نیاز به کمک رتبه ۵۰۴ هوش - نسخهی قابل چاپ |
نیاز به کمک رتبه ۵۰۴ هوش - majed_gh - 28 خرداد ۱۳۹۵ ۱۲:۱۱ ق.ظ
سلام به همه دوستان میخواستم بدونم با رتبه ۵۰۴ هوش امکان قبولی روزانه در چه شهرهایی رو دارم با توجه به افزایش ظرفیت ۴۰ نفری امسال در گرایش هوش امکان قبولی در دانشگاه سنندج رو دارم خواهشا هر کس اطلاعی در این مورد داره کمکم کنه؟ |
RE: نیاز به کمک رتبه ۵۰۴ هوش - majed_gh - 28 خرداد ۱۳۹۵ ۱۱:۰۷ ب.ظ
(۲۸ خرداد ۱۳۹۵ ۱۲:۱۱ ق.ظ)majed_gh نوشته شده توسط: سلام به همه دوستانکسی نظری نداره؟ اینم کارنامم |
RE: نیاز به کمک رتبه ۵۰۴ هوش - کوشا - ۲۹ خرداد ۱۳۹۵ ۱۱:۰۱ ق.ظ
(۲۸ خرداد ۱۳۹۵ ۱۱:۰۷ ب.ظ)majed_gh نوشته شده توسط:(28 خرداد ۱۳۹۵ ۱۲:۱۱ ق.ظ)majed_gh نوشته شده توسط: سلام به همه دوستانکسی نظری نداره؟ اینم کارنامم قبولی های پارسالِ «اعضای مانشت» رو میتونید اینجا ببینید: مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
RE: نیاز به کمک رتبه ۵۰۴ هوش - saser - 29 خرداد ۱۳۹۵ ۰۴:۰۲ ب.ظ
شاید این فایل هم کمکتون کنه . مال سال ۹۳ پارسه هست parseh.ac.ir/sites/default/files/successes/computer.pdf |
RE: نیاز به کمک رتبه ۵۰۴ هوش - snskn - 29 خرداد ۱۳۹۵ ۰۴:۵۹ ب.ظ
بوعلی و سمنان رو میارید بله دانشگاه کردستان هم قبول میشید |
RE: نیاز به کمک رتبه ۵۰۴ هوش - majed_gh - 29 خرداد ۱۳۹۵ ۱۰:۱۲ ب.ظ
(۲۹ خرداد ۱۳۹۵ ۰۴:۵۹ ب.ظ)snskn نوشته شده توسط: بوعلی و سمنان رو میارید از دوستان ممنونم چون کرمانشاه زندگی میکنم میخوام محل تحصیلم نزدیک باشه نمیدونم خدا کنه اینجوری باشه که میگین؟ |
RE: نیاز به کمک رتبه ۵۰۴ هوش - tarannom70 - 29 خرداد ۱۳۹۵ ۱۱:۳۳ ب.ظ
من رتبم ۴۰۰ شده ولی درصد تخصصیم از شما کمتر بود.......شما اگه زبان و ریاضی بالا میزدید دو رقمی میشدین..... والا برا من با این رتبه انتخاب رشته مجازی ک کردم روزانه شیراز و سمنان و همدان و الزهرا و کرمان و اینجاهارو زد با شبانه خواجه نصیر و اصفهان... فک کنم شما همون کرمانشاه رو بیارید.....احتمالا روزانه کرمان هم بیارید....... موفق باشین |
RE: نیاز به کمک رتبه ۵۰۴ هوش - majed_gh - 30 خرداد ۱۳۹۵ ۱۲:۲۷ ق.ظ
(۲۹ خرداد ۱۳۹۵ ۱۱:۳۳ ب.ظ)tarannom70 نوشته شده توسط: من رتبم ۴۰۰ شده ولی درصد تخصصیم از شما کمتر بود.......شما اگه زبان و ریاضی بالا میزدید دو رقمی میشدین.....سر جلسه خیلی وقت گذاشتم روی ریاضی ولی چند تا رو اشتباه زدم درصدم اومد پایین. آخر از همه رفتم رو زبان که وقتی نمونده بود ای کاش بیشتر زبان رو میزدم. کرمانشاه هوش مصنوعی نداره . بهر حال هر چی قسمت شد. خودم به بوعلی امیدی ندارم ولی کردستان رو شاید |