مواد امتحانی کنکور دکتری ازاد... منظور از ۱و ۲ کدوم منابعست؟ - نسخهی قابل چاپ |
مواد امتحانی کنکور دکتری ازاد... منظور از ۱و ۲ کدوم منابعست؟ - mahfam2000 - 18 شهریور ۱۳۹۴ ۱۱:۴۷ ق.ظ
سلام مهندسا خوبین تو دفترچه ازاد برای کنکور دکتری رشته نرم افزار زده: پایگاه داده ها و پایگاه داده های ۲ سیستم عامل ها و ۲ مهندسی نرم افزار و مهندسی نرم افزار ۲ برای اینا من نمیدونم چی بخونم مخصوصا برای ۲ ها ؟؟؟؟؟ راهنمایی میکنید.. و اینکه اگه این سه تا درسو بخونم و خوب بزنم میتونم قبول شم...؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ طراحی و زبان نزنممممممم.... چون بزنم منفی میشه |
RE: مواد امتحانی کنکور دکتری ازاد... منظور از ۱و ۲ کدوم منابعست؟ - mahfam2000 - 19 شهریور ۱۳۹۴ ۱۲:۱۱ ق.ظ
هیچکس هیچی نمیدونه... اول راه موندم کههههههههههههه |
مواد امتحانی کنکور دکتری ازاد... منظور از ۱و ۲ کدوم منابعست؟ - mahfam2000 - 20 شهریور ۱۳۹۴ ۱۱:۲۲ ق.ظ
کمککککک دکترای مملکت ای بابا چه بی معرفتین |
مواد امتحانی کنکور دکتری ازاد... منظور از ۱و ۲ کدوم منابعست؟ - Sadeghq1 - 20 شهریور ۱۳۹۴ ۰۶:۱۸ ب.ظ
پایگاه داده کتاب دکتر حق جو دو جلدش خوبه سیستم عامل کتاب استالینگز (یا سیلبرشاتز) + سیستم های توزیع شده تننباوم طراحی الگوریتم از CLRS میاد اصولا مهندسی نرم افزار نمیدونم ولی سوالات خیلی غیر استانداردی بود ۷ تاشم شبیه ارشد ۹۱ بود ! |
RE: مواد امتحانی کنکور دکتری ازاد... منظور از ۱و ۲ کدوم منابعست؟ - morweb - 21 شهریور ۱۳۹۴ ۰۸:۰۲ ق.ظ
سلام دکتری روزانه ب زحمتش می ارزه اگه هیِت علمی کنن ازاد هفتاد ؟؟؟میلیون ارزش داره.. می ارزه ب زحمتش بنظرتون ازاد؟؟؟؟؟ |
مواد امتحانی کنکور دکتری ازاد... منظور از ۱و ۲ کدوم منابعست؟ - mahfam2000 - 21 شهریور ۱۳۹۴ ۱۰:۵۶ ق.ظ
خیلی ممنون از راهنمایی تون دلیلم برای انتخاب دانشگاه ازاد (هر چند شهریه اش خیلیه و نمیدونم اگه قبول شم چطوری باید جورش کنم..) این است که هم کارشناسی و هم ارشد آزاد خوندم و فک نمیکنم با این وضع شانسی برای قبولی در دانشگاه سراسری داشته باشم.. چون نه مقاله ای اس ای دارم نه مدرک سراسری (البته اینم بگم مقالات کنفرانسی و علمی ترویجی دارم) دکترا ممنون میشم بازم راهنماییم کنید.... |
RE: مواد امتحانی کنکور دکتری ازاد... منظور از ۱و ۲ کدوم منابعست؟ - zahra_davoody - 21 شهریور ۱۳۹۴ ۰۲:۲۸ ب.ظ
جزوه خود استادای ازاد رو باید بخونی الکی کتاب نخون (۱۸ شهریور ۱۳۹۴ ۱۱:۴۷ ق.ظ)mahfam2000 نوشته شده توسط: سلام مهندسا |
مواد امتحانی کنکور دکتری ازاد... منظور از ۱و ۲ کدوم منابعست؟ - help2010 - 11 مهر ۱۳۹۴ ۰۲:۵۷ ب.ظ
آره بچه ها راهنمایی کنید ثواب داره و اینکه سوالات دکتری آزاد سال های اخیر رو کجا می فروشن ؟؟؟؟ |
مواد امتحانی کنکور دکتری ازاد... منظور از ۱و ۲ کدوم منابعست؟ - ghaed - 26 مهر ۱۳۹۴ ۰۳:۴۰ ق.ظ
مانشتی گرامی تو سایت پی اچ دی تست سر بزن هر چی راجب کنکور دکترا و مصاحبه و دفترچه سوالات و ..... هست مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. موفق باشی |