تالار گفتمان مانشت
مشکل در فهم ماشین های میلی و مور - نسخه‌ی قابل چاپ

مشکل در فهم ماشین های میلی و مور - iCanDoIt - 13 دى ۱۳۹۴ ۰۶:۰۴ ب.ظ

سلام و درود.

Heart

دوستان آخر فصل دوم کتاب نظریه فردین شاپوری اومده ماشین های میلی و مور رو توضیح داده. یه مثال هم ازشون زده ولی متاسفانه من اصلا سر در نمیارم چطوری کار می کنند اگه یه مثال با توضیح بزارید ممنون میشم

با تشکرHeart

RE: مشکل در فهم ماشین های میلی و مور - Jooybari - 13 دى ۱۳۹۴ ۰۶:۰۸ ب.ظ

سلام. وقت بخیر. به نظرم بهتره به کتاب مدار منطقی رجوع کنید.

RE: مشکل در فهم ماشین های میلی و مور - saberz - 13 دى ۱۳۹۴ ۰۹:۰۴ ب.ظ

(۱۳ دى ۱۳۹۴ ۰۶:۰۴ ب.ظ)iCanDoIt نوشته شده توسط:  سلام و درود.

Heart

دوستان آخر فصل دوم کتاب نظریه فردین شاپوری اومده ماشین های میلی و مور رو توضیح داده. یه مثال هم ازشون زده ولی متاسفانه من اصلا سر در نمیارم چطوری کار می کنند اگه یه مثال با توضیح بزارید ممنون میشم

با تشکرHeart

دورود.این مبحث بیشتر در مدار منطقی مطرح هست تا نظریه زبانها.شما مدار منطقی بخونین بر این مباحثم مسلط میشین

RE: مشکل در فهم ماشین های میلی و مور - iCanDoIt - 13 دى ۱۳۹۴ ۱۱:۱۲ ب.ظ

HeartBlush

اگه دوستان محبت کنند و یه مثال رو حل کنند(از اونایی که به فرض مثال میگه دو عدد x+y رو جمع کنند و در خروجی چاپ کند) رو توضیح بدن ممنون میشم من توی طرز کارش ایراد دارم.

با تشکرCool

RE: مشکل در فهم ماشین های میلی و مور - iCanDoIt - 14 دى ۱۳۹۴ ۰۶:۴۴ ب.ظ

(۱۴ دى ۱۳۹۴ ۰۳:۲۴ ب.ظ)nobody90 نوشته شده توسط:  
(13 دى ۱۳۹۴ ۱۱:۱۲ ب.ظ)iCanDoIt نوشته شده توسط:  HeartBlush

اگه دوستان محبت کنند و یه مثال رو حل کنند(از اونایی که به فرض مثال میگه دو عدد x+y رو جمع کنند و در خروجی چاپ کند) رو توضیح بدن ممنون میشم من توی طرز کارش ایراد دارم.

با تشکرCool

ببینید این لینک به شما کمک میکنه.

مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمی‌باشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.

این صفحه هم‌اکنون متنی ندارد. شما می‌توانید در دیگر صفحه‌ها این عنوان را جستجو کنید، یا سیاهه‌های مرتبط را بگردید ولی شما اجازه ایجاد این صفحه را ندارید.