الگوریتم ذوب فلزات- آیتی ۹۰(بخش جستجو های محلی) - نسخهی قابل چاپ |
الگوریتم ذوب فلزات- آیتی ۹۰(بخش جستجو های محلی) - Nesyan - 16 فروردین ۱۳۹۵ ۰۳:۲۵ ب.ظ
سلام. میشه یکی لطف کنه جواب راهیان چاپ جدیدشو بگه. جواب سنجش که گزینه ۳ هست یعنی هم جستجوی محلی و هم عمومی ولی راهیانی که من دارم گفته فقط جستجوی محلی!!!! ممنون... |
RE: الگوریتم ذوب فلزات- آیتی ۹۰ - shbeheshti - 16 فروردین ۱۳۹۵ ۰۵:۴۸ ب.ظ
به نظر منم ۳ درسته.چون تو الگوریتم ذوب اگه نقطه بعدی بهتر باشه که بهش میره یعنی محلی و اگه بدتر باشه باز با احتمالی که با دما و سطح انرژی رابطه ی مستقیم داره بهش میره یعنی عمومی |
RE: الگوریتم ذوب فلزات- آیتی ۹۰ - Nesyan - 16 فروردین ۱۳۹۵ ۰۹:۳۸ ب.ظ
اینجا مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. هم راجبش بحث شده ولی من نفهمیدم بلاخره کدوم جواب درستتره |
RE: الگوریتم ذوب فلزات- آیتی ۹۰ - abolfazl pepco - 21 فروردین ۱۳۹۵ ۱۱:۰۸ ب.ظ
اکر دما بالا باشد مانند قدم زدن تصادفی عمل میکنه که فقط جستجوی محلی است |
RE: الگوریتم ذوب فلزات- آیتی ۹۰ - Saman - 13 مهر ۱۳۹۵ ۰۱:۴۱ ق.ظ
(۱۶ فروردین ۱۳۹۵ ۰۳:۲۵ ب.ظ)Nesyan نوشته شده توسط: سلام. سلام دقت کنید که در این سوال به بررسی این موضوع می پرداز که جستجوی ما عمومی است(استفاده از حافظه میکند) یا محلی است و از حافظه استفاده نمیکند یا دقیق تر میتوان گفت که فقط برای گره ی فعلی حافظه دارد. در حالت کلی اگر به حلقه ی داخلی الگوریتم ذوب فلزات دقت شود شبیه تپه نوردی است که تپه نوردی هم یک جستجوی محلی است منابع مورد بررسی در پاسخگویی به سوال : پوران فیلم های دانشگاه شریف منبع اصلی پارسه راهیان در هیچکدام از منابع به جز پوران آن هم در یک نکته به استفاده ی simulated annealing (ذوب فلزات) از حافظه اشاره نشده است. ضمن اینکه در نهایت باز هم اثبات میکند که استفاده از حافظه نیز منجر به انتخاب های تصادفی به شیوه ی تپه نوردی که یک جستجوی محلی است می شود. ===== نکته : دقت کنید که simulated annealing از نسخه ای از تپه نوردی به نام "گرادیان نزولی" استفاده میکند که به جای صعود در قله به دره ها می رود و در استراتژی simulated annealing میتوان با تکان دادن سطح از مینیمم های محلی خارج شد ===== لینک زیر نیز برای بررسی مفید است مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |