انجام پردازش سنگین با پردازنده و حافظه بالا - نسخهی قابل چاپ |
انجام پردازش سنگین با پردازنده و حافظه بالا - hosseini2012 - 09 بهمن ۱۳۹۴ ۰۱:۰۲ ق.ظ
دوستان سلام، امیدوارم که این سوالم رو در جای مناسبی مطرح کرده باشم. یکی از مشکلاتی که در راه گرفتن خروجی برای آزمایشات مربوط به تکمیل پایان نامه به اون برخورد کردم، کافی نبودن توان پردازشی و رم کامپیوتر هست که عملا امکان انجام دادن برخی آزمایشات رو برام ناممکن میکنه. به طور مشخص من در زمینه پردازش زبان طبیعی و یادگیری ماشین کار میکنم، آموزش دادن یک مدل در برخی حالات بسیار وقت گیر هست و این رو هم در نظر بگیرید که بسیاری از آزمایشات باید در حالات متنوعی انجام بشن که این خودش تعداد دفعات اجرای یک الگوریتم رو چند برابر میکنه. میخواستم ببینم که آیا کسی راهی مد نظر داره که در این جور مواقع با فرض در دسترس نبودن سیستمهای با توان مطلوب بتونیم این دست کارهای پردازشی سنگینی رو روی سروری پر قدرت تر به نحوی انجام بدیم؟ اگر پیشنهادی باشه ممنون میشم به اشتراک بگذارید پانوشت: منظورم از توان فعلی سیستم، سیستمی با رم ۱۶ گیگ و پردازنده Corei7 با هسته ۳/۵ هست که در اختیار دارم، و من به دنبال سیستمی بهتر از این هستم!! |
انجام پردازش سنگین با پردازنده و حافظه بالا - edward71 - 09 بهمن ۱۳۹۴ ۰۲:۵۵ ق.ظ
درود یه سرور مجازی یا اختصاصی تهیه کنید، پردازنده های سرور ها فقط جواب کار شمارو میدن، اجاره ماهیانه این سرورها چیزی بین صد تا دویست هزار تومن هست، در دیتاسنترهای ایرانی تهیه کنید که از لحاظ سرعت اتصال مشکلی نداشته باشید Sent from my iPad Air |