ویرایش اطلاعات آزمون ارشد - نسخهی قابل چاپ |
ویرایش اطلاعات آزمون ارشد - Mut3 - 07 اردیبهشت ۱۳۹۵ ۱۲:۰۲ ق.ظ
سلام دوستان و اساتید یه سوالی داشتم ، اینکه ۱۳ ام قراره کارت آزمون ارشد بیاد ، میشه قبلش اطلاعات رو ویرایش کرد؟ من الان دیدم که عکسی که گذاشتم پشت زمینش یکمی کم سفیده! طوسیه!!! چیکار میتونم کنم، اصن لازمه کاری بکنم؟؟! ممنون |
RE: ویرایش اطلاعات آزمون ارشد - Iranian Wizard - 07 اردیبهشت ۱۳۹۵ ۱۲:۲۳ ق.ظ
(۰۷ اردیبهشت ۱۳۹۵ ۱۲:۰۲ ق.ظ)Mut3 نوشته شده توسط: سلامسلام.طبق اطلاعیه سازمان سنجش عمل کنید: داوطلبانی که کارت شرکت در آزمون آنان بدلیل ارسال عکس نامطلوب قابل پرینت و مشاهده نمیباشد، ضرورت دارد برای پیگیری موضوع با ۳ قطعه عکس و اصل شناسنامه یا کارت ملی در زمانهای اعلام شده به نماینده سازمان سنجش مستقر در باجه رفع نقص مراجعه نمایند مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
ویرایش اطلاعات آزمون ارشد - Mut3 - 07 اردیبهشت ۱۳۹۵ ۱۱:۱۸ ق.ظ
ممنون خیالم راحت شد فقط یه سوال دیگه اگه گشت زمینه سفید کامل نباشه حتما باید برم عوضش کنم ؟ آخه تو سایت سنجش زده اگه قابل مشاده و پرینت نیست! بدون پشت زمینه سفید هم قابل مشاهدستا D: ، اگه نه باید یه نصف روز از درس بیافتم مرسی بازم |
RE: ویرایش اطلاعات آزمون ارشد - Iranian Wizard - 07 اردیبهشت ۱۳۹۵ ۰۵:۳۹ ب.ظ
(۰۷ اردیبهشت ۱۳۹۵ ۱۱:۱۸ ق.ظ)Mut3 نوشته شده توسط: ممنون خیالم راحت شدخواهش میکنم.این اطلاعیه زمان ثبت نام، در مورد عکس اسکن شده هستش،گفته که حتی الامکان عکس رنگی و دارای زمینه سفید باشد. |