![]() |
گرامر خطی راست تولید کننده L(G) = ab* U c* - نسخهی قابل چاپ |
گرامر خطی راست تولید کننده L(G) = ab* U c* - sirmasih - 14 آبان ۱۳۹۴ ۱۱:۰۳ ب.ظ
سلام٬ وقت بخیر و خسته نباشید. اشکالی که من دارم اینه که نمیتونم گرامری خطی راستی بنویسم که رشتههایی از زبان [tex]L(G)\: =\: ab\ast\: \cup\: c\ast[/tex] رو تولید بکنه.. ممنون میشم اگر راهنماییم کنید... |
RE: گرامر خطی راست تولید کننده L(G) = ab* U c* - RangiRangi - 15 آبان ۱۳۹۴ ۰۳:۰۰ ق.ظ
(۱۴ آبان ۱۳۹۴ ۱۱:۰۳ ب.ظ)sirmasih نوشته شده توسط: سلام٬ وقت بخیر و خسته نباشید. سلام من خودم تو نظریه خیلی خیلی مشکل دارم. جوابو نوشتم ولی چون نظریه خودم تعریفی نداره، مطمئن نیستم درست باشه و با کلی شک و تردید ارسالش کردم. پس بیاید با هم، هم فکری کنیم. اگه دیدید اشکال داره با هم برطرفش کنیم. ![]() من اینو اینجوری حلش کردم: ![]() اونایی هم که کمرنگ نوشتم رو داشتم چک میکردم گرامر رو. زیاد مهم نیستن اونا. +لینک همین عکس اگه دیده نشد عکسه. مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
RE: گرامر خطی راست تولید کننده L(G) = ab* U c* - Jooybari - 15 آبان ۱۳۹۴ ۰۱:۵۹ ب.ظ
سلام. اگه منظورتون زبان [tex]L=ab^*\cup c^*[/tex] باشه گرامرش میشه: [tex]S\to aA|B[/tex] [tex]A\to bA|\lambda[/tex] [tex]B\to cB|\lambda[/tex] منظور از aA رشته هاییه که با a شروع بشن. بعد از این رشته ها فقط میتونیم b داشته باشیم. A معرف رشتههای *b خواهد بود. همون حالت رو برای رشته هایی که فقط از c تشکیل میشن با استفاده از B داریم. |