![]() |
فروش کتاب های کنکور آی تی - نسخهی قابل چاپ |
فروش کتاب های کنکور آی تی - hamid162 - 21 شهریور ۱۳۹۴ ۱۰:۲۴ ب.ظ
سلام کتاب های زیر حضوری تهران تقدیم می شن. سیستم عامل پارسه-۹۳-۳۷۰۰۰ مدیریت رابینز-۹۳-۲۰۰۰۰ کنکور IT پوران-۹۳-۲۲۰۰۰ الگوربتم پوران-۹۳-۱۵۰۰۰ گسسته پوران-۹۳-۱۵۰۰۰ ساختمان نصیر-۹۳-۲۰۰۰۰ هوش راهیان-۹۳-۳۰۰۰۰ تمامی کتب ۵۰ درصد بفروش می رسد |
RE: فروش کتاب های کنکور آی تی - moohammad.pn - 22 شهریور ۱۳۹۴ ۰۶:۴۵ ب.ظ
کنکور IT پوران چند سال هست ؟؟ |
RE: فروش کتاب های کنکور آی تی - hamid162 - 23 شهریور ۱۳۹۴ ۱۱:۳۲ ق.ظ
(۲۲ شهریور ۱۳۹۴ ۰۶:۴۵ ب.ظ)moohammad.pn نوشته شده توسط: کنکور IT پوران چند سال هست ؟؟۱۰ سال تا ۹۳ |
فروش کتاب های کنکور آی تی - mlma - 17 مهر ۱۳۹۴ ۱۰:۵۱ ب.ظ
هوش مصنوعی راهیان و سیستم عامل پارسه قیمت و سال چاپشان چند؟ عکس رو نشون نمیده که ببینم |
RE: فروش کتاب های کنکور آی تی - dokhtare payiz - 18 مهر ۱۳۹۴ ۱۲:۰۴ ق.ظ
کتاب سیستم عامل پارسه رو میخوام. اهدا میکنینش؟ |
RE: فروش کتاب های کنکور آی تی - hamid162 - 18 مهر ۱۳۹۴ ۰۲:۲۰ ق.ظ
(۱۷ مهر ۱۳۹۴ ۱۰:۵۱ ب.ظ)mlma نوشته شده توسط: هوش مصنوعی راهیان و سیستم عامل پارسه قیمت و سال چاپشان چند؟لینک عکس آپدیت شد |
فروش کتاب های کنکور آی تی - hamid162 - 05 آبان ۱۳۹۴ ۱۲:۵۲ ب.ظ
پست ویرایش شد |
فروش کتاب های کنکور آی تی - hamid162 - 30 تیر ۱۳۹۵ ۰۸:۰۷ ق.ظ
پست ویرایش شد |
RE: فروش کتاب های کنکور آی تی - am74 - 12 مرداد ۱۳۹۵ ۰۱:۳۱ ق.ظ
(۲۱ شهریور ۱۳۹۴ ۱۰:۲۴ ب.ظ)hamid162 نوشته شده توسط: سلام سلام دوست عزیز من همه ی کتاباتونو بجز ساختمان نصیر میخوام خیلی عجله ایه کارم ![]() لطفا اگه میشه داخل تلگرام بهم پیام بده مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
خرید کتاب ارشد آی تی - am74 - 13 مرداد ۱۳۹۵ ۰۲:۳۵ ب.ظ
سلام دوستان وقتتون بخیر کسی از دوستانی که کنکور دادن کتاب فروشی دارن؟ این کتاب هارو نیاز دارم نرم پارسه پایگاه پارسه سیستم پارسه هوش راهیان ارشد چاپ۶ مدیریت رابینز چاپ۱۴ تست مقسمی مدیریت گرامرزبان زیر ذربین جلد۲ مجموعه ی کنکورهای گذشته آیدی تلگرامم مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
RE: فروش کتاب های کنکور آی تی - Elham Pr - 20 بهمن ۱۳۹۶ ۰۳:۴۰ ق.ظ
سلام ساختمان داده اجلالی هست؟ من میخوام. آیدی تلگرام: @dandelionn |