۴۲ ق.ظ

ضمن تشکر از دوستان که در تاپیک دیگری توضیحات خیلی خوبی در مورد این رشته دادند. چند تا سوال مهم دارم که پاسخ دقیق راجع به اونا میخام.
گرایشهای علوم کامپیوتر دانشگاه تهران چی هست؟ ایا توی مدرک گرایش رو قید میکنند؟ مقایسه امیرکبیر و دانشگاه تهران از نظر سطح کاری و تعریف پروژه. از این لحاظ که کدوم کاربردی تر هستند. با تشکر

گرایش های علوم کامپیوتر - davood_2016 - 29 خرداد ۱۳۹۵ ۰۳:۳۹ ب.ظ

دقیقا نمی دونم جواب سوالاتونو ولی لینک زیر هست یه مقدار قدیمیه ولی شاید به درد بخوره:

مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمی‌باشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.

در مورد اساتید، حتما با دانشجویان سال قبل علوم کامپیوتر مشورت کنید. اطلاعات سایت دانشگاه ها همیشه به روز نیست!

RE: گرایش های علوم کامپیوتر - zarisa - 29 خرداد ۱۳۹۵ ۰۵:۱۰ ب.ظ

(۲۹ خرداد ۱۳۹۵ ۰۳:۳۹ ب.ظ)davood_2016 نوشته شده توسط:  دقیقا نمی دونم جواب سوالاتونو ولی لینک زیر هست یه مقدار قدیمیه ولی شاید به درد بخوره:

مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمی‌باشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.

در مورد اساتید، حتما با دانشجویان سال قبل علوم کامپیوتر مشورت کنید. اطلاعات سایت دانشگاه ها همیشه به روز نیست!
ممنون. مساله دقیقا اینجاست که کسی رو از دانشگاه تهران پیدا نمیکنم.

گرایش های علوم کامپیوتر - davood_2016 - 29 خرداد ۱۳۹۵ ۰۵:۲۴ ب.ظ

به کاربرای مانشت علوم کامپیوتر تهران که سالهای قبول شدند پیام دادید؟

RE: گرایش های علوم کامپیوتر - zarisa - 29 خرداد ۱۳۹۵ ۰۵:۳۱ ب.ظ

(۲۹ خرداد ۱۳۹۵ ۰۵:۲۴ ب.ظ)davood_2016 نوشته شده توسط:  به کاربرای مانشت علوم کامپیوتر تهران که سالهای قبول شدند پیام دادید؟

تو این صفحه هم رفتم دانشگاه تهرانی نبود. من شنیدم دانشگاه تهران سیستم هوشمند داره ولی خب اطلاعات تو سایتشون ظاهرا قدیمیه. اگه حداقل کسی بتونه این رو برام تایید یا رد هم کنه بازم خودش خیلیه.

RE: گرایش های علوم کامپیوتر - davood_2016 - 29 خرداد ۱۳۹۵ ۰۵:۳۶ ب.ظ

(۲۹ خرداد ۱۳۹۵ ۰۵:۳۱ ب.ظ)zarisa نوشته شده توسط:  
(29 خرداد ۱۳۹۵ ۰۵:۲۴ ب.ظ)davood_2016 نوشته شده توسط:  به کاربرای مانشت علوم کامپیوتر تهران که سالهای قبول شدند پیام دادید؟

تو این صفحه هم رفتم دانشگاه تهرانی نبود. من شنیدم دانشگاه تهران سیستم هوشمند داره ولی خب اطلاعات تو سایتشون ظاهرا قدیمیه. اگه حداقل کسی بتونه این رو برام تایید یا رد هم کنه بازم خودش خیلیه.

از دانشجویان گرایش ۲ تهران بپرسید شاید اطلاعاتی از گرایش ۱ هم داشته باشند.

RE: گرایش های علوم کامپیوتر - zarisa - 29 خرداد ۱۳۹۵ ۰۵:۵۲ ب.ظ

(۲۹ خرداد ۱۳۹۵ ۰۵:۳۶ ب.ظ)davood_2016 نوشته شده توسط:  
(29 خرداد ۱۳۹۵ ۰۵:۳۱ ب.ظ)zarisa نوشته شده توسط:  
(29 خرداد ۱۳۹۵ ۰۵:۲۴ ب.ظ)davood_2016 نوشته شده توسط:  به کاربرای مانشت علوم کامپیوتر تهران که سالهای قبول شدند پیام دادید؟

از دانشجویان گرایش ۲ تهران بپرسید شاید اطلاعاتی از گرایش ۱ هم داشته باشند.
ممنون. ببینم من خبری از دانشگاه تهران می گیرم اخرش

گرایش های علوم کامپیوتر - saba6000 - 29 خرداد ۱۳۹۵ ۰۶:۱۵ ب.ظ

zarisa جان سلام
منم رتبم نزدیکای شماست.شما شریف نمیزنین؟ بزنیم یا نه؟ آخه همش ریاضیه به درد میخوره اصلن؟

RE: گرایش های علوم کامپیوتر - zarisa - 29 خرداد ۱۳۹۵ ۰۷:۱۱ ب.ظ

(۲۹ خرداد ۱۳۹۵ ۰۶:۱۵ ب.ظ)saba6000 نوشته شده توسط:  zarisa جان سلام
منم رتبم نزدیکای شماست.شما شریف نمیزنین؟ بزنیم یا نه؟ آخه همش ریاضیه به درد میخوره اصلن؟
توی تاپیک خودتون توضیح دادم. شما از دانشگاه تهران اطلاعات ندارید؟

RE: گرایش های علوم کامپیوتر - saba6000 - 29 خرداد ۱۳۹۵ ۰۷:۳۲ ب.ظ

(۲۹ خرداد ۱۳۹۵ ۰۷:۱۱ ب.ظ)zarisa نوشته شده توسط:  
(29 خرداد ۱۳۹۵ ۰۶:۱۵ ب.ظ)saba6000 نوشته شده توسط:  zarisa جان سلام
توی تاپیک خودتون توضیح دادم. شما از دانشگاه تهران اطلاعات ندارید؟

فقط در حد سایتشون و اون pdf که لینکشو گذاشتم عزیزم.