۳۸ هوش - نسخهی قابل چاپ |
۳۸ هوش - saser - 26 خرداد ۱۳۹۵ ۰۳:۰۳ ق.ظ
سلام اینم نتیجه امروز بعد از یه کلی خون دل خوردن با سنجش . خوب نبود اما توی حالت بدش خوب بود :دی به نظرتون روزانه تهران یا شبانه شریف رو میارم؟ و یه سوال دیگه بین تهران و امیرکبیر هوش کدوم در ارجحیت هست . با این تصور که بخام فیلد های نرم افزاری هوش رو دنبال کنم |
۳۸-هوش - gunnersregister - 26 خرداد ۱۳۹۵ ۰۳:۵۱ ق.ظ
تبریک میگم. شریف شبانه نداره. در هر صورت شانستون رو امتحان کنید. |
RE: 38-هوش - saser - 26 خرداد ۱۳۹۵ ۰۳:۵۶ ق.ظ
(۲۶ خرداد ۱۳۹۵ ۰۳:۵۱ ق.ظ)gunnersregister نوشته شده توسط: تبریک میگم.متشکررررر چه بد روش حساب کرده بودم اخه سال ۹۳ یه نفر گرفتن امیدوارم امسال مثه سال ۹۴ نباشه |
RE: 38-هوش - alisahaf70 - 26 خرداد ۱۳۹۵ ۰۴:۱۶ ق.ظ
(۲۶ خرداد ۱۳۹۵ ۰۳:۰۳ ق.ظ)saser نوشته شده توسط: سلام سلام تبریک میگم شریف ظرفیت شبانشو به روزانه تبدیل کرده و سر همین شبانه نمیگیره احتمال زیاد امسالم همینه و نفر آخر رتبه ۳۰ رو داشته واسه قبولی روزانه تهران هم (تا جایی که میدونم) با توجه به ظرفیت کمی که داره فک کنم پارسال ۶ نفر بود اونم حقیقتش یکم ریسکه ولی احتمال قبولی هست خیلی سوال سختی پرسیدی تهران جای مناسب تریه برای درس خوندن آرامش روان داری نسبت به امیرکبیر ولی تهران به شدت برقیه هوشش و اساتید کمی توی زمینه های دیگه مثل NLP و شبکه اجتماعی داره که میتونید با اونا کار کنید(که البته بقیه هم احتمالا همینو میخوان) من اگر بودم تهران رو ارجحیت میدادم |
RE: 38-هوش - saser - 26 خرداد ۱۳۹۵ ۰۵:۰۸ ق.ظ
(۲۶ خرداد ۱۳۹۵ ۰۴:۱۶ ق.ظ)alisahaf70 نوشته شده توسط:(26 خرداد ۱۳۹۵ ۰۳:۰۳ ق.ظ)saser نوشته شده توسط: سلام متشکر از پاسخ کامل و دقیقتون |
۳۸-هوش - RezaTaheri - 26 خرداد ۱۳۹۵ ۰۶:۳۰ ق.ظ
امسال شریف احتمال اینکه شبانه بگیره هست چون واسه ارشد محدودیت ماکسیمم ۲۰ تا ظرفیت برای هر کد رشته گذاشتن احتمالا به جای ۲۲ تا روزانه، امسال ۲۰ تا روز ۲ تا شب بگیره |
۳۸ هوش - tondar.sal - 28 خرداد ۱۳۹۵ ۱۱:۱۴ ق.ظ
تعدا پاسخ های درست وغلط راهم بزار |
RE: ۳۸ هوش - saser - 28 خرداد ۱۳۹۵ ۰۵:۲۵ ب.ظ
(۲۸ خرداد ۱۳۹۵ ۱۱:۱۴ ق.ظ)tondar.sal نوشته شده توسط: تعدا پاسخ های درست وغلط راهم بزاراین عکس پاسخ نامه من هست . عملا علاقه زیادی به زدن اونایی که شک داشتم دارم . یعنی توی ازمون های ازمایشی همیشه این کارو میکردم و درست در میومد برای همین اینجا هم همین کار رو کردم |
RE: ۳۸ هوش - saser - 31 خرداد ۱۳۹۵ ۱۱:۱۶ ب.ظ
بچه ها کسی هست در مورد امیرکبیر هوشش اطلاع داشته ؟اگه بخام ویژن کار کنم امیرکبیر بهتره یا تهران ؟ |