تالار گفتمان مانشت
تمرین ۶ فصل اول شبکه کروس راس - تاخیر انتقال و انتشار - نسخه‌ی قابل چاپ

تمرین ۶ فصل اول شبکه کروس راس - تاخیر انتقال و انتشار - KEEP.CALM - 11 آبان ۱۳۹۴ ۰۱:۵۲ ب.ظ

سلام، جواب این سوال و راه حلش چیه؟

متن سوال: دو میزبان A و B را در نظر بگیرید که با لینکی با آهنگ Rbps به یکدیگر متصل شده‌اند. فرض کنید این دو میزبان M متر از یکدیگر فاصله دارند و سرعت انتشار در یک لینک S متر بر ثانیه است. میزبان A می‌خواهد بسته‌ای به طول L بیت به میزبان B بفرستد. با فرض S=2.5*10^8m/s و L=120bit و R=56Kbps ، فاصله M را طوری بیابید که Delay Prop = Delay Trans

RE: تمرین ۶ فصل اول شبکه کروس راس - تاخیر انتقال و انتشار - reza.bsh - 12 آبان ۱۳۹۴ ۰۳:۲۳ ق.ظ

سلام

[tex]T_{prop}=\frac{M}{S}=\frac{M}{2.5\times10^8}[/tex]

[tex]T_{trans}=\frac{L}{R}=\frac{120}{56\times2^{10}}[/tex]

[tex]T_{prop}=T_{trans}\: \: \Longrightarrow\: \: \frac{M}{2.5\times10^8}=\frac{120}{56\times2^{10}}\: \Longrightarrow\: \: M=523158.48\: meter[/tex]

RE: تمرین ۶ فصل اول شبکه کروس راس - تاخیر انتقال و انتشار - Happiness.72 - 07 مرداد ۱۳۹۵ ۱۰:۴۱ ق.ظ

من حل التمارین به زبان انگلیسی رو جلوم دارم ولی به ۵۲۳ نرسیده و جواب نهاییش ۵۳۶KM هستش
کسی می تونه توضیح بده چرا ؟ من دارم گیج میشم
[attachment=20374]

RE: تمرین ۶ فصل اول شبکه کروس راس - تاخیر انتقال و انتشار - Behnam‌ - ۰۷ مرداد ۱۳۹۵ ۰۳:۲۲ ب.ظ

(۰۷ مرداد ۱۳۹۵ ۱۰:۴۱ ق.ظ)ITEngineering نوشته شده توسط:  من حل التمارین به زبان انگلیسی رو جلوم دارم ولی به ۵۲۳ نرسیده و جواب نهاییش ۵۳۶KM هستش
کسی می تونه توضیح بده چرا ؟ من دارم گیج میشم

چون که برای شما، کیلو (K) رو برابر با [tex]10^3[/tex] یعنی هزار گرفته در حالی که در محاسبات بیتی، هر کیلو برابر با [tex]2^{10}[/tex] هست، یعنی ۱۰۲۴/ در حل تست‌ها، اگر دیدید جوابی که بهش رسیدید تفاوت جزئی با یک گزینه داره، میتونید همون رو بزنید (به شرط اطمینان کامل از درست بودن راه حل‌تون) یا اینکه مقدار دیگه‌ای کیلو رو امتحان کنید.