تالار گفتمان مانشت
راهنمایی در خصوص موضوع پایان نامه ( شبکه های اجتماعی) - نسخه‌ی قابل چاپ

راهنمایی در خصوص موضوع پایان نامه ( شبکه های اجتماعی) - p_farhadi - 01 آذر ۱۳۹۴ ۰۳:۰۸ ب.ظ

با سلام

من می خواستم موضوع پایان نامه را در خصوص شبکه های اجتماعی کار کنم ولی دقیقا نمیدونم موضوعات جدید در این حیطه چه هست. ممنون میشم اگه شما موضوعات جدیدی میدونید اینجا مطرح کنید. همچنین برای مدل سازی و پیاده سازی هم بفرمایید از چه روش های میشه استفاده کرد.

با تشکر

RE: راهنمایی در خصوص موضوع پایان نامه ( شبکه های اجتماعی) - p_farhadi - 02 آذر ۱۳۹۴ ۰۳:۵۴ ب.ظ

هیچکس نیست بتونه منو راهنمایی کنهConfusedConfused

راهنمایی در خصوص موضوع پایان نامه ( شبکه های اجتماعی) - codin - 02 آذر ۱۳۹۴ ۰۶:۰۸ ب.ظ

Outbreak detection
diffusion modeling
recommended systems
popularity prediction
multi layer networks
trust networks
user behavior modeling

RE: راهنمایی در خصوص موضوع پایان نامه ( شبکه های اجتماعی) - arezoo174 - 04 آذر ۱۳۹۴ ۰۱:۳۸ ق.ظ

(۰۲ آذر ۱۳۹۴ ۰۶:۰۸ ب.ظ)codin نوشته شده توسط:  Outbreak detection
diffusion modeling
recommended systems
popularity prediction
multi layer networks
trust networks
user behavior modeling

سلام من گرایشم نرم افزاره به نظرتون کار کردن روی امنیت شیکه اجتماعی کار درستیه؟؟؟؟؟؟؟
در این مورد میتونین راهنماییم کنین

RE: راهنمایی در خصوص موضوع پایان نامه ( شبکه های اجتماعی) - codin - 04 آذر ۱۳۹۴ ۰۱:۴۱ ق.ظ

(۰۴ آذر ۱۳۹۴ ۰۱:۳۸ ق.ظ)arezoo174 نوشته شده توسط:  
(02 آذر ۱۳۹۴ ۰۶:۰۸ ب.ظ)codin نوشته شده توسط:  Outbreak detection
diffusion modeling
recommended systems
popularity prediction
multi layer networks
trust networks
user behavior modeling

سلام من گرایشم نرم افزاره به نظرتون کار کردن روی امنیت شیکه اجتماعی کار درستیه؟؟؟؟؟؟؟
در این مورد میتونین راهنماییم کنین
در این مورد خیلی اطلاعات ندارم اما به طور کلی در فیلد شبکه های اجتماعی موضوعات داغ تری هم هست

RE: راهنمایی در خصوص موضوع پایان نامه ( شبکه های اجتماعی) - p_farhadi - 07 آذر ۱۳۹۴ ۰۸:۰۵ ب.ظ

(۰۲ آذر ۱۳۹۴ ۰۶:۰۸ ب.ظ)codin نوشته شده توسط:  Outbreak detection
diffusion modeling
recommended systems
popularity prediction
multi layer networks
trust networks
user behavior modeling

ممنون بابت راهنمایی که کردید.