تالار گفتمان مانشت
سوال در مورد سهـمـیه - نسخه‌ی قابل چاپ

سوال در مورد سهـمـیه - saber6351 - 21 آذر ۱۳۹۴ ۰۹:۴۰ ب.ظ

سلام دوستان، من امسال میخوام کنکور ارشد شرکت کنم و برای اولین بار میخوام از سهـمیه استفاده کنم اگر امکانپذیر باشه.
پدرم ۶ ماه جبـهه بوده فقط، و جانبـاز و ... نبوده. صفحه ۴ دفترچه ثبت نام سـنجـش(صفحه ۶ میشه داحل PDF ) رو بیارید یک نگاه بکنید، نوشته ۲ مدل سـهمیه هستش، رزمـندگان و ایثـاگران.
به پدرم این صفحه رو یک لحظه نشون دادم میگه نه من رزمـنده نیستم، من کارت ایثـارگری دارم، یعنی مورد ب رو نگاه باید بکنم ولی فکر کنم همون مورد الف هستش چون ایشون فقط جبـهه بوده و جانباز یا شهید یا آزاده نیست که شامل مورد ب بشه. ولی مشکلی که من الان دارم اینه که توی تبصره ۶ این مورد الف نوشته، این سهمیه رزمـنده، برای فرزندانش نیست و فقط برای خود رزمـنده هستش، درسته؟
۱- یعنی من نمیتونم از سـهمیه ای استفاده کنم و واجد شرایط نیستم؟

لطفا زودتر جواب بدید دوستان چون مهلت ثبت نام داره تموم میشه و استرس دارم سر این موضوع. با تشکر

RE: سوال در مورد سهـمـیه - stonehenge - 22 آذر ۱۳۹۴ ۰۱:۰۸ ق.ظ

سهمیه رزمنده و ایثار گر فقط برای خود داوطلب هست، نه برای خانواده اش؛ سهمیه خانواده شهدا و جانبازان شامل خانواده میشه

Sent from my GT-I9305 using Tapatalk