رتبه ۲۸۶ آیتی و تجارت + شاگرداولی - نسخهی قابل چاپ صفحهها: ۱ ۲ |
رتبه ۲۸۶ آیتی و تجارت + شاگرداولی - IPv6 - 26 خرداد ۱۳۹۵ ۰۱:۵۰ ق.ظ
دوستان ممنون میشم راهنماییم کنید با ۲۸۶ ایتی و تجارت و سهمیه شاگرداولی و ۴۰۰ شبکه و امنیت کجا میتونم بیارم و کجابهتره؟؟؟؟ |
رتبه ۲۸۶ ایتی و تچارت + شاگرداولی - mehRUN - 26 خرداد ۱۳۹۵ ۰۲:۱۹ ق.ظ
سلام رتبه خوبی که آوردید بهتون تبریک میگم منم ۲۸۵ آی تی آوردم چیزی که من تو قبولی های این سایت دیدم اکثرا توی این رنج دانشگاه قم و استان های دیگه قبول شده بودن از یکی از دانشجوهای شیراز پرسیدم گفت میتونید دانشگاه شیراز قبول بشید مطمئنا تهران نمی تونیم قبول شیم باید توی انتخاب دانشگاه دقت کنیم جای خوبی قبول بشیم رتبه هامون مثله همه اگه دوست داشتید میتونیم با هم اطلاعاتی داریم هماهنگ کنیم یه دانشگاه خوب انتخاب کنیم اینم آی دی تلگرامم هستش mehran_amouei امیدوارم بهترین انتخاب داشته باشیم |
RE: رتبه ۲۸۶ ایتی و تچارت + شاگرداولی - ashki0021 - 26 خرداد ۱۳۹۵ ۱۰:۲۷ ق.ظ
منم تو گرایش آیتی و تجارت رتبم ۲۳۷ شده میتونیم همکلاسی باشیم سال بعد باهم |
رتبه ۲۸۶ ایتی و تچارت + شاگرداولی - explorer - 26 خرداد ۱۳۹۵ ۱۰:۳۳ ق.ظ
(۲۶ خرداد ۱۳۹۵ ۰۱:۵۰ ق.ظ)IPv6 نوشته شده توسط: دوستان ممنون میشم راهنماییم کنید با ۲۸۶ ایتی و تجارت و سهمیه شاگرداولی و ۴۰۰ شبکه و امنیت کجا میتونم بیارم و کجابهتره؟؟؟؟ با استفاده از سهمیه قطعا یکی از دانشگاه های تهران رو میارید. |
RE: رتبه ۲۸۶ آیتی و تچارت + شاگرداولی - IPv6 - 26 خرداد ۱۳۹۵ ۰۲:۲۸ ب.ظ
(۲۶ خرداد ۱۳۹۵ ۱۰:۳۳ ق.ظ)explorer نوشته شده توسط:(26 خرداد ۱۳۹۵ ۰۱:۵۰ ق.ظ)IPv6 نوشته شده توسط: دوستان ممنون میشم راهنماییم کنید با ۲۸۶ ایتی و تجارت و سهمیه شاگرداولی و ۴۰۰ شبکه و امنیت کجا میتونم بیارم و کجابهتره؟؟؟؟ خب مثلا شانس دانشگاه تهران روزانه رو دارم؟یاامیرکبیرروزانه؟ (۲۶ خرداد ۱۳۹۵ ۰۲:۱۹ ق.ظ)mehRUN نوشته شده توسط: سلام رتبه خوبی که آوردید بهتون تبریک میگمممنوت متشکرم.من اگربشه تهران خیلی خوبه |
RE: رتبه ۲۸۶ آیتی و تجارت + شاگرداولی - RezaTaheri - 27 خرداد ۱۳۹۵ ۰۷:۲۹ ب.ظ
(۲۶ خرداد ۱۳۹۵ ۰۱:۵۰ ق.ظ)IPv6 نوشته شده توسط: دوستان ممنون میشم راهنماییم کنید با ۲۸۶ ایتی و تجارت و سهمیه شاگرداولی و ۴۰۰ شبکه و امنیت کجا میتونم بیارم و کجابهتره؟؟؟؟ترازت رو تقسیم بر ۰/۹ کن ببین با تراز جدید چه رتبه ای آوردن (این میشه رتبه جدیدت) |
رتبه ۲۸۶ آیتی و تجارت + شاگرداولی - xak0008 - 27 خرداد ۱۳۹۵ ۰۹:۴۶ ب.ظ
تقریبا سه سال پیش یه نفر با همین ریتبه و سهمیه شاگرد زرنگی ایتی تهران روزانه اورد انتخاب اول.... الان که ظرفیتا بیشتر هم شده... قبولی حتما ایشالا |
RE: رتبه ۲۸۶ آیتی و تجارت + شاگرداولی - IPv6 - 27 خرداد ۱۳۹۵ ۱۰:۲۳ ب.ظ
(۲۷ خرداد ۱۳۹۵ ۰۹:۴۶ ب.ظ)xak0008 نوشته شده توسط: تقریبا سه سال پیش یه نفر با همین ریتبه و سهمیه شاگرد زرنگی ایتی تهران روزانه اورد انتخاب اول.... الان که ظرفیتا بیشتر هم شده... قبولی حتما ایشالاایول عالیه (۲۷ خرداد ۱۳۹۵ ۰۷:۲۹ ب.ظ)RezaTaheri نوشته شده توسط:(26 خرداد ۱۳۹۵ ۰۱:۵۰ ق.ظ)IPv6 نوشته شده توسط: دوستان ممنون میشم راهنماییم کنید با ۲۸۶ ایتی و تجارت و سهمیه شاگرداولی و ۴۰۰ شبکه و امنیت کجا میتونم بیارم و کجابهتره؟؟؟؟ترازت رو تقسیم بر ۰/۹ کن تراز کدومه؟کجاس توکارنامه؟ |
