نسبت راست دو زبان - نسخهی قابل چاپ |
نسبت راست دو زبان - Marcel - 26 شهریور ۱۳۹۰ ۰۷:۳۶ ب.ظ
کسی میتونه یه توضیح راجبه نسبت راست دو زبان بده...البته توضیحه پوران خوبه تقریبا...اما یه جورایی انگار گنگه... |
نسبت راست دو زبان - mfXpert - 27 شهریور ۱۳۹۰ ۰۳:۵۴ ب.ظ
اگر تعریف ریاضی نسبت راست دو زبان رو به فارسی بنویسیم میشه: زبان L1/L2 شامل قسمت ابتدایی رشته هایی از زبان L1 است که قسمت انتهایی آنها متعلق به زبان L2 است. چنین تعریفی با مثال بیشتر تو ذهن میمونه. |
نسبت راست دو زبان - ف.ش - ۲۷ شهریور ۱۳۹۰ ۰۴:۰۳ ب.ظ
توی جزوه نظریه ای که اینجا گذاشتم هست: مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. میخواین یه نگاهی بندازین. |
نسبت راست دو زبان - hadi_m - 27 شهریور ۱۳۹۰ ۰۴:۵۸ ب.ظ
بهترین تصوری که میشه برای نسبت راست دو زبان داشت به اینصورته که: تمام رشته هایی از زبان اول یا L1 را تصور کن که بخش انتهایی ان متعلق به زبان دوم یا L2 باشه یعنی یه جورایی دم رشته w در L2 قرارداره یعنی: L1/L2={x: w=xy be member of L1 & y be Memeber of L2} finsh یه جورایی همانطور که میبینیم L1/L2 دم w را(y) را قیچی میکنه یا میبره نکته اگر L1 و L2 هر دو زمبان منظم باشند انگاه نسبت راست انها هم منظم هست . مثال: L1=a*b L2=b انگاه L1/L2 برابر است با a* یعنی یه جورایی دم تمام رشته های L1 که به b ختم میشوند رو قیچی میکنه و حذف میکنه. |
RE: نسبت راست دو زبان - Marcel - 27 شهریور ۱۳۹۰ ۰۹:۲۷ ب.ظ
مرسی... میشه این سوالو هم یه توضیحی بدین. جوابشو نوشته میشه ۴. مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
نسبت راست دو زبان - hadi_m - 28 شهریور ۱۳۹۰ ۱۲:۱۳ ب.ظ
به نظر من جواب گزینه چهار هست (۷۰درصد مطمئنم) البته گزینه چهار شکلش ممکنه عجیب به نظر برسه ولی در واقع این گزینه همان زبان *۱*۰*۱*۰ هستش. ببخشید من اولش متوجه نشدم جواب گزینه رو هم زدید: خب پس استدلالم رو به این شکل توضیح میدم: ببنید w1w2 رشته های *۱*۰*۱*۰ رو تولید میکنه و به طبع w2w1 نیز همین رشتهها رو تولید میکنه بنابراین L2 باید رشته های رو تولید کنه بخش انتهایی انها یا به قول معروف دمشان برابر با *۱*۰*۱*۰ (دقت کنید که صفرها و ۱ میتوانند null شوند یعنی اف سیلون جز w2w1 میباشد واین, کار رو راحت میکنه چون کوچکترین رشته متعلق به w2w1 اف سیلون هست و به قول معروف جواب برابر میشه با تمام رشته متعلق به w1w2 که اف سیلون بخش انتهای انها باشه یعنی *۱*۰*۱*۰ )لذا تنها گزینه چهار هستش اما همانطور که گفتم این گزینه شکلش عجیبه و با کمی ساده سازی این زبان همان *۱*۰*۱*۰ هستش. اگر جایی رو متوجه نشدید بگید بیشتر توضیح بدم یا اگر سایر دوستان توضیح کاملتری رو دارند ممنون میشم مرقوم بفرمایند. |
نسبت راست دو زبان - ف.ش - ۲۸ شهریور ۱۳۹۰ ۱۲:۱۳ ب.ظ
فکر کنم سوال دوم رو توی یک تاپیک جدا مطرح کنید زودتر جواب بگیرید. |
نسبت راست دو زبان - hadi_m - 28 شهریور ۱۳۹۰ ۱۲:۳۰ ب.ظ
البته من هم موافقم که سئوال رو در تاپیک مجزا عنوان کنید چون اینجوری احتمال جوابگویی به دلیل تداخل موضوعات و مباحث مختلف کمتر میشه وکمتر کسی به تاپیک توجه میکنه. |
نسبت راست دو زبان - aatwo - 03 اسفند ۱۳۹۰ ۰۹:۳۷ ب.ظ
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |