دانلود آموزش تصویری کلاس درس هوش مصنوعی دانشگاه فردوسی - نسخهی قابل چاپ |
دانلود آموزش تصویری کلاس درس هوش مصنوعی دانشگاه فردوسی - jazana - 05 خرداد ۱۳۹۵ ۰۹:۱۶ ب.ظ
۱۹ جلسه آموزش ویدئویی کلاس درس هوش مصنوعی دانشگاه فردوسی مدرس: مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. خودم دانلودشان نکرده ام و نمی دانم حتی فایل ها درست کار می کنند یا خیر. از لینک زیر می تونید دانلود کنید: مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. نحوه دانلود: روی فایل جلسه دلخواه راست کلیک و دانلود را انتخاب کنید. پنجره رو نبندید تا دانلود داخل صفحه تمام بشه.(با دانلود سایتای دیگه فرق داره) پایین سمت چپ گزینه ای هست که میگه الان داره چیا رو دانلود می کنه. اگر اشتباهی روی فایلی دابل کلیک کنید شروع به دانلود می کنه و ممکنه شارژ adsl تان تمام بشه.... فرمت فایل هم flv هست که احتمالا vlc می تونه فایلش رو باز کنه. |
دانلود آموزش تصویری کلاس درس هوش مصنوعی دانشگاه فردوسی - good arman - 06 خرداد ۱۳۹۵ ۰۱:۳۴ ب.ظ
ممنون از لطفتون من کامل دارمشون ولی این خیلی خیلی سخت بود دسترسی بهش و پیدا کردن رمز عبورش واقعا کارتون عالی بود چون فقط دانشجوهای دانشگاه بهش اجازه دسترسی داشتن |
RE: دانلود آموزش تصویری کلاس درس هوش مصنوعی دانشگاه فردوسی - jazana - 06 خرداد ۱۳۹۵ ۰۴:۲۳ ب.ظ
(۰۶ خرداد ۱۳۹۵ ۰۱:۳۴ ب.ظ)good arman نوشته شده توسط: من کامل دارمشون متوجه نشدم. چی رو داری؟ پسورد رو؟ پسورد رو به اشتراک بگذار یا فیلمای داخلش رو پخش کن. |