چگونه در حضور نویز درس بخونیم؟ - نسخهی قابل چاپ |
چگونه در حضور نویز درس بخونیم؟ - codin - 14 شهریور ۱۳۹۴ ۱۰:۳۹ ب.ظ
سلام دوستان در مورد این موضوع ممنون میشم نظرتون یا اگر تکنیکی بلدین رو بدونم. من کلا به صدا خیلی حساس هستم و تمرکزمو به هم میزنه مخصوصا وقتی مشغول خوندن موضوعاتی مثل ریاضیات باشم یا این که روی یه مساله ای فکر کنم.مثلا گاها توی کتابخانه صدای تایپ کردن بغل دستیم یا صدای موسش هم ممکنه اگر بلند باشه اصطلاحا رو اعصابم میره. علاوه بر این در محیط هایی که open office هست مثل آزمایشگاهمون هم وقتی چند نفر با هم یه مقدار بلند صحبت کنن باعث میشه حواسم میره به اون سمت. کلا تا حالا همیشه سعی کردم محیطم رو اونطوری که میخوام آروم فراهم کنم اما حس می کنم این که بشه توی این وضعیت ها یا با سر و صدا درس خوند مهارت خیلی مهمیه. مثلا توی آزمایشگاه میبینم خیلی ها مشکلی ندارن با صدا و خیلی راحت پیپرشون رو میخونن. در واقع من دنبال پیشنهاد هایی مثل گوش کردن به موزیک، نویز سفید ، ear plug ، تذکر به اطرافیان و .. نیستم بلکه دنبال روش هایی هستم که بتونم در این شرایط تمرکزم رو روی موضوع حفظ کنم. ممنون میشم اگر ایده ای دارین راهنمایی کنین. |
چگونه در حضور نویز درس بخونیم؟ - پوونه - ۱۴ شهریور ۱۳۹۴ ۱۱:۳۱ ب.ظ
کلی میگم: مدیتیشن ! اینکه کدوم روش مدیتیشن برا تمرکز حین مطالعه خوبه و اینا.. بستگی به خودتون داره. خودتون تو نت جستجو کنید کلی روش هست به خصوص تو یوتــیوب. خواستید روشی که من باهاش تمرکز میکنم رو تو پیام خصوصی معرفی میکنم بهتون. علنا نمیخوام بگم به دلایلی که دلایلش رو هم نمیخوام بگم |