پردیس خودگردان شهید بهشتی - نسخهی قابل چاپ |
پردیس خودگردان شهید بهشتی - plusdeck - 28 شهریور ۱۳۹۴ ۰۵:۱۹ ق.ظ
سلام. به نظر دوستان با حدود حداکثر چه رتبه ای میشه پردیس خودگردان مهندسی IT دانشگاه شهید بهشتی قبول شد؟ |
RE: پردیس خودگردان شهید بهشتی - rasoul1990 - 28 شهریور ۱۳۹۴ ۱۰:۲۹ ق.ظ
(۲۸ شهریور ۱۳۹۴ ۰۵:۱۹ ق.ظ)plusdeck نوشته شده توسط: سلام. به نظر دوستان با حدود حداکثر چه رتبه ای میشه پردیس خودگردان مهندسی IT دانشگاه شهید بهشتی قبول شد؟هزینه اش خیلی بالاست من با رتبه ۱۶۰۰ نرم افزار /پردیس شهید بهشتی قبول شدم ولی هزینه اش ترمی ۶ تومان هستش |
RE: پردیس خودگردان شهید بهشتی - plusdeck - 28 شهریور ۱۳۹۴ ۱۱:۵۲ ق.ظ
(۲۸ شهریور ۱۳۹۴ ۱۰:۲۹ ق.ظ)rasoul1990 نوشته شده توسط:خیلی ممنون. هزینه اش زیاد مهم نیست. حقیقتش ترمی ۶ تومن، مجموعا میشه کمتر از ۲۵ میلیون که اونم تو این زمونه پولی نیست.(28 شهریور ۱۳۹۴ ۰۵:۱۹ ق.ظ)plusdeck نوشته شده توسط: سلام. به نظر دوستان با حدود حداکثر چه رتبه ای میشه پردیس خودگردان مهندسی IT دانشگاه شهید بهشتی قبول شد؟هزینه اش خیلی بالاست البته IT فکر نمیکنم بالاتر از ۷۰۰-۸۰۰ بشه قبول شد. |
RE: پردیس خودگردان شهید بهشتی - sharareh_moradi - 28 شهریور ۱۳۹۴ ۰۱:۳۱ ب.ظ
(۲۸ شهریور ۱۳۹۴ ۱۱:۵۲ ق.ظ)plusdeck نوشته شده توسط:چه پولدار(28 شهریور ۱۳۹۴ ۱۰:۲۹ ق.ظ)rasoul1990 نوشته شده توسط:خیلی ممنون. هزینه اش زیاد مهم نیست. حقیقتش ترمی ۶ تومن، مجموعا میشه کمتر از ۲۵ میلیون که اونم تو این زمونه پولی نیست.(28 شهریور ۱۳۹۴ ۰۵:۱۹ ق.ظ)plusdeck نوشته شده توسط: سلام. به نظر دوستان با حدود حداکثر چه رتبه ای میشه پردیس خودگردان مهندسی IT دانشگاه شهید بهشتی قبول شد؟هزینه اش خیلی بالاست |
RE: پردیس خودگردان شهید بهشتی - plusdeck - 28 شهریور ۱۳۹۴ ۰۳:۰۷ ب.ظ
(۲۸ شهریور ۱۳۹۴ ۰۱:۳۱ ب.ظ)sharareh_moradi نوشته شده توسط:(28 شهریور ۱۳۹۴ ۱۱:۵۲ ق.ظ)plusdeck نوشته شده توسط:چه پولدار(28 شهریور ۱۳۹۴ ۱۰:۲۹ ق.ظ)rasoul1990 نوشته شده توسط:خیلی ممنون. هزینه اش زیاد مهم نیست. حقیقتش ترمی ۶ تومن، مجموعا میشه کمتر از ۲۵ میلیون که اونم تو این زمونه پولی نیست.(28 شهریور ۱۳۹۴ ۰۵:۱۹ ق.ظ)plusdeck نوشته شده توسط: سلام. به نظر دوستان با حدود حداکثر چه رتبه ای میشه پردیس خودگردان مهندسی IT دانشگاه شهید بهشتی قبول شد؟هزینه اش خیلی بالاست والا با ۲۰-۳۰ میلیون کسی پولدار نمیشه! ولی ترجیح میدم اگر روزانه و شبانه قبول نشدم، بجای آزاد و غیرانتفایی و پیام نور برم پردیس یک دانشگاه معتبر. |
