|
|
هوش و نرم افزار ۷۰۰ و اندی - نسخهی قابل چاپ |
|
هوش و نرم افزار ۷۰۰ و اندی - rostamiani - 25 خرداد ۱۳۹۵ ۱۰:۴۷ ب.ظ
سلام علیکم فکر می کنید هوش یا نرم افزار کجا قبول بشم؟ به روزانه امیدی هست؟ [attachment=20159] متشکرم
|
|
هوش و نرم افزار ۷۰۰ و اندی - mary~j - 26 خرداد ۱۳۹۵ ۰۸:۵۵ ب.ظ
منم رتبه م همین حدود شده و درصد هامم خیلی شبیه به درصدهای شماست اتفاقا :دی مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. فکر نمیکنم جای درخوری روزانه و شبانه بیاره این رتبه شما دیگه چرا میخواین دوباره دانشگاه جدید برین؟ از دانشگاه/گرایش تون ناراضی هستین مثل من؟ |
RE: هوش و نرم افزار ۷۰۰ و اندی - rostamiani - 27 خرداد ۱۳۹۵ ۰۹:۰۹ ق.ظ
(۲۶ خرداد ۱۳۹۵ ۰۸:۵۵ ب.ظ)mary~j نوشته شده توسط: منم رتبه م همین حدود شده من که کلا به این نتیجه رسیدم که دانشگاه کلا به درد کار و زندگی نمی خوره. ولی هنوزم بهش علاقه دارم :-) این مساله منه: مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
|
هوش و نرم افزار ۷۰۰ و اندی - p30SiNa - 27 خرداد ۱۳۹۵ ۰۹:۵۴ ق.ظ
سلام. دانشگاهی که من کارشناسی دارم میخونم که ترم آخرمه (صنعتی شاهرود) میتونین هوش قبول شین حالا من دوتا چیز مختلف شنیدم که تا ۷۰۰ ۸۰۰ شبانه قبول شدن، و یکی دیگه بهم گفت تا ۷۰۰ روزانه قبول شدن تا ۱۲۰۰ شبانه!! که البته فکر کنم اولی درست باشه ولی در کل اینجا اساتید خوبی برای هوش مصنوعی داره. بنظرم یه سر به سایت دانشگاه بزنین. به نسبت خوبه دانشجوهای دکترای فعالی هم داره. مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |