الان میشه شروع کرد؟ - نسخهی قابل چاپ |
الان میشه شروع کرد؟ - mina_arshadi - 25 شهریور ۱۳۹۴ ۰۴:۳۴ ب.ظ
سلام ب همه دوستان من تصمیم گرفتم که کنکور ارشد امسال رو شرکت کنم اولش پشیمون شدم چون فکر کردم خیلی دیر شده اما بعد فهمیدم کنکور افتاده واسه اردیبهشت خیلی خوشحال شدم اگه میشه هر اطلاعاتی دارین بهم بدین و کمکم کنین. من شاگرد زرنگی نبودن تو دانشگاه من شاغلم و این موضوع یکم کا رو سخت کرده مرسی |
الان میشه شروع کرد؟ - عزیز دادخواه - ۲۵ شهریور ۱۳۹۴ ۰۶:۳۳ ب.ظ
بخش مصاحبه ها رو مطالعه کنید بر اساس توانایی و شرایط خودتون و مطالبی که توی مصاحبه ها هست منابع رو انتخاب کنید. هر سوالی در زمینه برنامه ریزی یا منابع داشتید به قسمت مربوط به اون مطلب مراجعه کنید. موفق باشید اگه کنکور بهمن هم بود باز دیر نبود. الان که دیگه حسابی وقت هست البته برای کسانی که استفاده میکنند |
الان میشه شروع کرد؟ - soogand - 26 شهریور ۱۳۹۴ ۱۲:۳۸ ب.ظ
به هیچ عنوان شغل نمیتونه مانع قبولی شمابشه پس لطف کنین بهونه نتراشیداین ازاین ! ماهی روهروقت ازاب بگیری تازه است هیچ وقت برای هیچ کاری دیرنیست پس شماازهمین الانم میتونی شروع کنی به درس خوندن البته...البته..چیزی که این وسط مهمه برنامه ریزی درست حسابی هستش شماحتمابایدبرنامه ریزی داشته باشی حتی بخاطرشغلتونم که شده بایدبابرنامه ریزی پیش بری افتادن کنکوربرای اردیبهشت روهم به فال نیک بگیریدکه این شارط نه تنهابرای شمابلکه برای خیلی ازبچه هاانگیزه درس خوندن شد |
RE: الان میشه شروع کرد؟ - rezalow2 - 26 شهریور ۱۳۹۴ ۰۸:۱۸ ب.ظ
(۲۵ شهریور ۱۳۹۴ ۰۴:۳۴ ب.ظ)mina_arshadi نوشته شده توسط: سلام ب همه دوستان سلام شما دقیقا وضعیت منو دارین با این تفاوت که من پارسال هم شرکت کردم.... اصلا دیر نیست حتی اگه آزمون همون دی ماه می بود...در مورد اینکه گفتی کمکم کنید اینطور نمیشه که باید سوال یا مشکلت رو مطرح کنی تا ج بدیم وگرنه بهترین جا مصاحبه هاست.. شاغل بودن هم شد مانع؟؟؟منم شاغلم... پیش بسوی موفقیت |
الان میشه شروع کرد؟ - Venus. - 28 شهریور ۱۳۹۴ ۰۱:۵۳ ب.ظ
سلام منم تا ۵ عصر سرکارم و پنجشنبه ها تا ۲ عصر. بنظرتون با برنامه پارسه پیش برم، میرسم؟؟ (چند فصل از داده و چند فصل از معماری رو خوندم تا الان فقط) |
الان میشه شروع کرد؟ - harika-z - 29 شهریور ۱۳۹۴ ۱۲:۵۴ ب.ظ
سلام منم شاغلم تا ۲ سرکارم.ولی برنامه ریزی کردم میخونم.هدفم دانشگاهای تهران هس.میخام کنکورنرم افزاربدم.ولی خیلی میترسم اخه دوسام میگن باید خیلی تلاش کنی وبیخیال کاربشی.استرس گرفتم.میترسم این همه سختی اخرش بی فایده باشه |
RE: الان میشه شروع کرد؟ - ZiiiiiNg - 31 شهریور ۱۳۹۴ ۱۲:۳۵ ب.ظ
(۲۹ شهریور ۱۳۹۴ ۱۲:۵۴ ب.ظ)harika-z نوشته شده توسط: سلامباید توکل کرد به خدا بعدشم همت و تلاش خودتون. انگیزتون رو افزایش بدید، مثلا من خودم ۷شب میرسم خونه اما ببین اصلا ناامید نیستم مهمترین چیز انتخاب یه برنامه مناسبه |