جهت عبرت سایرین - نسخهی قابل چاپ |
جهت عبرت سایرین - edward71 - 25 خرداد ۱۳۹۵ ۰۴:۴۶ ب.ظ
درود دوستان اینم کارنامه کذایی بنده، موفق باشید |
جهت عبرت سایرین - admin - 25 خرداد ۱۳۹۵ ۰۵:۱۹ ب.ظ
ان شا الله تجربه خوبی باشه و سال آینده (در صورت تمایل به شرکت) نتیجه بهتری بگیرید. |
RE: جهت عبرت سایرین - edward71 - 25 خرداد ۱۳۹۵ ۰۶:۵۹ ب.ظ
(۲۵ خرداد ۱۳۹۵ ۰۵:۱۹ ب.ظ)admin نوشته شده توسط: ان شا الله تجربه خوبی باشه و سال آینده (در صورت تمایل به شرکت) نتیجه بهتری بگیرید. سپاس جناب دکتر (۲۵ خرداد ۱۳۹۵ ۰۵:۲۶ ب.ظ)Algorithmix نوشته شده توسط: احسنت به شجاعت شما. سپاس دوست عزیز |
RE: جهت عبرت سایرین - Rasool Isaacnia - 26 خرداد ۱۳۹۵ ۰۵:۵۵ ب.ظ
تشکر و سپاس انشالله آزمون سال بعد جز بهترینا باشید موفق باشید |
جهت عبرت سایرین - barca - 26 خرداد ۱۳۹۵ ۰۷:۳۱ ب.ظ
نکته مثیتش تخصصی هوش بوده بد نردی که! ریاضی رو کلن بیخال شو مشترکات رو به ۴۰ برسونی تمومه |
جهت عبرت سایرین - edward71 - 26 خرداد ۱۳۹۵ ۰۷:۳۹ ب.ظ
(۲۶ خرداد ۱۳۹۵ ۰۷:۳۱ ب.ظ)barca نوشته شده توسط: نکته مثیتش تخصصی هوش بوده بد نردی که!تنها نکته ای که داشته همین بوده ! من پایه الگوریتم و ساختمانم ضعیفه، همین قضیه توی آی تی هم اذیتم کرد و باعث شد بقیه رو گند بزنم |
جهت عبرت سایرین - RezaTaheri - 26 خرداد ۱۳۹۵ ۰۷:۴۴ ب.ظ
شاید اگه ریاضی سفید میزاشتید هوش رتبه حدود ۱۰۰۰ میاوردید موفق باشید |
جهت عبرت سایرین - edward71 - 26 خرداد ۱۳۹۵ ۰۷:۵۲ ب.ظ
(۲۶ خرداد ۱۳۹۵ ۰۷:۴۴ ب.ظ)RezaTaheri نوشته شده توسط: شاید اگه ریاضی سفید میزاشتید هوش رتبه حدود ۱۰۰۰ میاوردیداشتباه کردم، در کل اشتباهاتی کردم بسی بچه گانه، فرصت بشه حتما می نویسمشون تا بقیه مثل من تکرارش نکنند |
RE: جهت عبرت سایرین - edward71 - 27 خرداد ۱۳۹۵ ۰۲:۰۸ ق.ظ
(۲۶ خرداد ۱۳۹۵ ۰۵:۵۵ ب.ظ)Rasool Isaacnia نوشته شده توسط: تشکر و سپاس انشاالله و ممنون از لطف شما |
RE: جهت عبرت سایرین - d_felfelak - 27 خرداد ۱۳۹۵ ۰۲:۱۳ ب.ظ
(۲۶ خرداد ۱۳۹۵ ۰۷:۵۲ ب.ظ)edward71 نوشته شده توسط:(26 خرداد ۱۳۹۵ ۰۷:۴۴ ب.ظ)RezaTaheri نوشته شده توسط: شاید اگه ریاضی سفید میزاشتید هوش رتبه حدود ۱۰۰۰ میاوردیداشتباه کردم، در کل اشتباهاتی کردم بسی بچه گانه، فرصت بشه حتما می نویسمشون تا بقیه مثل من تکرارش نکنند لطفا تجاربتون رو بنویسین تا بقیه بهره مند بشن و راه اشتباه رفته رو دوباره نروند |