مرتبه رابطه بازگشتی ۶۰۰ دکتر قدسی - نسخهی قابل چاپ |
مرتبه رابطه بازگشتی ۶۰۰ دکتر قدسی - joyebright - 07 مهر ۱۳۹۴ ۰۵:۰۸ ب.ظ
دوستان سوال ۵ نباید گزینه ۲ درست باشه مگه ? Sent from my SM-P601 using Tapatalk |
RE: مرتبه رابطه بازگشتی ۶۰۰ دکتر قدسی - *afsoon* - 07 مهر ۱۳۹۴ ۰۷:۵۴ ب.ظ
تصویر سوالتون باز نمیشه !!! |
RE: مرتبه رابطه بازگشتی ۶۰۰ دکتر قدسی - joyebright - 07 مهر ۱۳۹۴ ۱۰:۳۸ ب.ظ
سوال ۵ کتاب دکتر قدسی ۶۰۰ مسله Sent from my SM-P601 using Tapatalk |
مرتبه رابطه بازگشتی ۶۰۰ دکتر قدسی - mt95 - 07 مهر ۱۳۹۴ ۱۰:۳۹ ب.ظ
(۰۷ مهر ۱۳۹۴ ۰۵:۰۸ ب.ظ)joyebright نوشته شده توسط: نه گزینه یک درسته [attachment=19417] |
مرتبه رابطه بازگشتی ۶۰۰ دکتر قدسی - joyebright - 07 مهر ۱۳۹۴ ۱۰:۴۰ ب.ظ
[attachment=19418] Sent from my SM-P601 using Tapatalk (۰۷ مهر ۱۳۹۴ ۱۰:۳۹ ب.ظ)mt95 نوشته شده توسط:مهندسی فکر کنم اشتباه می کنی از اینکه گزینه ۲ یا چهار میشه که شکی ندارم ، خودم گزینه ۲ اوردم اما نمی دونم چرا گزینه ۴ میاره(07 مهر ۱۳۹۴ ۰۵:۰۸ ب.ظ)joyebright نوشته شده توسط: Sent from my SM-P601 using Tapatalk |
مرتبه رابطه بازگشتی ۶۰۰ دکتر قدسی - mt95 - 07 مهر ۱۳۹۴ ۱۰:۴۵ ب.ظ
(۰۷ مهر ۱۳۹۴ ۱۰:۴۰ ب.ظ)joyebright نوشته شده توسط: Sent from my SM-P601 using Tapatalk فکر نمیکنم اشتباهی کرده باشم! |
RE: مرتبه رابطه بازگشتی ۶۰۰ دکتر قدسی - joyebright - 07 مهر ۱۳۹۴ ۱۰:۴۶ ب.ظ
پس لطف کن راه حل بده دکتر قدسی که میگه گزینه ۴ منم هم میگه گزینه ۲ ، شما هم راه حلت بده لطفا Sent from my SM-P601 using Tapatalk |
مرتبه رابطه بازگشتی ۶۰۰ دکتر قدسی - mt95 - 07 مهر ۱۳۹۴ ۱۰:۵۵ ب.ظ
(۰۷ مهر ۱۳۹۴ ۱۰:۴۶ ب.ظ)joyebright نوشته شده توسط: پس لطف کن راه حل بده [attachment=19419] |
RE: مرتبه رابطه بازگشتی ۶۰۰ دکتر قدسی - joyebright - 07 مهر ۱۳۹۴ ۱۰:۵۸ ب.ظ
شما یه سوال دیگرو داری حل می کنی اصلا صورت سوال این نیست Sent from my SM-P601 using Tapatalk |
مرتبه رابطه بازگشتی ۶۰۰ دکتر قدسی - mt95 - 07 مهر ۱۳۹۴ ۱۱:۰۷ ب.ظ
(۰۷ مهر ۱۳۹۴ ۱۰:۵۸ ب.ظ)joyebright نوشته شده توسط: شما یه سوال دیگرو داری حل می کنی اصلا صورت سوال این نیست من سوال ٦.١ رو حل کردم مثل اینکه سوال قبلی رو اشکال داشتین |
RE: مرتبه رابطه بازگشتی ۶۰۰ دکتر قدسی - Fot30 - 08 مهر ۱۳۹۴ ۱۲:۰۶ ق.ظ
اگه سوال ۵/۱ هستش گزینه ۴ میشه T(n/4)<T(n/2) then assume 2T(n/2)+n^2 n^2 > n^log2 2 then n^2 اگه سوال دیگه هست بگید تا بدونیم |
مرتبه رابطه بازگشتی ۶۰۰ دکتر قدسی - mt95 - 08 مهر ۱۳۹۴ ۱۲:۴۹ ق.ظ
[attachment=19422] |
RE: مرتبه رابطه بازگشتی ۶۰۰ دکتر قدسی - joyebright - 08 مهر ۱۳۹۴ ۰۱:۰۵ ق.ظ
(۰۸ مهر ۱۳۹۴ ۱۲:۰۶ ق.ظ)Fot30 نوشته شده توسط: اگه سوال ۵/۱ هستشبر چه اساسی این فرض صورت گرفت ? مرسی رفیق بابت حل ، فقط چند تا سوال برام پیش میاد ، ۱ .اگه ممکنه با درخت اینو بدست بیار ۲/چرا معادله مشخصت ۲x داره ? Sent from my SM-P601 using Tapatalk |
RE: مرتبه رابطه بازگشتی ۶۰۰ دکتر قدسی - joyebright - 08 مهر ۱۳۹۴ ۱۲:۴۵ ب.ظ
?????? |