۸۱ معماری - نسخهی قابل چاپ |
۸۱ معماری - cisco_man - 25 خرداد ۱۳۹۵ ۰۴:۵۰ ب.ظ
مانشتی های عزیز اینم کارنامه من....راه پر فراز و نشیبی را طی کردم ولی شکر خدا..ان شالله تو یه مصاحبه قصد دارم هر چی که فکر میکنم مفید هست و به درد یه مانشتی میخوره را بنویسم...در ضمن قصد دارم کتابام را هم به کسی که واقعا طالب درسه تو تهران بدم ، اگر خواستین پیام بذارین [attachment=20107] |
۸۱ معماری - ۷۰مصطفی - ۲۹ خرداد ۱۳۹۵ ۱۲:۴۰ ب.ظ
سلام با تبریک خیلی رتبه ی خوبی اوردین ولی نکته ی که خیلی برای من جالب بود رتبه ی بر اساس درصد ها بود مثلا من خودم تو معماری تخصصی معماری رو ۳۳ زدم(۲ درصد از شما کمتر )و مشترک ها رومنفی رتبه م شده بود ۳۰۰۰ و مثلا یک داوطلب دیگه مشترک رو زده بود ۲۲ درصد و تخصصی روزده بود ۳۰ رتبه اش شده بود ۱۲۷۰ (بایین)نحوه ی درصد وتناسبش با رتبه برام خیلی جالب بودو نکاتی زیادی میشه ازش فهمید و به کارش برد مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
RE: 81 معماری - saser - 29 خرداد ۱۳۹۵ ۰۳:۵۹ ب.ظ
یکمی زبان زده بودی تموم بود . امسال زبان خیلی تاثیر داشت |
RE: 81 معماری - Arash.Hajirahmani - 29 خرداد ۱۳۹۵ ۱۱:۱۸ ب.ظ
[ سلام دوست عزیزم. موفقیت تو باعث خوشحالی ماست انشالا همیشه پیروز و سربلند باشی |
RE: 81 معماری - cisco_man - 30 خرداد ۱۳۹۵ ۰۱:۴۰ ق.ظ
(۲۹ خرداد ۱۳۹۵ ۰۳:۵۹ ب.ظ)saser نوشته شده توسط: یکمی زبان زده بودی تموم بود . امسال زبان خیلی تاثیر داشت حق با شماست.بازم خدا را شکر (۲۹ خرداد ۱۳۹۵ ۱۱:۱۸ ب.ظ)Arash.Hajirahmani نوشته شده توسط: [ سلام رفیق مهندسم...وجود تو باعث دلگرمی ماست(ممنونم که ریپیت وان را یادم دادی ) |
RE: 81 معماری - balrug - 30 خرداد ۱۳۹۵ ۱۰:۴۶ ب.ظ
(۲۹ خرداد ۱۳۹۵ ۱۱:۱۸ ب.ظ)Arash.Hajirahmani نوشته شده توسط: [ انصافا راهنمایی های شما توی این سایت خیلی به کار من اومد، اتفاقی اینجا دیدمتون خواستم تشکر کنم ایشالا هر جا هستین موفق باشین |
RE: 81 معماری - Arash.Hajirahmani - 22 مرداد ۱۳۹۵ ۱۱:۵۳ ب.ظ
(۳۰ خرداد ۱۳۹۵ ۱۰:۴۶ ب.ظ)balrug نوشته شده توسط:(29 خرداد ۱۳۹۵ ۱۱:۱۸ ب.ظ)Arash.Hajirahmani نوشته شده توسط: [ خواهش میکنم. سلامت باشید |