|
|
راهنمایی در خصوص موضوع پایان نامه ( شبکه های اجتماعی) - نسخهی قابل چاپ |
|
راهنمایی در خصوص موضوع پایان نامه ( شبکه های اجتماعی) - p_farhadi - 01 آذر ۱۳۹۴ ۰۳:۰۸ ب.ظ
با سلام من می خواستم موضوع پایان نامه را در خصوص شبکه های اجتماعی کار کنم ولی دقیقا نمیدونم موضوعات جدید در این حیطه چه هست. ممنون میشم اگه شما موضوعات جدیدی میدونید اینجا مطرح کنید. همچنین برای مدل سازی و پیاده سازی هم بفرمایید از چه روش های میشه استفاده کرد. با تشکر |
|
RE: راهنمایی در خصوص موضوع پایان نامه ( شبکه های اجتماعی) - p_farhadi - 02 آذر ۱۳۹۴ ۰۳:۵۴ ب.ظ
هیچکس نیست بتونه منو راهنمایی کنه ![]()
|
|
راهنمایی در خصوص موضوع پایان نامه ( شبکه های اجتماعی) - codin - 02 آذر ۱۳۹۴ ۰۶:۰۸ ب.ظ
Outbreak detection diffusion modeling recommended systems popularity prediction multi layer networks trust networks user behavior modeling |
RE: راهنمایی در خصوص موضوع پایان نامه ( شبکه های اجتماعی) - arezoo174 - 04 آذر ۱۳۹۴ ۰۱:۳۸ ق.ظ
(۰۲ آذر ۱۳۹۴ ۰۶:۰۸ ب.ظ)codin نوشته شده توسط: Outbreak detection سلام من گرایشم نرم افزاره به نظرتون کار کردن روی امنیت شیکه اجتماعی کار درستیه؟؟؟؟؟؟؟ در این مورد میتونین راهنماییم کنین |
RE: راهنمایی در خصوص موضوع پایان نامه ( شبکه های اجتماعی) - codin - 04 آذر ۱۳۹۴ ۰۱:۴۱ ق.ظ
(۰۴ آذر ۱۳۹۴ ۰۱:۳۸ ق.ظ)arezoo174 نوشته شده توسط:در این مورد خیلی اطلاعات ندارم اما به طور کلی در فیلد شبکه های اجتماعی موضوعات داغ تری هم هست(02 آذر ۱۳۹۴ ۰۶:۰۸ ب.ظ)codin نوشته شده توسط: Outbreak detection |
RE: راهنمایی در خصوص موضوع پایان نامه ( شبکه های اجتماعی) - p_farhadi - 07 آذر ۱۳۹۴ ۰۸:۰۵ ب.ظ
(۰۲ آذر ۱۳۹۴ ۰۶:۰۸ ب.ظ)codin نوشته شده توسط: Outbreak detection ممنون بابت راهنمایی که کردید. |