حل رابطه ی بازگشتی غیر خطی - نسخهی قابل چاپ |
حل رابطه ی بازگشتی غیر خطی - kamal3401 - 09 خرداد ۱۳۹۵ ۰۹:۰۴ ب.ظ
سلام من یه سوالی رو دیدم و به این شکل تا ی جایی حلش کردم ولی بقیشو نتونستم ادمه بدم ممنون میشم کسی حلش کنه میخوام اخر کار بدترین حالت پیچیدگی زمانیشو به دست بیارم [tex]T(n)=2T(\frac{3n}{3})-\log\: n\: \Longrightarrow\: n=b^k\: \Longrightarrow\: n=3^k\: \Longrightarrow\: T(3^k)=2\: T (3^k)\: -\log\: 3^k\: \Longrightarrow\: T(3^k)=t_k\: \Longrightarrow\: t_k=2t_k\: -klog3\: [/tex] |
RE: حل رابطه ی بازگشتی غیر خطی - Behnam - ۰۹ خرداد ۱۳۹۵ ۰۹:۲۰ ب.ظ
(۰۹ خرداد ۱۳۹۵ ۰۹:۰۴ ب.ظ)kamal3401 نوشته شده توسط: سلام من یه سوالی رو دیدم و به این شکل تا ی جایی حلش کردم ولی بقیشو نتونستم ادمه بدم لتکس رو به نظر اشتباه نوشتید که درستش این هست: [tex]T(n)=2T(\frac{3n}{3})-\log\:n\:\Longrightarrow\:n=b^k\:\Longrightarrow\:n=3^k\:\Longrightarrow\:T(3^k)=2\:T\:(3^k)\:-\log\:3^k\:\Longrightarrow\:T(3^k)=t_k\:\Longrightarrow\:t_k=2t_k\:-klog3\:[/tex] بعد مطمئن هستید سوال درست هست؟ چون اگه (T(n رو بیارید اینور و Log رو ببرید اونور، جواب میشه [tex]T(n)=\log(n)[/tex] |
RE: حل رابطه ی بازگشتی غیر خطی - kamal3401 - 11 خرداد ۱۳۹۵ ۰۲:۰۸ ق.ظ
(۰۹ خرداد ۱۳۹۵ ۰۹:۲۰ ب.ظ)behnam5670 نوشته شده توسط:(09 خرداد ۱۳۹۵ ۰۹:۰۴ ب.ظ)kamal3401 نوشته شده توسط: سلام من یه سوالی رو دیدم و به این شکل تا ی جایی حلش کردم ولی بقیشو نتونستم ادمه بدم بله جوابش همون لوگ ان میشه! خیلی سوال بی ربطی بود برا همین به شک انداخت ممنون از راهنمایی |