مشکل در ثبت نام غیر حضوری دانشگاه شهید بهشتی - نسخهی قابل چاپ |
مشکل در ثبت نام غیر حضوری دانشگاه شهید بهشتی - ۲۳۵۷۱۱۱۳ - ۱۴ شهریور ۱۳۹۴ ۰۳:۱۹ ب.ظ
سلام دوستان من وارد سیستم گلستان این دانشگاه میشم اونجا یه توضیحاتی نوشته که چجوری وارد بشیم، ولی وقتی یوزر و پسورد رو میزنم میگه اشتباهه. کس دیگه ای هم همچین مشکلی داره؟؟ یا طبق معمول این مشکلات خاص منه |
RE: مشکل در ثبت نام غیر حضوری دانشگاه شهید بهشتی - itplus - 14 شهریور ۱۳۹۴ ۰۳:۳۳ ب.ظ
(۱۴ شهریور ۱۳۹۴ ۰۳:۱۹ ب.ظ)۲۳۵۷۱۱۱۳ نوشته شده توسط: سلام دوستانیوز پسوردتون رو چی می زنید؟ |
مشکل در ثبت نام غیر حضوری دانشگاه شهید بهشتی - ۲۳۵۷۱۱۱۳ - ۱۴ شهریور ۱۳۹۴ ۰۳:۳۹ ب.ظ
یوزر U941+شماره داوطلبی ارشد پس کد ملی که همون شماره شناسنامم هم هست همینا رو تو کارنامه کامل زدم تو سنجش مشکلی نبود |
مشکل در ثبت نام غیر حضوری دانشگاه شهید بهشتی - s_abdi - 14 شهریور ۱۳۹۴ ۰۴:۰۴ ب.ظ
(۱۴ شهریور ۱۳۹۴ ۰۳:۳۹ ب.ظ)۲۳۵۷۱۱۱۳ نوشته شده توسط: یوزر U941+شماره داوطلبی ارشد من با همین یوزر و پسورد وارد شدم مشکلی نداشت |
RE: مشکل در ثبت نام غیر حضوری دانشگاه شهید بهشتی - itplus - 14 شهریور ۱۳۹۴ ۰۴:۰۶ ب.ظ
(۱۴ شهریور ۱۳۹۴ ۰۳:۳۹ ب.ظ)۲۳۵۷۱۱۱۳ نوشته شده توسط: یوزر U941+شماره داوطلبی ارشدمرورگرتون internet Explorer هست؟ |
مشکل در ثبت نام غیر حضوری دانشگاه شهید بهشتی - ۲۳۵۷۱۱۱۳ - ۱۴ شهریور ۱۳۹۴ ۰۴:۱۳ ب.ظ
بله ۱۱ به یکی از دوستان گفتم تست کرد مشکلی نداشته احتمالا مشکل از ویندوز ۸/۱ یا ie 11 هست |
مشکل در ثبت نام غیر حضوری دانشگاه شهید بهشتی - Amoojan - 14 شهریور ۱۳۹۴ ۰۸:۵۴ ب.ظ
ie بالای ۱۰ فکر کنم مشکل داره سیستم گلستان! |
RE: مشکل در ثبت نام غیر حضوری دانشگاه شهید بهشتی - dr.a_AI - 14 شهریور ۱۳۹۴ ۱۱:۳۲ ب.ظ
(۱۴ شهریور ۱۳۹۴ ۰۸:۵۴ ب.ظ)Amoojan نوشته شده توسط: ie بالای ۱۰ فکر کنم مشکل داره سیستم گلستان! دیوونه است با مرورگرای دیگه هم مشکل داره انگار توی اکسپلورر F12 رو بزنید و از نواری که پایین مرورگر نشون داده میشه Browser Mode رو بزنید و از منوی نشون داده شده برید تو مود پایین تر مرورگر نه ، هشت اینا. انشالله مشکل برطرف میشه |
مشکل در ثبت نام غیر حضوری دانشگاه شهید بهشتی - Amoojan - 15 شهریور ۱۳۹۴ ۱۲:۰۰ ق.ظ
نکته جالبش اینه که اکثر دانشگاه های مملکت روی این سیستم داغون هستن.... به این میگن پارتی و رانت و اینا... |
RE: مشکل در ثبت نام غیر حضوری دانشگاه شهید بهشتی - hamed_641985 - 17 اردیبهشت ۱۳۹۵ ۰۲:۰۵ ب.ظ
(۱۴ شهریور ۱۳۹۴ ۰۳:۱۹ ب.ظ)۲۳۵۷۱۱۱۳ نوشته شده توسط: سلام دوستان سلام بنده هم این مشکل رو دارم و واقعا نمیدونم چه کار کنم لطفا راهنمایی کنید ممنون |