تالار گفتمان مانشت
مشکل در ثبت نام غیر حضوری دانشگاه شهید بهشتی - نسخه‌ی قابل چاپ

مشکل در ثبت نام غیر حضوری دانشگاه شهید بهشتی - ۲۳۵۷۱۱۱۳ - ۱۴ شهریور ۱۳۹۴ ۰۳:۱۹ ب.ظ

سلام دوستان
من وارد سیستم گلستان این دانشگاه میشم اونجا یه توضیحاتی نوشته که چجوری وارد بشیم، ولی وقتی یوزر و پسورد رو میزنم میگه اشتباهه.
کس دیگه ای هم همچین مشکلی داره؟؟ یا طبق معمول این مشکلات خاص منه Big Grin

RE: مشکل در ثبت نام غیر حضوری دانشگاه شهید بهشتی - itplus - 14 شهریور ۱۳۹۴ ۰۳:۳۳ ب.ظ

(۱۴ شهریور ۱۳۹۴ ۰۳:۱۹ ب.ظ)۲۳۵۷۱۱۱۳ نوشته شده توسط:  سلام دوستان
من وارد سیستم گلستان این دانشگاه میشم اونجا یه توضیحاتی نوشته که چجوری وارد بشیم، ولی وقتی یوزر و پسورد رو میزنم میگه اشتباهه.
یوز پسوردتون رو چی می زنید؟

مشکل در ثبت نام غیر حضوری دانشگاه شهید بهشتی - ۲۳۵۷۱۱۱۳ - ۱۴ شهریور ۱۳۹۴ ۰۳:۳۹ ب.ظ

یوزر U941+شماره داوطلبی ارشد
پس کد ملی که همون شماره شناسنامم هم هست
همینا رو تو کارنامه کامل زدم تو سنجش مشکلی نبود

مشکل در ثبت نام غیر حضوری دانشگاه شهید بهشتی - s_abdi - 14 شهریور ۱۳۹۴ ۰۴:۰۴ ب.ظ

(۱۴ شهریور ۱۳۹۴ ۰۳:۳۹ ب.ظ)۲۳۵۷۱۱۱۳ نوشته شده توسط:  یوزر U941+شماره داوطلبی ارشد

من با همین یوزر و پسورد وارد شدم مشکلی نداشت

RE: مشکل در ثبت نام غیر حضوری دانشگاه شهید بهشتی - itplus - 14 شهریور ۱۳۹۴ ۰۴:۰۶ ب.ظ

(۱۴ شهریور ۱۳۹۴ ۰۳:۳۹ ب.ظ)۲۳۵۷۱۱۱۳ نوشته شده توسط:  یوزر U941+شماره داوطلبی ارشد
پس کد ملی که همون شماره شناسنامم هم هست
همینا رو تو کارنامه کامل زدم تو سنجش مشکلی نبود
مرورگرتون internet Explorer هست؟

مشکل در ثبت نام غیر حضوری دانشگاه شهید بهشتی - ۲۳۵۷۱۱۱۳ - ۱۴ شهریور ۱۳۹۴ ۰۴:۱۳ ب.ظ

بله ۱۱

به یکی از دوستان گفتم تست کرد مشکلی نداشته
احتمالا مشکل از ویندوز ۸/۱ یا ie 11 هست

مشکل در ثبت نام غیر حضوری دانشگاه شهید بهشتی - Amoojan - 14 شهریور ۱۳۹۴ ۰۸:۵۴ ب.ظ

ie بالای ۱۰ فکر کنم مشکل داره سیستم گلستان! Big Grin

RE: مشکل در ثبت نام غیر حضوری دانشگاه شهید بهشتی - dr.a_AI - 14 شهریور ۱۳۹۴ ۱۱:۳۲ ب.ظ

(۱۴ شهریور ۱۳۹۴ ۰۸:۵۴ ب.ظ)Amoojan نوشته شده توسط:  ie بالای ۱۰ فکر کنم مشکل داره سیستم گلستان! Big Grin

دیوونه است Smile
با مرورگرای دیگه هم مشکل داره انگار
توی اکسپلورر F12 رو بزنید و از نواری که پایین مرورگر نشون داده میشه Browser Mode رو بزنید و از منوی نشون داده شده برید تو مود پایین تر مرورگر نه ، هشت اینا. انشالله مشکل برطرف میشه

مشکل در ثبت نام غیر حضوری دانشگاه شهید بهشتی - Amoojan - 15 شهریور ۱۳۹۴ ۱۲:۰۰ ق.ظ

نکته جالبش اینه که اکثر دانشگاه های مملکت روی این سیستم داغون هستن....
به این میگن پارتی و رانت و اینا... Big Grin

RE: مشکل در ثبت نام غیر حضوری دانشگاه شهید بهشتی - hamed_641985 - 17 اردیبهشت ۱۳۹۵ ۰۲:۰۵ ب.ظ

(۱۴ شهریور ۱۳۹۴ ۰۳:۱۹ ب.ظ)۲۳۵۷۱۱۱۳ نوشته شده توسط:  سلام دوستان

سلام
بنده هم این مشکل رو دارم و واقعا نمیدونم چه کار کنم
لطفا راهنمایی کنید ممنون