![]() |
شرکت اجباری - نسخهی قابل چاپ |
شرکت اجباری - iCanDoIt - 01 بهمن ۱۳۹۴ ۰۷:۴۷ ب.ظ
سلام. ![]() ![]() توی کتاب پارسه نوشته شده که: ![]() اگه تصویر باز نشد روی لینک پایین کلیک کنید: مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. ولی این سئوال جواب یه چیزی دیگه ای داده ![]() اگه تصویر باز نشد روی لینک پایین کلیک کنید: مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. بنظرت رابطه این دو تا چطوریه؟! با تشکر. |
RE: شرکت اجباری - LEA3C - 01 بهمن ۱۳۹۴ ۰۹:۱۳ ب.ظ
(۰۱ بهمن ۱۳۹۴ ۰۷:۴۷ ب.ظ)iCanDoIt نوشته شده توسط: سلام. سلام اتفاقا من هم قبلا رو این سوال گیر کرده بودم که به این نتیجه رسیدم هر دو اشتباه میگن شکل الف کتاب خلیلی فر) p باید در این رابطه شرکت کنه یعنی هر نمونه اش باید با یک نمونه از Q رابطه داشته باشه مثلا P دارای ۵ نمونه باشه و Q دارای یک نمونه باشه خب هر نمونه P با همون تک نمونه Q رابطه دارند چون مشارکت الزامی هست از طرفی هز نمونه Q هم میتونه با چند نمونه P رابطه داشته باشه که مشکلی نیست بنابراین تعداد نمونه های P از نمونه های Q بیشتر میشوند (پس پارسه غلطه) از طرفی Q چون مشارکتش الزامی نیست میتونه هر چندتا که میخواد نمونه داشته باشه که ربطی به P نداشته باشه یعنی نمونه های Q میتونه از P بیشتر بشه (پس جواب خلیلی فر در صورتی درست هست که فقط نمونه های شرکت کننده در ارتباط رو بشماریم یعنی مشارکت Qهم الزامی باشه) شکل ب خلیلی فر) Q باید در این رابطه شرکت کنداز طرفی می تونه با هر چندتا از P رابطه داشته باشه فرض کنید Q دارای ۵ عضو باشد بنابراین هر عضوش باید حداقل با یکی رابطه داشته باشه در مقابل شرکت P اجباری نیست ولی هر عضو تنها باید با یک نمونه ارتباط داشته باشه پس حداقل تعداد اعضا P باید ۵ تا باشه (بصورت یک به یک بشه رابطه) و اگر هر عضو Q با جند تا عضو p رابطه داشته باشه بنابراین اعضای p باید بیشتر بشه از طرفی مشارکت P هم الزامی نیست می تونه هر چندتا عضو میخواهد داشته باشد امیدوارم منظورم رو رسونده باشم |
RE: شرکت اجباری - iCanDoIt - 02 بهمن ۱۳۹۴ ۱۲:۰۴ ق.ظ
(۰۱ بهمن ۱۳۹۴ ۰۹:۱۳ ب.ظ)LEA3C نوشته شده توسط:(01 بهمن ۱۳۹۴ ۰۷:۴۷ ب.ظ)iCanDoIt نوشته شده توسط: سلام. گیج شدم. می تونی از طریق شکل بهم مطلب رو برسونی. ممنون. |
RE: شرکت اجباری - LEA3C - 02 بهمن ۱۳۹۴ ۰۹:۰۰ ق.ظ
(۰۱ بهمن ۱۳۹۴ ۰۷:۴۷ ب.ظ)iCanDoIt نوشته شده توسط: گیج شدم. پارسه که خیلی واضح غلطه چون E2 موجودیت ضعیف، مثل رابطه کارمند با فرزند هر کارمند میتونه ۵ تا بچه داشته باشه. نمی دونم چرا پارسه این اشتباه رو کرده توضیح با تصویر رو در ضمیمه گذاشتم |