علت صفحه مشکی بعد از بالا اومدن ویندوز ۸ چیه؟ - نسخهی قابل چاپ |
علت صفحه مشکی بعد از بالا اومدن ویندوز ۸ چیه؟ - hamraz1991 - 11 آبان ۱۳۹۴ ۰۳:۵۱ ب.ظ
سلام من به تازگی دو روزه بعد از بالا اومدن ویندوز ۸ در لب تاپ با صفحه مشکی مواجه میشم. در این زمینه جستجو کردم در نت .ترفندهای ریجستری رو امتحان کردم موثر نبود .ویندوزو آپ دیت کردم و آنتی ویروسم آپدیت کردم بازم موثر نبود. وقتی با این صفحه سیاه مواجه میشم تنها راه خلاص فقط از تسک منیجر گزینه فایل xplorer.exe رو می نویسم و وارد میکنم هست.در ضمن من روز قبل لاینس ویندوزم چون داشت تمام میشد کرک کردم.دوستان اگه مشکل از کرک باشه ،شما از کدوم سایت کرک ویندوز تون انجام میدید؟ نظر دوستان برای حل همیشگی این مشکل چیه؟ منتظر کمک های دوستان خوب مانشت هستم. |
RE: علت صفحه مشکی بعد از بالا اومدن ویندوز ۸ چیه؟ - ezebim - 11 آبان ۱۳۹۴ ۰۹:۴۵ ب.ظ
احتمالا دوست عزیز سیستم شما توسط خود برنامه کرک ویندوز ویروسی شده شما می توانید با دانلود kmspico یا kms windwos Activator مشکلتون رو حل کنید و بعد از وارد شدن در محیط ویندوز گزینه CMD را در Run در حالت Administrator اجرا کرده و دستور sfc /scannow را وارد نمایید موفق باشید. |
RE: علت صفحه مشکی بعد از بالا اومدن ویندوز ۸ چیه؟ - hamraz1991 - 15 آبان ۱۳۹۴ ۱۲:۵۳ ق.ظ
(۱۱ آبان ۱۳۹۴ ۰۹:۴۵ ب.ظ)ezebim نوشته شده توسط: احتمالا دوست عزیز سیستم شما توسط خود برنامه کرک ویندوز ویروسی شده شما می توانید با دانلود kmspico یا kms windwos Activator مشکلتون رو حل کنید و بعد از وارد شدن در محیط ویندوز گزینه CMD را در Run در حالت Administrator اجرا کرده و ممنون از شما به خاطر پاسختون. |