RE: رتبه ۲۸۶ آیتی و تجارت + شاگرداولی - fandogh0027 - 28 خرداد ۱۳۹۵ ۰۹:۴۶ ق.ظ
سلام دوست عزیز بهتون تبریک میگم حتما تهران میارین خوشبختانه با اضافه شدن دانشگاه اطلاعات و امنیت ملی با ضرفیت ۲۵ برای آقایون شما دیگه باید مطمئن باشین با تمرکز تمام انتخاب رشته کنین تراز همون نمره کل تو کارنامس. |
RE: رتبه ۲۸۶ آیتی و تجارت + شاگرداولی - IPv6 - 28 خرداد ۱۳۹۵ ۰۴:۱۴ ب.ظ
(۲۸ خرداد ۱۳۹۵ ۰۹:۴۶ ق.ظ)fandogh0027 نوشته شده توسط: سلام دوست عزیز ممنون دانشگاه تهران یا شهرتهران؟ولی سهمیه شاگرداولی کم شده واینک مصاحبه امنیت نلی فک کنم خیای سطح بالا باشه |
RE: رتبه ۲۸۶ آیتی و تجارت + شاگرداولی - fandogh0027 - 28 خرداد ۱۳۹۵ ۰۵:۱۱ ب.ظ
(۲۸ خرداد ۱۳۹۵ ۰۴:۱۴ ب.ظ)IPv6 نوشته شده توسط:(28 خرداد ۱۳۹۵ ۰۹:۴۶ ق.ظ)fandogh0027 نوشته شده توسط: سلام دوست عزیز دانشگاه های شهر تهران مصاحبه رو که اکثر دانشگاه ها دارن ، خیلیم سخت نمیگیرن یه سری سوالای عقیدتیه فقط، در ضمن دانشگاه امنیت و اطلات ملی کار آیندتون رو هم تضمین میکنه. موفق باشین |
RE: رتبه ۲۸۶ آیتی و تجارت + شاگرداولی - gaslakh - 28 خرداد ۱۳۹۵ ۰۶:۱۹ ب.ظ
(۲۸ خرداد ۱۳۹۵ ۰۵:۱۱ ب.ظ)fandogh0027 نوشته شده توسط:چه کسی گفته دانشگاهها مصاحبه عقیدتی سیاسی دارند ؟ شاید دانشگاه امنیت مصاحبه داشته باشه ولی هیچکدام از رشته های متمرکز در دوران ارشد مصاحبه ندارند اونهم عقیدتی سیاسی ! میشه منبع حرفتون را اعلام کنید ؟(28 خرداد ۱۳۹۵ ۰۴:۱۴ ب.ظ)IPv6 نوشته شده توسط:(28 خرداد ۱۳۹۵ ۰۹:۴۶ ق.ظ)fandogh0027 نوشته شده توسط: سلام دوست عزیز |
رتبه ۲۸۶ آیتی و تجارت + شاگرداولی - s_molaei73 - 28 خرداد ۱۳۹۵ ۰۶:۴۹ ب.ظ
با سلام تبریک دوست عزیز منم دقیقا سوالم اینه و رتبمونم تقریبا یکی هست . اگه اطلاعاتی به دست آوردی ممنون میشم در جریان بزاری . در ضمن من دانشگاه تبریز هستم . با آرزوی موفقیت |
RE: رتبه ۲۸۶ آیتی و تجارت + شاگرداولی - fandogh0027 - 28 خرداد ۱۳۹۵ ۰۸:۵۷ ب.ظ
(۲۸ خرداد ۱۳۹۵ ۰۶:۱۹ ب.ظ)gaslakh نوشته شده توسط:فقط چهار پنج تا از دانشگاه های تهران مصاحبه دارن نه تمام دانشگاه ها، مث علم و صنعت و الزهرا...(28 خرداد ۱۳۹۵ ۰۵:۱۱ ب.ظ)fandogh0027 نوشته شده توسط:چه کسی گفته دانشگاهها مصاحبه عقیدتی سیاسی دارند ؟ شاید دانشگاه امنیت مصاحبه داشته باشه ولی هیچکدام از رشته های متمرکز در دوران ارشد مصاحبه ندارند اونهم عقیدتی سیاسی ! میشه منبع حرفتون را اعلام کنید ؟(28 خرداد ۱۳۹۵ ۰۴:۱۴ ب.ظ)IPv6 نوشته شده توسط:(28 خرداد ۱۳۹۵ ۰۹:۴۶ ق.ظ)fandogh0027 نوشته شده توسط: سلام دوست عزیز |
RE: رتبه ۲۸۶ آیتی و تجارت + شاگرداولی - s_molaei73 - 28 خرداد ۱۳۹۵ ۱۰:۲۱ ب.ظ
(۲۸ خرداد ۱۳۹۵ ۰۸:۱۰ ب.ظ)Eagle 72 نوشته شده توسط:(28 خرداد ۱۳۹۵ ۰۶:۴۹ ب.ظ)s_molaei73 نوشته شده توسط: با سلام بله . شاگرد اول هم هستم . |