RE: پردیس خودگردان شهید بهشتی - sharareh_moradi - 29 شهریور ۱۳۹۴ ۱۲:۰۴ ق.ظ
(۲۸ شهریور ۱۳۹۴ ۰۳:۰۷ ب.ظ)plusdeck نوشته شده توسط:(28 شهریور ۱۳۹۴ ۰۱:۳۱ ب.ظ)sharareh_moradi نوشته شده توسط:(28 شهریور ۱۳۹۴ ۱۱:۵۲ ق.ظ)plusdeck نوشته شده توسط:چه پولدار(28 شهریور ۱۳۹۴ ۱۰:۲۹ ق.ظ)rasoul1990 نوشته شده توسط:خیلی ممنون. هزینه اش زیاد مهم نیست. حقیقتش ترمی ۶ تومن، مجموعا میشه کمتر از ۲۵ میلیون که اونم تو این زمونه پولی نیست.(28 شهریور ۱۳۹۴ ۰۵:۱۹ ق.ظ)plusdeck نوشته شده توسط: سلام. به نظر دوستان با حدود حداکثر چه رتبه ای میشه پردیس خودگردان مهندسی IT دانشگاه شهید بهشتی قبول شد؟هزینه اش خیلی بالاست اگه تحقیقاتتون رو کردین و به این نتیجه رسیدین پس موفق باشید |
پردیس خودگردان شهید بهشتی - دختر مهربان - ۰۱ آبان ۱۳۹۴ ۰۴:۵۸ ب.ظ
سلام منم با رتبه ۱۷۰۰ تو گرایش هوش ؛ پردیس خودگردان شهید بهشتی قبول شدم ولی ثبت نام نکردم نتایج آزاد اومد واحد تهران مرکزی قبول شدم بازم هوش مصنوعی الانم تو تکمیل ظرفیت مجازی دولتی خواجه نصیر رو قبول شدم بازم هوش مصنوعی!!! احتمالا اینو میرم چون کلمه مجازی تو مدرکش ذکر نمیشه |
RE: پردیس خودگردان شهید بهشتی - sharareh_moradi - 01 آبان ۱۳۹۴ ۰۸:۵۲ ب.ظ
(۰۱ آبان ۱۳۹۴ ۰۴:۵۸ ب.ظ)دختر مهربان نوشته شده توسط: سلام توی مدرکتون ذکر میشه دانشکده آموزش های الکترونیکی که معادل همون مجازی است |
RE: پردیس خودگردان شهید بهشتی - دختر مهربان - ۰۲ آبان ۱۳۹۴ ۱۰:۰۲ ب.ظ
(۰۱ آبان ۱۳۹۴ ۰۸:۵۲ ب.ظ)sharareh_moradi نوشته شده توسط:(01 آبان ۱۳۹۴ ۰۴:۵۸ ب.ظ)دختر مهربان نوشته شده توسط: سلام میشه بیاید اینجا منم راهنمایی کنید مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
RE: پردیس خودگردان شهید بهشتی - sharareh_moradi - 02 آبان ۱۳۹۴ ۱۰:۲۶ ب.ظ
(۰۲ آبان ۱۳۹۴ ۱۰:۰۲ ب.ظ)دختر مهربان نوشته شده توسط:(01 آبان ۱۳۹۴ ۰۸:۵۲ ب.ظ)sharareh_moradi نوشته شده توسط:(01 آبان ۱۳۹۴ ۰۴:۵۸ ب.ظ)دختر مهربان نوشته شده توسط: سلام اومدم و جواب دادم |